A+ A-

Évforduló 2. rész - Reggeli és az utolsó este

Reggel, mikor felébredtem, egyedül találtam magam az ágyban. Magamra kaptam egy rövidnadrágot és elindultam megkeresni. Pár perc mászkálás után zajt hallottam, így elindultam a hang irányába. A konyhába érkeztem, ahol épp reggelit készített.
Még nem vett észre, így megálltam az ajtóban gyönyörködni. Egy fekete szatén köntöst viselt. Elképzeltem, ahogy bőrömhöz ér a selymes anyag, és rögtön elkezdett mocorogni a farkam. Mögé lopóztam és átöleltem. Belecsókoltam a nyakába. Úgy meglepődött, hogy majdnem elejtette a tányért, ami a kezében volt.
Megfordult. Átöleltem és megcsókoltam. Visszacsókolt, majd csókolózni kezdtünk. Simogattam a hátát, derekát, fenekét.
- Rögtön kész a reggeli, bújj vissza az ágyba!
Szót fogadtam, visszatértem a hálóba, levetettem a nadrágom és bebújtam a takaró alá.
Nemsokára megjelent kedvesem is egy nagy tálcával a kezében. Volt rajta mindenféle finomság, amiket jó étvággyal elfogyasztottunk. Miután végeztünk az evéssel, a tálcát a földre helyeztem, és odahemperedtem mellé. Megcsókoltam, átöleltem. Simogatni kezdtem. A csók átcsapott heves csókolózásba. Kitapogattam a köntöst összefogó masnit, majd kioldottam. Kezem becsúsztattam az anyag alá, ahol újfajta textilt tapintott a kezem.
Megpróbáltam megnézni, de megfogta a fejem és nem eresztette, miközben vadul csókolt. Így kezemmel elindultam felfedező útra. A ruha fodros volt, a mellkasától a combja közepéig tartott. Elől egy idő után kettévált, így szabadon hozzáférhető volt a hasa, illetve a szemérem teste. Ahogy kezem a bugyit járta körbe feltűnt, hogy a szeméremdombjánál egy idő után eltűnik az anyag, és selymes bőrét tapintom. A bugyi hátul sem a megszokott módon folytatódott; "Y" alakban feszült a fenekére. Teljesen felizgatott.
Mikor nagyjából kitapogattam a ruházatát, elengedte a fejem, így lehetőségem volt alaposabban szemrevételezni. Teljesen szétsimítottam a köntösét, hogy teljes rálátásom legyen. Egy fekete, átlátszó anyagból készült babydoll volt rajta, mely a mellei alatt nyitott volt.
Fölé kerekedtem, majd az arcát, a nyakát, vállait, mellkasát kezdtem csókolgatni. A melleit elérve kioldottam az apró masnit, ami a mellrésznél összetartotta az anyagot, így hozzáfértem a cicijeihez. Kezembe vettem az egyiket és simogattam, markolásztam, miközben a másikon a bimbót szopogattam, húzogattam az ajkaimmal.
Kezem a melléről levándorolt a hasára, majd a bugyijára. Simogattam a puha agyagon keresztül, majd ujjaim lejjebb vándoroltak, míg el nem érték a nyílást. Ekkor a bőrére tértek át, mely mostanra jóval melegebb volt, mint a teste többi részén. Mutatóujjam lassan tört utat magának a szeméremajkai közé, ahol még melegebb és nedvesebb környezet fogadott. Megkerestem a csiklóját és simogatni kezdtem. Közben ajkaim még mindig a melleivel játszottak, kemény farkam pedig a combjának nyomódott. Ujjam a borsóról lejjebb vándorolt a hüvelyéhez, melybe lassan be is dugtam két ujjamat. Ezekkel kezdtem ujjazni.
Egy idő után eltolta kezemet, és a hátamra fektetett. Végigcsókolta a mellkasom fentről lefelé, majd áttért a péniszemre. Csókot nyomott a hegyére, majd szopni kezdte, miközben a zacsimmal játszott.
Elengedte a farkam, és fölé helyezkedett, majd lassan beleült. Kezeim a melleire helyeztem és masszírozni kezdtem őket, míg ő lassan lovagolt rajtam. Bal kezemmel a bimbóját morzsolgattam, míg a jobb lassan végigvándorolt az oldalán a bugyijához, majd be a textil alá, ahol a csiklóját kezdtem masszírozni. Ez a párosítás - mellbimbó és csikló - mint mindig, most is megtette a hatását; rövid időn belül elélvezett.
Leszállt rólam, és négykézláb állt az ágyon. Én mögé helyezkedtem. Egy pillanatig gyönyörködtem a bugyi résén kikandikáló szeméremajkaiban, illetve a farpofáira "Y" alakban feszülő anyagra, majd behatoltam.
Nagyon lassan, nagyon aprókat mozogtam benne - nekem ez a póz a végzetem. Próbáltam minden pillanatát kiélvezni. Belekapaszkodtam a fenekébe, és hol széjjelebb húztam, hol összébb toltam őket, így is szabályozva a hüvelye szorítását. Közben ő is aprókat mozdított a csípőjén; előre-hátra, jobbra-balra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.9 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Rinaldo 2014. 11. 4. kedd 07:15
Lehetne jobb is
#4 veteran 2014. 11. 4. kedd 06:56
Közepes.5p.
#3 zsuzsika 2014. 11. 4. kedd 06:56
Közepes.
#2 feherfabia 2014. 11. 4. kedd 06:17
6P
#1 Törté-Net 2014. 11. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?