A+ A-

Kígyóbűvölés

Fordítás
Eredeti történet
Imádod a ciciket, igaz? Fölém hajolsz és belevágod forró, kemény farkadat csúszós, nedves pinámba, közben pedig figyeled, ahogy telt melleim hullámzanak és pattognak előtted. Nagy, rugalmas húshalmok apró, érzékeny, sötétrózsaszín bimbókkal, amik imádják, ha kézzel és szájjal is kényeztetik őket. El tudsz képzelni jobbat annál, mint hogy közéjük csúsztatod nedves farkadat és alaposan mellbebaszol, "mert megérdemlem"? Kefélj erősebben, te csődör! Hadd pattogjanak a melleim!
Kirántod a rudadat a résemből és a cickóim közé fekteted. Egymáshoz szorítod a két puha gömböt, amíg teljesen körbe nem veszik a faszod. Lassan előre - hátra kezdesz csúszkálni, érezve magad körül melleim lágy melegségét. Ahogy előrelöksz, gyorsan végignyalom a farkad hegyét, azt kívánva, bárcsak teljesen bekaphatnám sisakos fejét, hogy leszopjalak. Saját nedveim és az előváladékod keveredésének ízét érzem a számban. Hátrahúzódsz és figyeled, ahogy a faszod hegyét és a nyelvemet összekötő szál egyre jobban nyúlik. A látványtól rádtör a vágy, hogy a számba dugd, ezért feljebb mozdulsz, amíg dorongod a szám felett nem bólogat.
Bámulom a szépségesen hosszú és duzzadt hímtagodat és kinyílnak ajkaim. A golyóidat adod a számba, és én nyelvemmel óvatosan forgatva őket a zacskódban, egymás után finoman szopogatom mind a kettőt. A gátadhoz nyúlok és puha bőrét simogatom ujjaim hegyével, aztán tovább mozdulok, hogy a szűk segglyukad körül körözzek, éppen csak hogy érintve azt, közben pedig végignyalom a farkadat. A bőr selymes és pihepuha kemény rudadon. Szeretem az illatát, az ízét, az alakját. Végigcsókolom és szopogatom teljes hosszúságában míg a végéhez nem érek. Nyelvemmel megpöcögtetem makkod karimáját, tovább izgatva téged. Újra és újra belemélyesztem nyelvem a farkad tetején lévő nyílásba, ujjaimmal megmarkolva heréidet, szelíden játszadozva velük a kezemben.
Rázkódsz és nyögsz. Azt akarod, hogy a hegyét nyaljam. Azt akarod, hogy nyelvemmel döfködjem a rést a tetején és nyaljam körbe - körbe érzékeny bőrét. Mélyen a torkomba akarsz hatolni, hogy szájba bassz, de inkább vársz, mert tudod, hogy jobb, ha a saját módszeremmel dolgozom.
Ujjaimmal finoman simogatlak, követve az ereket és dudorokat megfeszülő faszodon. Megmarkollak és erősen megszorítalak, pumpállak, miközben nyelvemmel folyamatosan csapkodom és körbe - körbe nyalogatom makkodat, egyre közelebb jutva, de soha nem érintve legérzékenyebb pontodat: a finom bőrt a hasadék körül, ahonnan már szabadon folyik előváladékod.
Megfosztalak nyelvem munkájának élvezetétől és újra megcsiklandozom a gátad és ánuszod környékét. Megremegsz és felnyögsz:
"Ne hagyd abba!"
A szemeidbe nézek és megkérdezem:
"Mit csináljak?"
"Szopj le! Azt akarom, hogy leszopj!" - zihálod.
"Ez minden?" - kérdezem, miközben ujjam hegyét a seggedbe csúsztatom és a másik kezemmel néhányszor gyorsan meghúzgálom a farkad.
"Nem" - leheled - "a torkod mélyére akarom nyomni a faszom. Az arcodba akarok élvezni. Kérlek, kérlek szopj le!"
Fogaimmal végigkarcolom rudad alját, amitől te mélyen, sziszegősen veszed a levegőt és megborzongsz. Egész hosszában végignyalom nyelvem egy hosszú mozdulatával aztán ráfújok, hűvös levegőt küldve az ottmaradt nedvességre.
"Mi van, ha én nem akarom?" - kérdezem.
Rákényszeríthetnél. Ezt mindketten tudjuk. Szétfeszíthetnéd a számat és belenyomhatnád a faszod, a nyelvemen túl egész mélyen a torkomba, de te szereted a hosszú, lassú izgatást, ezért visszafogod magad, várva, hogy mit tartogat számodra még a játékunk.
"Kérlek!" - kapkodsz levegő után.
"Mit kérsz?"
"Szopj le!" - könyörögsz.
"Feküdj le!" - parancsolok rád.
Megteszed és én a farkad fölé hajolok. Érzed, ahogy hosszú, barna hajam pihekönnyű érintéssel végigsiklik rajtad és kétségbeesett mozdulattal löksz felfelé a csípőddel, hogy megérinthess. A hajamat végighúzom rajtad és körülötted, a golyóidat és vessződet csiklandozva. Rudad köré tekerem selymes szálait, ráfogom ökölbe szorított kezemmel és bársonyos puhaságán keresztül kezdem kiverni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (104 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2014. 08. 26. kedd 12:26
Ez gyenge írás.
#9 papi 2014. 04. 6. vasárnap 07:01
Nagyon jó
#8 csaba1949 2013. 05. 17. péntek 09:34
a történet nagyon profi
#7 v-ir-a 2012. 12. 10. hétfő 20:09
tetszett...
#6 maYCee 2002. 07. 30. kedd 03:25
A történet nem igazán tetszik, de a fordító tényleg profi! Remélem az én fordításaimat is igyekeztek majd megdícsérni... ;)
#5 Master Yoda 2002. 03. 6. szerda 08:25
Toto: Kösz szépen. Igyexem... :)
#4 Toto 2002. 01. 31. csütörtök 00:48
Jó a fordító!!!
#3 senki 2002. 01. 19. szombat 16:40
de hol a kutya?:)
#2 pinocchio 2002. 01. 18. péntek 21:38
Elég gyengécske...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?