A+ A-

Katamarán

Egy szabadtéri bulin futottam össze egy kis társasággal, egy jó ismerős lány, a pasija, és két barátnője ünnepelték az egyikük születésnapját. Elég szép állapotban voltak, a melegre való tekintettel igen lengén öltözve, és persze a gátlásaik is kezdtek feloldódni az alkoholban. A bemutatkozó puszi alkalmával éreztem a citrom friss illatát, én is megkívántam egy kicsit a tequilát. Slusszkulccsal a zsebben viszont célszerűbbnek láttam az egyiküket megkívánni inkább. Marika gesztenyebarna volt, sudár teremtés, egyenes szálú haja ezernyi szálként ragadt a tánctól megizzadt mellére. Szép keblei voltak, látszott rajta, hogy sportol, mindene formás, feszes volt, és egy kicsit nagyobb az átlagnál. Kati viszont nádszál vékony volt, "mellesleg" sem nézett ki túl jól, de kedves az arca és a kék szemei nagyon szépek voltak, hosszú szőke hajkoronája pedig majdnem a csípőjéig ért, a kis világoszöld miniszoknyáját csapkodta minden szökkenésekor. Egyértelműen Marikát, a barna fogni való lányt néztem ki, látszólag mutatott is érdeklődést irántam, kacérkodott a szemével, meg elég erotikusan táncolt az orrom előtt. Közben Szilvitől, az ismerősömtől megtudtam, hogy tiltott gyümölcs, egy nagydarab kamionos fazonnal van együtt, aki a nyakamra tolat a nyergessel, ha bele találok célozni az ő kis kedvesébe. Persze ő egy 12 napos olasz-spanyol-belga körfuvar alkalmával a hűség mintapéldája marad, bizonyára... :)
Így már annyira nem is tetszett ez a társaság, a szőkeség vékonysága miatt nem volt számomra oly vonzó, és az egyre erősödő illumináltsága is aggasztott: vajon még ha akarnánk is, tudna csinálni valamit? Próbáltam távozni, de Kati nem engedett, táncolni akart velem. Hát legyen! Pont egy jócskán seggrázós dal szólt, amitől, meg talán tőlem is, úgy beindult, hogy krómozott csőnek hittem magam. Szinte alig mozdultam, ő pedig érzékien simulva, vadul dörgölőzve, és erősen markolászva táncolt, lehet maszekban sztriptizel a kiscsaj? Persze a mozgáskontroll már nem ment ilyen jól, így néhányszor nagy elánnal indultunk a tömeg, az asztalok, vagy a bárpult felé, alig bírtam megfogni a pillesúlyát. Valahogy még mindig ott motoszkált a fejemben, hogy nem igazán kéne, hisz lassan totál részeg, és még mindig iszik...
Pisi ürügyén sikerült szabadulnom, de egy jó félóra múlva láttam, hogy a biztonság éber őre próbálja távozásra bírni őket. Szegény Katikát másik két részeg csaj támogatja, közben ő énekelgetett, kurjongatott, vagy lehet hogy épp szidta a szekuritit. Felajánlottam a segítségem, meg a kocsimat rókalyuknak, azaz hogy hazaviszem őket. Csak Marcsit és Katit vittem, az ismerőseim inkább a kijózanító sétát választották. Marcsihoz mentünk, szép volt a harmadikra felcipelni Katit, főleg úgy, hogy elég ramaty állapotban volt. Menet közben kétszer nyakon rókázott, de a nagyját el bírta vinni a helyéig. Betettük a WC-be, hagy próbálkozzon, addig Marcsi felajánlotta a fürdőszobát rókairtásra.
Szép nagy fürdőszoba volt, hatalmas buborékolós, masszírozós, fűzfánfütyülős sarokkáddal. El is helyezkedtem, és épp a tökeimet masszírozgattam az egyik funkcióval, mikor Marcsi mindenféle kopogás nélkül bejött. Csak "törcsi" kellett neki, de mindenesetre eléggé megnézte a helyzettől és a buborékoktól lassan ágaskodó farkamat. Előttem egy nyergesvontató képe lebegett, így nem ugrottam ki a kádból bögyös Maca karjaiba. Gyorsan, pironkodva kitipegett, így én is hamar kimásztam a kádból. Még pucéran törölközgetek, mikor megint nyílik az ajtó, most már Katit is idetámogatta, szerencsére még vidám volt, csak valamelyik párhuzamos dimenzióban járt akkor. Leültette a kád szélére, majd megkérdezte tőle, hogy megfürdessük-e? Há' jóhogy! - válaszoltam én! Kati is nevetett, tehát jó az ötlet! Bár ő szinte mindenen nevetett. Még a felsőjét sem vettük le, de máris úgy álltam, mint a katonatiszt. Kati szerintem nem teljesen vágta, hogy épp mi is történik, Marcsi figyelmét meg lefoglalta meredező farkam szuggerálása. Megint csak eszembe jutott egy kamion elejére szerelt kengururács, amint épp az agysejtjeimmel létesít intim kapcsolatot...
Ki sikerült hámozni a ruhából a szőke lányt, és kissé hideg vízzel elkezdtem fürdetni. Marcsi hatalmas mosollyal nézett rám, hol a szemem szuggerálta, száját harapdálva, hol Katival nézték egymást, hol pedig a farkamat, nagy kerek szemekkel. Azok a rohadt kamionok! Közben a hűs víz hatására Kati is egyre élénkebb lett, finom kezeivel átkarolta a combjaim, és a kád felé húzott. Két kézzel átölelt, a farkam a nyakába csúszott, és elkezdte puszilgatni a hasamat. Erre Marcsi felpattant, hogy magunkra hagy bennünket. Valahogy nem kívántam Kati csókját, se a testét, leginkább Marcsi jelenléte izgatott, így a libidóm szép lassan csökkent, én pedig egy jókora adag tusfürdővel elkezdtem masszírozgatni a lány hófehér testét. Kicsi melleivel jobban foglalkoztam, vastagon behabosítottam finom körkörös mozdulatokkal, a bimbóit érzékien megcsipkedtem, és határozottam markolásztam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2016. 05. 4. szerda 10:31
Jó volt, de hol van a beígért másik fejezet?
#8 Rinaldo 2014. 04. 19. szombat 12:03
Jó.
#7 mif23 2014. 04. 16. szerda 10:50
Szerintem nagyon jó lett. Végre egy olyan történet ami hihető és nem a szokásos kísért használja.
#6 Zoy11 2014. 04. 15. kedd 21:19
Halali nyes
Teccik.
Teccik erteni? nyes
#5 zsuzsika 2014. 04. 15. kedd 09:09
Jó.Folytasd.
#4 veteran 2014. 04. 15. kedd 08:42
JÓ.
#3 A57L 2014. 04. 15. kedd 07:58
Nagyon jó történet.
#2 papi 2014. 04. 15. kedd 07:10
Tök jó
#1 Törté-Net 2014. 04. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?