A+ A-

Minden férfi álma

Megbeszéltük, hogy jön. Valami meglepetést is rebegett a telefonba. Kérte, hogy legyen pezsgő, és gyümölcs. Mindent előkészítettem. A megbeszélt időpontra egy szál törülközőben vártam, mindig így szoktuk. Rituálé szerű annak az apró frottír anyagnak a lekerülése rólam.
Csengetett, ajtót nyitottam, belépett. Olyan szűk az előszoba, hogy amikor bezárom az ajtót egymással szemben állva a melle hozzám nyomódik. Egy vékony top van rajta és mini szoknya. Melltartó nélkül jött, szép kerek mellén feszül a póló, a mellbimbója pedig majd átdöfi az anyagot. A látvány is felizgatott, de amint hozzám simult, szorosan a falhoz préselt, és megéreztem a szájának a puhaságát, amint az enyémre tapasztotta elveszett ember lettem. A törülközőt meg kellett fognom, mert majdnem leesett az ágaskodó péniszem miatt. De őt ez nem érdekelte. Csókolt vadul, járt a nyelve a számban, hívogatóan csalogatva az enyémet is az ő édes kis ajkai közé. Éreztem a fogai apró kis harapásait a nyelvemen, az ajkaimon. A játékot, amit mindig eljátszik a nyelvemmel. Beszippantja a szájába és ajkai közé véve szopja. Ilyenkor az agyamban megindul a bizsergés végig a gerincemen. Már várom, hogy mikor veszi le a törülközőt és indul lefelé egy kis bemutatkozó vizitre a farkamhoz.
A csók abbamarad és bemegy a szobába. Én ottmaradok leforrázva, remélem nem az a meglepi, hogy ....bele sem merek gondolni...
Mire lépek egyet már jön is ki, táska és cipő nélkül. Kicsit megnyugodtam, majd megint a falnak szegez. A kezemmel átölelem, miközben újra csókolni kezdtük egymást elindult a kezem a szoknya alá. Mindig is fantasztikus érzés, mikor megérinthetem a punciját ami ilyenkor már picit nedves. Nagyon lassan simogatom és élvezem, hogy egyre jobban duzzad. Most sem csalódom...sőt, nincs rajta bugyi. Egy újabb meglepetés mára. Soha rosszabb. Már az ujjam hegyével izgatom a nagyajkait, kicsit be-betolva a hüvelybe.
Csengettek. Ő ellép tőlem, pedig én nem akarok ajtót nyitni, főleg mert nem vagyok szalonképes állapotban, de ő már ki is nézett a kukucskálón és nyitja az ajtót. Kétségbeesve állok a félhomályban és húzom magam össze nagyon apróra. Kínos perceket élek át, mert még nem látom ki az. A szomszéd lány jött át. De miért engedte be? Mikor meglátom, nem tudok magamon uralkodni, a félig lankadt farkam azonnal mereven ágaskodik a törülköző alatt. Egy lehelet vékony ruha van rajta, ami teljesen rásimul, minden egyes porcikáját megmutatja. És amit látok, az elképeszt. Semmi, de semmi nincs a ruha alatt.
- Ő a meglepetés mára. A múltkor megállított, hogy nagyon tetszel neki, de tudja, hogy együtt vagyunk, nem szállhatna be egy kis mókára hozzánk? Én beleegyeztem. És Te?
Kikerekedett szemmel néztem a lányt, hallgattam a barátnőm és azon járt az eszem, hogy mi mindent tudnék én kezdeni velük. Rekedten szólaltam meg:
-Természetesen, ha te már úgyis előkészítetted ezt a kis ajándékot.
Előre engedtem őket, a szomszéd lány ment előttem. A mini ruhája majdnem testszínű volt, és áttetsző. Azon a két méteren úgy ringott a csípője előttem, hogy majdnem folt esett a törülközőn.
Hoztam még poharat, majd kibontottam a pezsgőt és töltöttem. Ők a fotelba ültek én pedig előttük lévő puffra. Amikor ittak a pezsgőből egyszerre néztek rám a pohár fölött, majd tették szét a lábukat. Ott volt előttem két isteni muff. Teljes belátásom volt rájuk. A barátnőmét ismertem már, a szomszéd lányé nagyon izgatott, de ilyen messziről egyformának tűntek, talán csak a fazon és a szín volt más.
Odamentem és először az egyik majd a másik kapott csókot. Közel voltak egymáshoz, így a két kezemmel elkezdtem simogatni a combjukat, és hol ide, hol oda adtam puszit. Letérdeltem a barátnőm elé és befúrtam a fejem a két combja közé. Nagyon szeretem nyalogatni, szopogatni a csiklóját, belefúrni a nyelvem a hüvelyébe, miközben az ujjammal is simogatom. Felemeltem a fejem és átnéztem a másik székre. A lány egyik kezével a mellét simogatta a másikkal magát izgatta. A kedvesem egy mozdulattal átterelt és végre engedélyt kaptam, hogy megízleljem a régen várt mannát, mert be kell vallani nekem is tetszett ez a szőke bombázó.
Ahogy elé térdeltem felém nyújtotta a még puncijától nedves ujját, amit bekaptam és ő nagyon lassan húzott ki a számból. Ekkor már éreztem az ízét, de még akartam, sokat. Inni szerettem volna a nedvét.
Végre odahajolhattam és mélyen magamba szívtam az illatát, majd egy apró nyelvmerítés, az ízéért. Bizsergés futott rajtam végig. Megkaptam a tiltott gyümölcsöt és ez volt az első harapás. Soha nem lehet elfelejteni ezt az illatot és ízt. Mint a gourman kóstolgattam, ízleltem. Játszottam vele, szívogattam, erősebben, gyengédebben. Széthúztam és gyönyörködtem a csodás rózsaszínű szirmaiban, majd rájuk vetettem magam. Egyre jobban tolta felém a csípőjét, hangosan zilált, amihez a másik fotel felől szintén bekapcsolódott a barátnőm. Ő egyre hevesebben maszturbált és közben nézte, mit csinálok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 vakon54 2017. 10. 10. kedd 12:32
Jooó írás.
#13 listike 2015. 08. 8. szombat 12:01
Nem volt rossz.
#12 Rinaldo 2014. 04. 18. péntek 11:54
Szuper.
#11 rockycellar 2014. 04. 5. szombat 18:59
nekem nem jött be
#10 x124 2014. 04. 5. szombat 12:14
Jó!
#9 Sierra 2014. 04. 4. péntek 21:17
Nincs rosszul megírva, nem rossz, de valahogy nem fogott meg.
#8 zoltan611230 2014. 04. 4. péntek 19:47
Jo
#7 veteran 2014. 04. 4. péntek 10:56
Elég jó
#6 zsuzsika 2014. 04. 4. péntek 10:52
7 pont
#5 A57L 2014. 04. 4. péntek 10:02
Nem rossz történet.
#4 Pavlov 2014. 04. 4. péntek 07:07
Egy kissé dagályos. Legközelebb olvasd át többször, írd át bátran, és részletezd jobban.
#3 feherfabia 2014. 04. 4. péntek 06:10
8P
#2 papi 2014. 04. 4. péntek 05:02
Egész jó
#1 Törté-Net 2014. 04. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?