A+ A-

A sperma Íze

A férjem már régóta rá akart beszélni egy hármas szexre, de eddig a világért sem voltam rá hajlandó, pedig bevallom, engem is izgat a gondolat, hogy ketten dugjanak meg. Ráadásul mindketten nagyon szeretjük, ha a puncimban egyszerre van a férjem farka és egy vibrátor, hatalmasakat szoktunk tőle mindketten élvezni. Azt is szeretem néha-néha, ha a vibri a fenekemben van, férjem pedig a puncimban, de őszintén szólva, nem vagyok igazán híve a fenekem dugásának.
Annyiszor mondtam nemet a férjemnek, hogy végül fel is hagyott a győzködésemmel. Egy ideje (majdnem egy hónapja) már nem feküdtünk le egymással, mert szegénynek annyi munkája volt, hogy alig volt itthon. A hét végére már előre megbeszéltük, hogy nem csinálunk semmi programot, végig dugjuk az egészet, mert mindketten már nagyon hiányoljuk... :) Időközben én kaptam magam, hogy egyre többször fordul meg a fejemben, hogy csak meg kellene valamikor dugatnom magam két pasival. El is döntöttem, következő kufirc alkalmával ezt meg is mondom Zolinak! :) Készültem is a hétvégére, vettem egy új, szexi, fekete, csipkés, tangás bodyt, és hozzá szép, fényes, lycrás barna harisnyanadrágot, aminek kivágtam a lépésbetétjét (tudtam, ez megteszi majd a hatását, mert imádja a harisnyákat a drágám :)), rá egy térd fölé érő, sötétkék ruci és persze egyik szép fekete körömcipőmet néztem ki hozzá. Végre eljött a szombat! :) Kora délután elvonultam, lezuhanyoztam, felöltöztem. Amikor meglátott, rögtön tudta mit akarok! Odaléptem hozzá, megcsókoltam és megfogtam a már nem kicsi farkát a nadrágján keresztül. Azonnal megfogta a fenekemet és miközben vadul csókolózva az ágy felé mentünk a keze már a szoknyám alatt a harisnyás fenekemen dolgozott...
Az ágyra dobott és neki állt vetkőzni, én meg közben elkezdtem játszani a csiklómmal. Amikor lehúzta a boxerét, lerúgtam az egyik lábamról a cipőt és megsimogattam a harisnyás talpammal a farkát. Imádta! Kéjesen sóhajtott, a farka megremegett és még keményebb lett. A cipős talpammal is besegítettem, azt raktam a hasához, a harisnyással pedig a cipős lábfejemhez szorítottam a farkát és úgy simogattam tovább. Farkát egyszerre izgattam a harisnyás talpammal és harisnyás lábfejemmel amitől éreztem, mindjárt elélvez, de nem engedtem neki. Közben én is rendesen benedvesedtem, és bár egy hónapja vágytam egy alapos nyalásra, miközben alaposan megdug valamelyik vibrimmel, most nem bírtam ellenállni a mindjárt felrobbanó farkának. De még húzni akartam, hogy minél nagyobbat élvezzen majd. Elővettem a párnám alá dugott két, különböző anyagú térdfixemet (egy szürke lycrásat és egy fekete üvegszálasat), a kezemre húztam őket és elkezdtem játszani a farkával és heréivel. Néha be is kaptam és megszívtam vagy megnyaltam, hogy ne dörzsöljem ki a makkját, hol erősebben vertem, hol épp hogy csak húztam rajta, felváltva a két különböző anyagú harisnyával a farkát és heréit. Kész volt! Remegett, éreztem legszívesebben ott élvezne el a kezemben!
- Basszál meg keményen! - mondtam és már engedtem el a kőkemény, lüktető farkát.
- Hatalmasat fogok beléd élvezni! - mondta és jött belém tövig. A lábamat a vállára tettem és éreztem, ahogy a méhemig hatol és kezd keményen baszni. A csiklómat el sem engedtem, így pillanatok alatt tört rám az első orgazmus.
- Remélem, szépen ki is nyalod belőlem! - reméltem, most nem fogja ezt kihagyni, mert nagyon izgatja az ondója íze, de mindig csak beszéltünk arról, hogy valamikor megkóstolná de mindig elment tőle a kedve miután elélvezett.
Még keményebben kezdett el baszni és pillanatok alatt megéreztem a forró sperma sugarakat magamban és én is újra elélveztem. Ahogy lecsillapodott, lefordult rólam én pedig a csípőm alá tettem egy párnát, hogy ne folyjon ki belőlem egyetlen cseppje sem a frissen belém élvezett spermának. Pár perc pihegés után a harisnyás kezemmel elkezdem finoman simogatni a nedveinktől ragadós farkát. Amikor újra elkezdett keményedni, megkérdeztem, hogy akkor most megkóstolja-e végre belőlem a gecijét, vagy nem. Elém térdelt, óvatosan szétnyitotta a puncim, amiből kicsurrant egy vékony csík sperma. Odahajolt és lenyalta. Ahogy lenyelte, befúrta a puncimba a nyelvét és még jobban szétnyitva a pinámat elkezdte kinyalni belőlem az ondóját. Én is félelmetesen felizgultam. Eltoltam magamtól és a hátára fektettem. Megláttam az égnek meredező farkát így tudtam, megtette hatását a dolog... :) Ráültem, bekaptam és a harisnyás kezemmel izgattam a meredező faszt miközben hüvelyizmaim ütemes feszítésével igyekeztem a szájába préselni az utolsó csepp belém élvezett gecijét is. Finom nyelvcsapásaitól könnyen el is élveztem és most én akartam érezni a forró spermáját a számban. Nem kellett sokat várnom és megéreztem a farka rándulását, amit jópár lövés követett egyenesen a számba. Kicsit kiélveztem az ízét mielőtt lenyeltem volna... :)
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.74 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2014. 06. 15. vasárnap 09:01
Szerintem nem rossz.
#11 veteran 2014. 03. 28. péntek 09:43
Gyenge
#10 feherfabia 2014. 03. 26. szerda 06:00
4P
#9 genius33 2014. 03. 26. szerda 05:58
Valahogy nem jött át.
#8 rockycellar 2014. 03. 25. kedd 19:53
elég gyenge
#7 sztbali 2014. 03. 25. kedd 13:53
Az eleje még viszonylag jó volt, de utána már undorodtam tőle. Szerintem inkább [b]bizarr kategória.[b]
#6 Balz 2014. 03. 25. kedd 13:43
Silány
#5 Rinaldo 2014. 03. 25. kedd 07:58
Gyenge.
#4 zsuzsika 2014. 03. 25. kedd 07:11
Undorító.Legalább a neveket jegyeznéd meg.(Zoli-Tomi)
#3 Andreas6 2014. 03. 25. kedd 06:26
A férfi biszexualitás elvette a kedvem az egésztől. Nem tehetek róla, undorít.
#2 Pavlov 2014. 03. 25. kedd 04:05
A bekezdések hiánya élvezhetetlenné teszi.
#1 Törté-Net 2014. 03. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?