A+ A-

Anna sétája

Anna egy hétköznapi lány volt. 160 centis magassággal, vékony testalkattal és kicsi, de formás mellekkel volt felszerelkezve. Sosem öltözött kihívóan, de meg kell hagyni elegánsan csinosan. 19 évesen első komoly kapcsolatával élt együtt. Amint elvégezte a gimnáziumot, hozzá is költözött, mert szerette és nem akarta, hogy más lecsapja a kezéről a fiút. Még nem dolgozott, a fiú viszont napközben távol volt, ő meg otthon egyedül. Azért nem unatkozott. Készült a felvételijére és a nyelvvizsgát is le akarta tenni, no meg persze vezette a háztartást. Egy dolog volt amihez mindig hűen kötötte magát. Ha fújt, ha esett, ő minden nap lement egy nagyot tempósan sétálni edzés gyanánt. Ami meg is hozta gyümölcsét, feszes feneke és formás lábai lettek.
Egyszer történt, hogy már unta a megszokott útvonalait és változtatni akart. Letért és a város széle felé vette az irányt. Gondolta kimegy egészen a várostábláig, megnézi a mellette elterülő erdőt, de csak távolról, mert arra felé már nem biztonságos gyalogosan. Történetünk ekkor kezdődik!
Mikor már visszafelé tartott megállt mellette egy fekete kocsi, lesötétített ablakokkal. Az ablak lehúzódott és meglátott két 40 év körüli napbarnított, izmos, napszemüveges férfit. Azok a tipikus "rosszfiúk". Csak annyit kérdeztek, merre találják a vasútállomást. Ő zavartan, pirulva elmagyarázta nekik, a kérdező biccentett egyet és tovább is hajtottak, de látta még ahogy egymásra mosolyognak. Ekkor kezdett megkönnyebbülni, de azt kellett látnia, hogy újra megállnak pár méter múlva, és mindketten kiszállnak a kocsiból. Még fel sem foghatta, szorosan mellé álltak és az egyik csak annyit mondott:
- Szállj be, elviszünk kocsikázni!
Szerette volna a képébe üvölteni, hogy hagyják békén, de tudta, hogy ez nem kérés volt. Remegő lábakkal szállt be a kocsi hátsó ülésére. Visszafojtott lélegzettel és rémülten nézte, ahogyan megfordulnak és elindulnak az erdőbe, amelyre ő csak távolról volt kíváncsi.
Pár perc után az egyik felmordult és egy kis földútra, mutatott.
- Itt jó lesz!
A másik indexelt és rákanyarodott, mentek még vagy száz métert és találtak egy kis tisztást. Megálltak, hátranéztek rá:
- Szállj ki!
A lány kiszállt, szétnézett, valahol belül még reménykedett abban, hogy talán meglát valakit és segítségért kiállthatna, de szomorúan konstatálta, hogy egyes - egyedül maradt ezzel a két "állattal" és még csak elfutni sem tud. Félve, elhaló hangon tett egy kísérletet:
- Én ezt nem szer...
Ekkor kapott egy pofont. Nem volt az nagy, kicsit sajgott az arca tőle, viszont a tudtára adták, hogy nagyobbat is kaphat, ha még tovább ellenkezik.
- Fordulj meg és támaszkodj a csomagtartóra - hallotta a határozott utasítást.
Ő megtette, beletörődött már a sorsába. Két kezén támaszkodott és várta, hogy mi történik. Félve hátra pillantott, de ijedtében gyorsan vissza is kapta a fejét. Azt látta, hogy az egyik elővesz egy rugós bicskát. Már csak a kipattantó hangot hallotta, és megérezte a testén a kezét. A szoknyáját húzta felfelé, ráterítette Anna derekára. Majd megérezte a csípője környékén a fém érintését, egy pillanat múlva már nem is volt rajta semmi alul. Szabad volt az út a nyílásaihoz. A férfi levágta a bugyit róla...
Hitehagyottan vett egy nagy levegőt, lehunyta szemét és felkészült a legrosszabbra. Magában talán még egy imát is elmorzsolt, pedig nem volt vallásos. Egy hangos fújtatás hallott, és máris érdes kezek simogatták a feneket, maszírozták a rózsaszín, romlatlan punciját. Simogatta, markolászta, de a férfi magától is gondolta, hogy ez a szűzies lány ettől nem fog felizgulni, úgyhogy benyálazta ujjait és azzal folytatta simogató tevékenységét és így már az első ujj is becsúszott a lány hüvelyébe, aztán hamarosan a második is. Amikor ez megtörtént már nem bírta a levegőt tovább bent tartani és egy fájdalmas nyögés közben kieresztette magából azt. Az ujjazás abba maradt és hallotta ahogy mögötte kicsatolja az övét, lehúzza cipzárt. Nem sokat kellett várni, máris belé hatolt kezeit a csípőjére tette és ritmikusan, érzéketlenül elkezdte kefélni. A pénisz nem volt nagy, átlagos csupán, nem tudna benne kárt okozni ezt már érezte, de azért elkezdtt folyni a könnye. Szerencsétlenségére még az önsajnálatra sem hagytak neki időt. A másik férfi aki eddig mellette állt, felhúzta a pólóját és lecsatolta a melltartóját. Megfogta a bal kezét és a lehúzott sliccéhez irányította. Anna pillanatok alatt felocsúdott. A másik férfi pénisze, ernyedt állapotban volt akkora, mint a legnagyobb amit életében fogott vagy járt benne. A beletörődött síránkozás helyett már a pánik vette át az uralmat felette. Egy darabig húzogatta, majd a durva kéz megfogta a fejét hátulról és odairányította, ahol eddig a keze volt.
- Szopjál! - érkezett a velős és ellentmondást nem tűrő parancs.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.42 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 papi 2014. 05. 1. csütörtök 07:49
Durva
#11 rockycellar 2014. 03. 15. szombat 18:35
nem a legjobb
#10 Pavlov 2014. 03. 15. szombat 05:29
Bosszú-írásnak tűnik. Kár vesztegetned ilyesmivel az időt.
#9 A57L 2014. 03. 14. péntek 07:01
Azért nem olyan rossz.
#8 genius33 2014. 03. 13. csütörtök 14:48
Hááát...
#7 sztbali 2014. 03. 13. csütörtök 14:45
Nem igazán hihető. Néma ellenkezés és a nagy semmi; az összefüggés sehol. Nem az igazi, mert eléggé gyenge.
#6 zsuzsika 2014. 03. 13. csütörtök 08:47
Nem tetszett.
#5 Rinaldo 2014. 03. 13. csütörtök 07:55
Jobbat vártam.
#4 Andreas6 2014. 03. 13. csütörtök 06:18
Már megint el akarja hitetni egy idióta, hogy egy durván megerőszakolt nő képes élvezni, ami történik vele. 1 pont, mert 0 nincs...
#3 papi 2014. 03. 13. csütörtök 05:10
Nem nagy durranás
#2 veteran 2014. 03. 13. csütörtök 04:40
Nagyon gyenge
#1 Törté-Net 2014. 03. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?