A+ A-

Egy buli története

Néhány évvel ezelőtt történt meg velem ez az eset, melyet most megosztok veletek. Éppen nem volt állandó barátnőm, ezért elég könnyen vettem a dolgokat, nem nagyon érdekelt, hogy ki mit gondol rólam. A lehető legtöbbet buliztam. Az egyik ilyen alkalommal egy ismerős lánynak Gabinak szóltam, hogy mi lenne, ha elmennénk szórakozni valahova, erre Ő közölte velem, hogy ennek semmi akadálya részéről, de jönne a barátnője is Edit, aki épp akkor szakított a pasijával. Természetesen nekem nem volt ez ellen kifogásom, úgyis ismertem a lányt, aki egyébként nagyon bejött nekem, a 48 kilójával, és a szépen tenyérbe illő nem éppen kicsi melleivel.
Megbeszéltem Gabival, hogy este 9 órára elmegyek érte taxival, beülünk valahova meginni egy-két italt, és irány a buli, ahol majd találkozunk Edittel is.
A megbeszél időben megcsörgettem a lakása előtt várakozó a taxiból, Gabi kért pár percet. Meglepetésemre Edittel együtt lépett ki a ház kapuján. Editet meglátva szinte sokkot kaptam látványától. Hosszú világosbarna haja kiengedve a vállára omlott, egy testhez simuló fehér nadrág, kis fehér szandál, és szintén fehér felső volt volt rajta, mely köldöke felett véget is ért. A köldökében villódzó piercing koronázta meg megjelenését. Bepattantak a taxiba, és irány a kedvenc sörözöm, útközben kitaláltuk, hogy hova is kellene menni táncolni.
A sörözőben a lányok velem szemben foglaltak helyet, és elkezdtünk iszogatni. Én le sem tudtam venni a szemem Editről, főleg miután rádöbbentem, hogy nincs rajta melltartó, mellbimbói pedig majdnem átdöfik felsőjét. Mikor Gabival pár percre magunkra maradtunk kacéran meg is jegyezte:
- Látom tetszik a látvány, de ne bámuld már szegény barátnőm melleit ilyen feltűnően.
- Miért hisz tökéletesek.
De itt be is kellett kis eszmecserénket fejezni, mivel Edit visszaérkezett hozzánk. Néhány ital elfogyasztása után a lányok elkezdtek oldódni, egyre cserfesebbé, felszabadultabbá váltak, így megjegyeztem, hogy akkor mehetnénk is tovább. Ez ellen nekik sem volt semmi kifogásuk, így tovább is álltunk.
A diszkóban folytattuk az iszogatást, melyet tánccal fűszereztünk, én közben meg csak bámultam tovább Editet. Egy alkalommal, mikor lassú szám következett Gabi felém penderítette Editet, és magunkra hagyott. Edit teljesen odasimult hozzám, mellei mellkasomhoz feszültek, én kész is lettem teljesen. Áldottam az eszem, hogy mégsem az eltervezett vászon nadrágot vettem fel, hanem egy farmert, főleg mikor éreztem, hogy férfiasságom kezd önálló életet élni. Szerencsére vége lett a számnak, reméltem, hogy Edit semmit sem vett észre az egészből. Hogy lehűtsem magam be is kellett dobnom egy dupla whisky-t. Folytatódott az este, a lányok az elfogyasztott italok hatására egyre erotikusabb táncokat vetettek be, Editet nézve végkép elvesztettem az eszem. Tánc közben azon vettem észre magam, hogy a két lány közrefogott Gabi a hátam mögött, míg Edit szemből simul hozzám nekem háttal. Edit megfogta a kezem, és a csípőjére tette, miközben a formás fenekét ágyékomhoz szorította. Ebben a pillanatban képtelen voltam takargatni, hogy miként hat rám, farmer ide vagy oda, mivel az átlagtól kicsit nagyobb szerszámomnak már nem tudtam parancsolni. Nem tudta nem észrevenni, hogy milyen hatást gyakorol rám, megfordult odasimult hozzám és közölte velem:
- Felizgattalak?
- Nem kicsit, őrülten kívánlak.
- Akkor lépjük le innen.
- Gabival mi legyen nem hagyhatjuk csak úgy itt.
- Hívjunk taxit, vigyük haza és miénk az este, vagy a hétvége ahogy akarod.
- A hétvége!
Válaszoltam a nagy hangzavar közepette. Ekkor Edit Gabihoz hajolt, mondott neki valamit, aki bólintott, majd Edit megfogta a kezem és elindultunk kifelé. Kiérve egy szó nélkül taxiért esedeztem, majd irány Gabi lakása. Miután elköszöntünk tőle gyorsan kitettük, ekkor Edit hozzám fordult:
- Én komolyan gondoltam, amit a diszkóban mondtam.
- Természetesen én is.
Ekkor megcsókoltam, mivel rutinosan mellé ültem a hátsó ülésre. Hevesen visszacsókolt, majd finoman beleharapott az alsó ajkamba, mely meglepetésemre nem fájdalmat, hanem mérhetetlen izgalmat okozott. Bemondta címét a taxisnak, mikor kérdőn néztem rá, hamisan közölte velem, hogy ha nálam tölti a hétvégét szüksége lesz néhány dologra. Miután megtettük a kis kitérőt, és feljutottunk a lakásomra a nyakamba borult az előszobában, és hevesen elkezdtünk csókolózni, ekkor már nem türtőztettem magam hevesen elkezdtem gyúrni melleit és igen formás fenekét. Kis idő elteltével eltolt magától majd feltett egy kérdést, mely következtében elvesztettem az eszem:
- A fazonra igazított vagy a csupasz puncit szereted inkább?
- A csupaszat.
- Jó akkor elmegyek zuhizni, ha gondolod tíz perc múlva követhetsz.
- Úgy lesz.
Felkapta a sporttáskát, amit magával hozott, és bevette magát a fürdőbe. Kis idő elteltével utána mentem, a zuhany alatt állt és folyatta magára a vizet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 listike 2014. 03. 15. szombat 08:50
Nagyon szuper, folytatsd. 10pont.
#11 Pavlov 2014. 03. 10. hétfő 21:50
Kissé mesterkélt a megfogalmazás.
#10 tomi19 2014. 03. 8. szombat 12:11
Jól sikerült jöhet a folytatás.
#9 sztbali 2014. 03. 6. csütörtök 17:01
Szuper.
#8 veteran 2014. 03. 6. csütörtök 13:19
Nagyon jó.
#7 A57L 2014. 03. 6. csütörtök 09:14
Elég jó.
#6 papi 2014. 03. 6. csütörtök 08:27
Nagyon jó
#5 Rinaldo 2014. 03. 6. csütörtök 07:50
Szuper jó.
#4 gyuri0926 2014. 03. 6. csütörtök 07:37
és a szépen tenyérbe illő nem éppen kicsi melleivel.

Mekkora tenyered van ?????
#3 zsuzsika 2014. 03. 6. csütörtök 07:01
Jó.
#2 feherfabia 2014. 03. 6. csütörtök 06:03
Nagyon jó!
Folyt.köv.!!!
#1 Törté-Net 2014. 03. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?