A+ A-

Egy kiállítás képei

1.
Az idei nyár egyik kevés hűvösebb, borult napján gondoltam felkeresem az egyik kiemelt kiállítást. Munkanap-munkaidő, de a szükséges dolgokat már elvégeztem, a megmaradtakhoz pedig semmi kedvem nem volt, egy kis kultúrára vágytam. A tárlaton alig lézeng pár ember, sebaj legalább nyugodtan szemrevételezhetem a képeket.
Alaposan elbambultam az egyik előtt, mikor is hirtelen egy gyönyörű női hangra eszmélek. A hang felé fordulok és egy kedves zavarban mosolygó, első pillantásra is nagyon vonzó nőt pillantok meg. Nőiesen telt alakján könnyű fekete ruha, épp akkora dekoltázzsal, ami sokat láttat, de nem közönséges, napbarnított bőr, barna haj, nagy barna őzike szemek. Azonnal vele kapcsolatos erotikus gondolatok töltik el az agyam, de igyekszem megzabolázni őket és úriemberként viselkedni. Nehéz dolog! :)
Beszédbe elegyedünk és onnantól tartok Neki egy kis tárlatvezetést, igyekszem nem tudálékosnak lenni, láthatóan jól szórakozik. Sajnos elfogynak a képek, de sehogy sincs kedvem megválni Tőle, így kicsit bátortalanul a kávézóba invitálom. Ő megkönnyebbülve elfogadja, a kávézóban pedig főleg Róla beszélgetünk. Évtizedek óta Németországban él, jóval idősebb, tehetős férj, ő háztartásbeli, a gyerekek már nagyobbak, kevesebb velük a gond. Édesanyját látogatta meg, holnap utazik is vissza. Ahogy rám néz ismét elönt a vágy, s már nem érdekel, hogy ez valószínűleg látszik is. Nem vagyok jó színész! :)
A beszélgetés visszakanyarodik a kiállításra, megkérdi, hogy honnan tudok ilyen sokat, nem nagyon látott még öltönyös művészettörténészt. Zavartan mentegetőzöm, hogy csak szeretek olvasni és pont most kaptam egy albumot a művészről, onnan a tudás, még ha felszínes is. A beszélgetés vége valahogy úgy alakul, hogy elindulunk hozzám megnézni az albumot. Beülünk a kocsijába érzem, hogy izzik a levegő közöttünk, másról beszélünk, de a szexre gondolunk, legalábbis én bizonyosan. Ahogy araszolunk a pesti dugóban felé fordulok, és a térdére teszem a kezem. Vagy jól értelmeztem eddigi metakommunikációját, testbeszédét, vagy egy gyors pofonnal gazdagodva leszek hirtelen kiszállítva a gépjárműből. :)
Izgatóan selymes a bőre, érzem hogy megremeg férfias érintésemtől. Napszemüveg van Rajta, így nem láthatom mi zajlik szemében. Felém fordul, nyelvével kicsit benedvesíti gyönyörű ajkait és a kezemre teszi bájos kezecskéjét és azt kacéran feljebb húzza, a combjai belső felére irányítja, egyben nagyobb terpeszbe teszi lábait. Finoman cirógatom, néha erősen meg is szorítom. Egyre forróbb a bőre, ahogy haladok vénuszdombja felé. Egy piros lámpánál előrehajolok és finoman csókolgatni, majd harapdálni kezdem a nyakát. Nagy tenyerem a puncijára teszem, és óvatosan, felfedezően matatni kezdek ott. Felsóhajt és összezárja combjait, kezem forró csapdába kerül. Félrehúzom a fekete, csipkés francia fehérneműt és a csiklójával kezdek játszani. Megfeszül a teste, egyre mélyebben veszi a levegőt, erre a mutatóujjamat a már erősen nedves puncijába csúsztatom.
Kéjnedvével megnedvesítem a hüvelykujjamat is, már két ujjam a vaginájában, míg a hüvelykujjammal a csiklóját izgatom. Az megduzzad, legszívesebben a szájamba venném, de ott a forgalomban nem tehetem. A következő piros lámpánál nagyobb fordulatra váltok, és ahogy a puncijában egyre csak mozgatom ki-be, körkörösen az ujjaim harsányan felsikolt és élvez, ráfeszül az ujjaimra és úgy szorítja a kormányt, hogy kifehérednek az ujjai. Liheg és ernyedten mosolyog rám. Különösen izgat, hogy nem látom a szemeit a nagy napszemüvege alatt.
Leparkolunk a házam előtt, amint belépünk a kapun erősen magamhoz húzom, olyannyira hogy érzi már régóta ágaskodó férfiasságom. Addig faljuk egymást vadul, míg fel nem tűnik egy szigorú tekintetű nyugdíjas szomszéd, előle a liftbe menekülünk. Elindítom a liftet, de hirtelen ötlettől vezérelve megállítom két emelet közt, falhoz támasztom, combomat a combjai közé szorítom, ő lovagolni kezd rajta, le-föl csúszkál. A nadrágom átnedvesedik ahogy izgalomba jön, egyik kezével benyúl a nadrágomba és a makkommal kezd játszani. Rászorítja forró tenyerét, a fülébe suttogom, hogy mennyire vágyom rá itt-és most, de igazából felesleges, hisz érzi. Vadul matatok nyelvemmel a szájában, ő harapdálja és kezemet a mellére teszi. Masszírozni kezdem, ekkor valamelyik "kedves" lakó rázni kezdi a liftajtót, így ismét elindítom.
A lakásajtót alig tudom kinyitni, és Ő sem könnyíti meg azzal a dolgomat, mikor a nadrágon keresztül megmarkolja a zacsimat. Amint belépünk megemelem és a konyhaasztalra teszem. Tépjük le egymásról a ruhát, a melltartó most nem fog ki rajtam, pillanatokon belül napvilágra kerülnek barna mellbimbói. A melle kemény, feszes, plasztikázott, de plasztikázott létére szerencsére meglehetősen érzékeny. A tehetős férj hál’ Istennek nem fukarkodott felesége melleinek megcsináltatásakor, és ha már ő olyan hülye, hogy nem használja, én alapos bánásmód alá veszem őket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.34 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 03. 15. szombat 06:37
Ez tökéletes volt. 10pont.
#6 veteran 2014. 03. 6. csütörtök 12:58
Ez oké!!!
#5 A57L 2014. 03. 5. szerda 09:03
Nem rossz.
#4 Rinaldo 2014. 03. 5. szerda 07:26
Szuper jó.
#3 feherfabia 2014. 03. 5. szerda 06:16
9P
#2 papi 2014. 03. 5. szerda 05:00
Tök jó
#1 Törté-Net 2014. 03. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?