A+ A-

Más férfival

Férjemmel boldog házasok vagyunk, ennek már 10 éve. Két gyönyöru gyermekünk van, boldogságban és egymás iránti legnagyobb tisztelettel, türelemmel neveljük oket. Szerencsések vagyunk a munkánkban is. Ez van most, és kezdem a történetet házasságunk elso évében vagyunk. Férjemem elott nem ismertem más férfit, de ez nem nagyon zavart, nagyon jó volt a szex vele, el sem tudtam mást képzelni. Bezzeg a munkahelyemen - egy nagy bankban dolgozom - a legjobb kollégám, és barátnom mindig célzott a jó pasikra, akik nap mint nap meglátogatják bankunkat és közben minket is szemrevételeznek a pult mögött. Elárulta, hogy o már félrelépett, és isteni volt egy "más" férfit kielégíteni. Még azt is megjegyezte, hogy az egyik ügyfél már engem is megnézett, úgy... addig emlegette, míg nekem is furdalta az oldalamat a kíváncsiság, szertkezni egy másik férfival. Csinos no vagyok, nem csoda ha megakad a férfiak tekintete rajtam. A banki, kicsit uniformis ruha alatt jól látszott, hogy domborodik a mellem, és apró csábításra is rávett barátnom, Lejjeb gondoltam a fehér blúzomat .... nem kellett sokat várni jöt az a bizonyos "ügyfél". Meglátott, rámosolyogtam. Várt, még sorra kerül, idonként egymásra néztünk. Láttam rajta az elismerést felém, csinosnak talál, kívánatosnak! Istenem, odajött, az lett a vége, hogy másnap, külön banki ügyben keresett meg, amihez lekellett mennünk az értéktárba. Kettesben! Jobban izgultam mint férjem elso randevújan, pedig akkor 26 éves voltam. A férfi nálam magasabb, jó eroben lévo, harmincas éveiben járt. Elotte lépdeltem, kicsit mozgattam a csípomet. A hatás nem maradt el, még az ajtó elott megfogta a derekamat és magához húzott. A szemembol is láthatta, hogy én is kívánom vele. Nevetgéltem, mikor hátrahajtott fejjel mindenhol csókolgatott, puszikat adott. Máris nedves voltam. Bementünk a terembe és bezártuk az ajtót. És innentol kezdve csak tanultam az újat, egyik meglepetés a másik után. Lassan bugyira vetkoztetett, simogatott, maga elé fordított, és nadrágját a fenekemhez nyomta.
Ekkor éreztem egy nagyobb férfiasságot, amit még nadrágon keresztül simogatva ismerkedtem... lekerült rólam a bugyi, elétérdeltem, is kicsomagoltam nadrágjából, az adddigra keményen meredezo dákót. Az arcomon látni lehetett a meglepetést és az örömöt. Sok minent tanultam az elso találkán, amit férjemmel nem csináltam. Tetszett, mikot belemarkolt a hajamba és "elvette" a számtól a termetes péniszét. Ilyenkor, majd megorültem, hogy visszakaphassam, és önfeledten, belefeledkezve szopjam tovább. Késobb ezt tökélyre vittük, letorkoztam, és volt hogy hosszasan szoptam, én többször is elmentem az orális szextol A dugás változatos pózai, ami ezután jött, tényleg hab volt a tortán. Hangosan élveztem, amit még sohasem tettem azelott. Igazi hüvelyi orgazmus, elélveztek a melleim között és a spermát is jól benyeltem, alig gyoztem vele, nagyon potens férfi volt, és persze tapasztalt, hogy kell jól szórakozni, kiélvezni a szexet, ha már "léprement" a kis kanári madárka. Boldogan dugtunk hónapokig, a férjemet is szettem mindvégig, ha simogattuk egymást, eszembejutott az a másik férfi, magamelé képzeltem farkát, ilyenkor hamar elélveztem. Az egyik félrelépesomkor, történt egy kis baki, ami újabb fordulatot hozott szexuális kilengéseimben. Szokás szerint elkezdtük az elojátékot még az értéktár ajtaja elott, de túl koran kezdtük, így a a biztonsági kamera sok mindent felvett, például azt hogy én félig pucéran, farkon gyengéden fogva vezetem álmaim szeretojét a biztos dugi helyünk felé. A képek viszont a fonök asszony irodájába kerülnek ... Hát ebbol lett az újabb fordulat ... Másnap fonök assszonyom hivatott reggel a szobájába. Minden nap végén megnézi a felvételeket, és látott engem. Odahívott a visszajátszás kedvéért, és kimérten, lassan, szinte, élvezte mérhetetlen zavaromat ls kiszolgáltatottságomat, felvázolta hogy ezért kirúgás jár. Teljesen készen voltam, amikor szinte a fejemben hallottam a fonök aszzony hangját. Ajánlatot tett nekem. Elkerülhetem a kirúgást, ha vállalok, ahogy o mondta "kitüntetett" ügyfeleket. Hozzájuk személyesen kell kimenni, bank ügyeket intézni, és engem is megkapnak egy pásztor órára. Külön jutalmat is megemlített, ... Másnapig adott gondolkodási idot. Egész éjjel szinte ezen gondolkodtam, Szerettem félrelépni eddig, de most kérnek rá! Végül másnap, már emelt fovel, határoztam, és belementem. A fonök asszony elégedetten mosolygott, és tegezett kedvesen. Eltunt az a parancsolgató hangja, jó volt hallgatni ezt az új kedves fonök asszonyt. "tudod, a nálunk a férjemmel, elég nyíltan kezeljük a párkapcsolatokat....és arra gondolt "megajándékozná" ot velem. Nagyon jó szereto, nevetett rám. És igent mondtam. Tetszett, ogy ilyen jó fej feleség, mi sem lehet egy férfinak jobb, mint egy új no. A dolog hamarosan meg is volt. Egy hotelszobát bérelt ki. A férjemnek füllentenem kellet, bankos buli lesz. Ez a hotel szoba túlzás gondoltam, de kiderült a végén nem ... vacsora után már a liftben egymásnak estünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.68 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Rinaldo 2014. 03. 3. hétfő 09:55
Jó kis kurva.
#11 sztbali 2014. 02. 27. csütörtök 16:21
Nem rossz.
#10 veteran 2014. 02. 27. csütörtök 13:23
Bankban, nevetni sem lehet rajta.
#9 gyuri0926 2014. 02. 27. csütörtök 09:53
Ez egy kurva története , ami a bankban nem lehetséges , ügyféllel.
#8 Zoy11 2014. 02. 27. csütörtök 08:31
Ha berakod egy forditoba,azt mondatkornyezet szerint korrigald magyarosabbra.
De amugy jo lenne
#7 Jedi 2014. 02. 27. csütörtök 08:22
Helyesírási hibák, ékezet nélküli betűk hamar elveszik az ember kedvét az olvasástól. :(
#6 zsuzsika 2014. 02. 27. csütörtök 07:23
Gyenge.Tele helyesírási hibával.
#5 hairy_pussy 2014. 02. 27. csütörtök 06:08
8p
#4 A57L 2014. 02. 27. csütörtök 05:14
Elmegy.
#3 papi 2014. 02. 27. csütörtök 04:43
Nem nagy durranás
#2 Loene 2014. 02. 27. csütörtök 00:40
"Egyszer mentem az utcán, hazafelé és hazaértem!" Semmi extra nem volt benne, mindent csak elnagyolva leírtál, mintha egy napló egy oldala lenne, leírtad tényszerűen, hogy megdugtak, de ez önmagába csak neked okozott örömöt, mert vagy tényleg ezt élted át, vagy te így képzelted el. Ha előbbi akkor nincs mit mondani, ha utóbbi és azt várod, hogy én is elképzeljem, akkor ennél sokkal jobbat is tudok és kár volt végig olvasni. 5 pont, de csak hogy ne rosszabbal kezdjél.
#1 Törté-Net 2014. 02. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?