A+ A-

Ébredés a kedvessel

A napsugár betüremkedett a függöny egy pici résén és a nő homlokát, haját megvilágította. Az arca nyugodt volt, aludt még. Az apró szarkalábak a szeme körül kisimultak, szája mosolyra húzódott, homlokán a ráncok most csak halvány barázdákat rajzoltak. A napsugár makacsul tört magának utat a szoba homályában. A férfi arcát elérte a fénysugár és játszadozva, bolondozva csiklandozták a szemét. Hátat fordított, de még a tarkóján is érezte a fény játékát. Nagyot sóhajtott és visszafordult. Hunyorogva nézte az alvó nőt. Elmosolyodott. Emelte már a kezét, hogy megsimítsa az arcát, de félúton megakadt a mozdulat. Nem akarta felébreszteni. Óvatosan felkelt, és a konyhában ácsorogva ébredezett.
-Kávé! - villant a felismerés, most az kell. És pirítós, és lekvár, és vaj, és felvágott. Sajt is van még. Fenséges reggeli lakomát csapunk. Ekkor érezte, hogy mennyire éhes.
Tegnap este szülinapot ünnepeltek egy barátjuknál. Nem ittak sokat, de enni végképp keveset ettek. Hazafelé a taxiban megbeszélték, hogy bekapnak pár falatot, de a zuhanyzás végül az ágyban ért véget. Nagyon megkívánta a nőt. Végig őt figyelte a partyn. Ott látták a barátai először, és örömmel vette észre, hogy befogadták. Igaz, nagyon kedves és közvetlen... de félni félt. Őt féltette és saját magát, a barátait. Az első negyed órában kiderült, hogy alaptalanul aggódott. Végig büszkén és elégedetten viselkedett. Most kissé kínosnak is érzi, hogy ennyire rajong a nőért.
Míg elkészült a kávé lezuhanyzott aztán megterítette az asztalt. Szerette, ha a teríték rendezett, csésze alátéttel, kistányér, vizespohár, villa, kés, szalvéta. Persze, eddig inkább csak vágyott rá, de most élvezi, hogy nem egyedül kell az asztalhoz ülnie. Igaz, eddig inkább egy kávét ivott miközben az ablakon át nézte az utca forgalmát.
Most is kinéz, de már nem olyan szemmel látja a dolgokat, mint eddig. Nincs egyedül. Most csak néz, bambul de a gondolatai máshol járnak. A nőn, aki közben felébredt és a zuhany csobogása jelzi, hogy nemsokára csatlakozik a férfihoz.
Az ablak üvegén az arca tükröződik vissza, de ő nem magát látja, hanem a nőt ahogy fekszik az ágyon. Amikor csukott szemmel, kitárulkozva átadja magát neki. Élvezettel nézi minden egyes porcikáját. A szemével simogatja, szívja be a látványt, ami soha nem marad titokban a nő előtt. Ágaskodó szerszámmal térdepel a lábai közt és közben puszilja, simogatja, kényezteti. Mikor a szájába veszi a nő mellét remegés fut keresztül a testén. Ilyenkor gyengéden a klitoriszt simogatja és érzi ahogy duzzad, remeg keze alatt. A hüvelybe is be-betéved, de ott nem időzik sokat, mert az a bő nedvesség ami ott fogadja behatolásra késztetné, de ezt még nem akarja. Minden kis centiméterre puszit akar adni. A bőre finom, puha bár kissé már megereszkedett. A melle sem egy fiatal tinié, de olyan hívogató az a bimbó és udvara, hogy vissza vissza tér és a szájába véve szívogatja, nyelvével játszik vele. Ilyenkor ha felnéz látja a nő arcán az élvezetet, a semmivel össze nem hasonlítható arckifejezést, amit az ő simogatása okoz. Szeretné minél többször ezt látni, minden alkalommal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.23 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 02. 15. szombat 06:32
Aranyos, foltatsd.
#9 veteran 2014. 02. 13. csütörtök 15:37
Nem rossz
#8 feherfabia 2014. 02. 13. csütörtök 06:04
Nagyon jó! Folytatás!!!
#7 rockycellar 2014. 02. 12. szerda 19:35
Elég gyenge
#6 zsuzsika 2014. 02. 12. szerda 09:06
Közepes.
#5 Rinaldo 2014. 02. 12. szerda 08:14
Jó.
#4 Andreas6 2014. 02. 12. szerda 07:32
Jól kezdődik.
#3 A57L 2014. 02. 12. szerda 06:30
Elmegy.
#2 papi 2014. 02. 12. szerda 05:15
Ez egy rövid bevezető.
#1 Törté-Net 2014. 02. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?