A+ A-

Hármasban

Párommal már régóta fantáziáltunk azon, hogy beszervezünk egy férfit az együtt léteinkhez.. Keresgéltünk ismerkedtünk , és végre ráakadtunk Balázsra. Szimpatikus volt , türelmesen ismerkedett velünk nem nyomult, nem volt erőszakos. Hamar össze barátkoztunk, éreztük Ő a megfelelő. Izgatottan tervezgettük az első együtt létünket. Nem kellett sokat várni az estére ami megfelelő volt. A személyes ismerkedés is tökéletes volt, kicsit feszült ami érthető hiszen mégis csak szexuális életünkbe készülünk bevonni egy most még idegen embert.
Türelmetlenül vártuk a lakásunkba , hogy megérkezzen Balázs és végre átéljük azt a gyönyört amit eddig még csak tervezgettünk. Életbe se volt más mint kamerába , hamar megtaláltuk az összhangot. Mi túl voltunk már a tusoláson , kértem menjen tusoljon Ő is. Nem kellett noszogatni gyorsan neki is indult , láttam rajta már ő is kalandozik a történéseken ami hamarosan lesz. Kettesben maradtunk a párommal a szobába, láttam rajta fel van izgulva. Megkérdeztem hát tőle:
- Szeretnéd , hogy kicsit megszopkodjam a farkad? kicsit rekedtesen az izgalomtól gyorsan jött a válsz:
- Igen, nagyon szeretném , jó mélyre szopd ahogy szeretem. Nem kellett kétszer mondani máris tövig kaptam be a duzzadt kemény farkát Petinek.
Élvezettel szoptam neki amit Ő kéjes nyögésekkel élvezett.
Mindketten szerettük ezt a fajta örömszerzést, imádtam Péter eres farkát szopni. Most is egyre nedvesedő puncival élvezkedtem az orális szex gyönyöreibe, míg csak eszembe nem jutott a fürdőszobába talán ágaskodó másik farok. Lassan felemeltem a fejemet Peti öléből :
- Megnézem Balázst hol tart a pancsival, hát ha neki is jól esne egy finom szopás.
- Menj csak, foglalkozz vele is hiszen Ő a vendég - és huncut - tan rám kacsintott Peti. Meg is indultam gyorsan, hajtotta a vágy a kíváncsiság, az izgalom.
Balázs élvezettel és álló farokkal tusolt, láttam gondolatai már nem a fürdésen jár. Nem lepődött meg , hogy bementem hozzá, már várt. Meredezett a kemény farka felém mint ha csak szólt volna hozzám - gyere kapj be engem is ahogy a párodét. Gondolataimból tettek lettek, oda léptem finoman kézbe vettem és már nyaltam is duzzadó makkját. Lassan eresztettem be a számba kiélvezve minden pillanatot. Választottunk nagyon élvezte, ahogy Peti is, Ő is nyögött a gyönyörtől. Puncim közben egyre csak nedvesedet már nagyon kívánta hogy hozzá érjenek kicsit játszanak vele, és mint ha csak meghallotta volna valaki, érezni kezdetem egy furakodó nyelvet a csiklómnál. Nagy izgalomtól észre se vettem hogy Peti is bejött utánam. Látta elmélyült szopásomat Balázs farkán és kérnem se kellett , már is kaptam a punci nyalást, nyelte a nedűmet. Hátra néztem és láttam mennyire élvezi a helyzetet, akár csak én. Finoman verdestem Balázs farkát amikor éreztem párom betolja kőkemény farkát a forró puncimba. Hatalmasat élveztem ettől a mozdulattól, el kezdtem újra vendégünk farkát szopni. Élveztem hogy kefélnek hátulról, és közben szophatok egy kemény farkat. Iszonyatos lázba hozott, éreztem újabb orgazmus közeledik. El is élveztem pillanatok alatt. Ahogy egy kis szusszanáshoz jutottam meg is szólaltam:
- Fiúk, folytatjuk a szobában?
Párom azonnal kifordult a fürdőből kézen fogott és már húzott is az ágy felé. Balázs azonnal mögöttem volt. ott álltunk az ágy szélénél párom előttem állt. Finoman meg csókolt és már csúszott is lefelé a szájával végig a mellemen le a csicsogó puncimhoz, Balázs hátulról végig csókolt a gerincoszlopomon át le a kiéhezett popsimhoz. Finoman nyalni kezdet Peti a puncimat, Balázs pedig a popsimat. Mindkettő testrészem már követelte a kényeztetést. A gyönyörtől majd össze csuklottam, annyira élveztem. Látták rajtam a fiúk megtette a hatását az izgatásuk, testem szeretné már befogadni őket egyszerre. Peti hagyta először abba a nyalást rám nézett
- Akarsz bele ülni valamelyikbe?
- Igen, már nagyon akarok - válaszoltam remegve a gyönyörtől. Párom kérte Balázst üljön le egy kicsit. Tudtam hamarosan érezhetek egy kemény faszt az éhes puncimba. Lassan ereszkedtem rá, kiélvezve minden pillanatot, élveztem azonnal. Peti mellém állt és már tolta is be kemény farkát a számba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.64 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2016. 06. 5. vasárnap 05:11
Ezt jól megdugták.
#10 stallionhunk 2014. 02. 16. vasárnap 06:34
"csicsogó punci" smile ))))
#9 zsuzsika 2014. 02. 10. hétfő 20:06
Helyesírás kettes.
#8 sztbali 2014. 02. 9. vasárnap 18:57
Nem az igazi.
#7 Pavlov 2014. 02. 6. csütörtök 07:01
Nagyon érződik rajta az álmodozás.
#6 rockycellar 2014. 02. 5. szerda 17:50
ez nem valami jó
#5 papi 2014. 02. 5. szerda 08:17
Nem nagy durranás
#4 Andreas6 2014. 02. 5. szerda 08:11
Nagyon gyenge. Nem Magyarországon jártál iskolába, hogy ennyire borzalmas a helyesírásod?
#3 Rinaldo 2014. 02. 5. szerda 07:51
Jó nagy ribanc.
#2 feherfabia 2014. 02. 5. szerda 05:47
Gyenge!
#1 Törté-Net 2014. 02. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?