A+ A-

Nyelni vagy nem nyelni

Fiatal párocska vagyunk, Én és a menyasszonyom. Nem panaszkodhatom semmire. Én végzős vagyok, ő negyedéves, a szüleimnél lakunk az emeleten még, mert még nem engedhetjük meg magunknak a saját lakást az egyetem mellett keresett jövedelmünkből, de a szülők nagyon segítőkészek mindkét oldalról, csak már egy kicsit kínos is, hogy MÉG mindig rajtuk élősködünk.
Sokszor bosszankodtam ilyen dolgokon, és Csilla látva ezt, mindig próbált megnyugtatni, kedveskedni. Korábban apámmal, aki egy nagyon nehéz esett, sokszor veszekedtünk, és a végén gyakran az volt a válasza:
- Ha nem tetszik, el lehet költözni!
Ilyenkor mindig ez a mondat jutott az eszembe. De hát hogyan? Miből? Olyan már az élet, hogyha sínen vagy akkor se biztos, hogy eléred a végállomást. A fejemen apámtól örökölt sűrű hullámok dagadtak, homlokom tengere már elég gondterheltnek látszott. Csilla felemelte fejét vállamról, felült és átdobta jobb lábát rajtam, hogy felülre kerüljön.
- Akarod? - és már nadrágom gombjait bontotta, miközben Rám se nézett, hogy tovább izgasson, mert azt szeretem, ha ilyenkor mélyen a szemembe néz.
Először nem akartam, fejemben forgott a fogaskerék, a közeli álláskereséssel kapcsolatban.
- Na jó, - mondta kicsit kevesebb kéjjel a hangjában - akarod, hogy a számmal kényeztesselek?!
Sose mondta ki a leszopni szót, sőt kész csoda, hogy egyáltalán most már hajlandó orálisan kielégíteni. Falusi lány, a szülei még mindig a megye egyik legkisebb falujában élnek, és szigorú, majdnem aszkétikus vallási nevelésben részesítették. Ha a középiskola alatt nem lett volna kollégista, és a barátnői nem vezetik be az Életbe, talán még a házasság előtti szex is tabu maradt volna neki.
Ez már azért beindította a fantáziám, nem mindennap ajánlja fel így, csak a hév viszi rá, hogy megtegye. Látta, hogy erre már felfigyelek, és már kezdte is a herék simogatásával a nadrágon keresztül, amitől máris beindultam. Agyamra rászállt a rózsaszín köd és már nem volt más a fejemben: BASZNI! Lüktetett a tudatalattimban az elemi érzés, és egyből elfelejtettem mindent. Lehunytam a szemem, és lentebb csúsztam már majdnem teljesen elnyúlva az ágyon.
Kiszabadult hímtagom és már járt is a keze az én kis csillagomnak. Szuszogásom, hangos lihegéssé vált. Csukott szememmel is láttam, hogy ő elmosolyodik. Akármennyire is próbálták visszafogni ezt a lányt szülei, nem sikerült a bestiát kinevelni belőle. Mikor először elégítettem ki, olyan hatalmasat sikított, hogy még a pincében elkvártélyozott öcsém is hallotta és gúnyosan mosolygott másnap reggelinél. De még ráadásul olyan huncut kis bestia, hogy mikor először élveztem el a kezei között, felkacagott, mire én teljesen elképedve:
- Mi van?!
- Tudod milyen fejet vágsz, amikor ...? - ezt sem mondta ki, talán csak azért mert újra elnevetett magát.
Mire teljes méretem elértem már éreztem lihegését a combjaimon és lassan, óvatosan csókolgatott egyre feljebb. A kis kurva, hogy húzza a dolgot, talán azt várja, hátha korábban elsülök és megússza. A hajába kaptam és felrántottam, ami azért kicsit durvára sikeredhetett, mert felsikkantott, de azért értette a célzást és már a nyelve járt a farkamon. Fel-le a golyóktól egészen a csúcsáig, istenem, ha az apja tudná, hogy szopik a kicsi lánya? Ettől a gondolattól kicsit elszégyelltem magam, hogy így kihasználom a lányát. Úgy voltam vele a kezdettől, hogy: ha adtál csak akkor kaphatsz, ami nem is volt egy rossz meggondolás, mert így sikerült tökéletes partnerré formálnom kedvesem, aki ekkor már szájába véve makkom nyalta körbe-körbe.
Egyre csak dagadt a vágyam és lüktettem, lassan itt az ideje, hogy átadjam magam az élvezetnek. Még egy kis szívás, pár édes harapással jobbról és balról beborítva a makkomtól a heréig, úúú, hogy azt mennyire imádom, néha még kérem is hogy egy kicsit durvábban csinálja, hogy fájjon is egy kicsit (talán ez még nem mazochizmus). Újra szívás és... és... ÁÁÁ...
Nem bírtam tovább. Fejemet hátradobva orbitálisat lövelltem a szájába, hogy még a szája két szélén meg is csillant kéjnedvem. A falat bámultam, amikor felállt és indult ki a fürdőszobába. Felkaptam a fejem:
- Hová mész?! - ripakodtam rá telhetetlenül.
- Kikö'ni! - mondta artikulálatlanul.
Én perverz ilyenkor mindig azt mondtam:
- Nyeld le! - persze ilyenkor nem mondott rá semmit, csak kiment, hatalmasat köpött a mosdókagylóba, hogy még én is hallom, és fogat mos. Ami engem ilyenkor marhára lelohaszt, és az esetek nagy részében elmegy a kedvem a folytatástól. Ahogy most is kezdett, de ekkor megszólalt a hang fejemben és már mondtam is:
- Ma nem! - és utána siettem. - Az isten szerelmére, nem méreg, nem halsz bele. Nyeld le és folytassuk! Nem várom meg a három percet! - mindig betartotta, még kis homokórája is volt hozzá, hogy ne csaljon, hogy megnyugtassa magát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 genius33 2014. 01. 4. szombat 05:03
Egész jó. Irj!
#10 listike 2014. 01. 2. csütörtök 19:18
Nem rossz. Írj még.
#9 x124 2013. 12. 31. kedd 13:54
Jó!
#8 feherfabia 2013. 12. 31. kedd 07:33
Van mit gyakorolni,de elsőre nagyon jó!Fojt köv.!!!!!!
#7 picula 2013. 12. 30. hétfő 22:41
10 p
#6 papi 2013. 12. 30. hétfő 20:43
Egész jó
#5 Sierra 2013. 12. 30. hétfő 10:12
Nem lett ez rossz smile Csak így tovább.
#4 hairy_pussy 2013. 12. 30. hétfő 08:46
10p
#3 Rinaldo 2013. 12. 30. hétfő 07:48
Jó.
#2 veteran 2013. 12. 30. hétfő 05:18
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2013. 12. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?