A+ A-

A Domina

Miután elváltam csak a munkának éltem jó ideig, a házat a gyerekekkel együtt mind az exemnek ítélte a bíróság. Rémálom volt megszokni, hogy nincsenek velem a lányaim, hónapokig olyan voltam, mint egy narkós. De elmúlt ez az érzés, és rájöttem annyira magam alatt voltam, hogy nem is kerestem szexpartnert azóta, sőt így visszagondolva még erekcióm sem volt! Hűha! Sürgősen tennem kellett valamit, ha nem akartam végleg impotens lenni. Ezért felmentem a világhálóra és kinéztem egy "üzletasszony" elérhetőségét, majd gyorsan egyeztettünk telefonon és már indultam is a bérelt lakásába, ami abban a városban helyezkedett el ahol éltem. Persze előtte még gyorsan letusoltam, mert a higiénia nagyon fontos számomra. Amikor a megadott címre értem kiderült nem is lakásról van szó, hanem egy önálló családi házról. Kaputelefon, szépen gondozott kert, kocsi beálló térkővel... hmm... gondoltam milyen jól mehet a business a csajnak, ha lakás helyett ilyet bérel.
Egy hosszú vörös göndör hajú nőiesen telt, szép arcú 30-as évei végét taposó nő nyitott ajtót, végigmért üdvözöltük egymást, majd köpenyét szorosan magára szorítva betessékelt a kényelmesen de nem túl hivalkodón berendezett házba. Egy nagy hallba vezetett, ahol plazma TV, a falak mentén szekrények sorakoztak az ablakok lesötétítve és legnagyobb csodálkozásomra a szófa helyett a hall közepén egy óriási francia ágy foglalt helyet.
- Ki az, aki erről szeret TV-zni? - gondoltam magamban, és kezdtem furán érezni magamat.
- Vetkőzz! - mondta a vörös hajú ledobva magáról a köntöst. Csak most vettem észre a fekete bőrből készült öltözetét, szakasztott mint a pornófilmeken a dominák...
- Rendben, de nem kellene megbeszélnünk először az anyagiakat?- kérdeztem
- Rossz válasz!- mondta, és nyugodtan odasétált az egyik szekrényhez, kivett belőle egy fekete bőr korbácsot, és ráhúzott a seggemre egy nagyot.
A meglepetéstől hirtelen még kiabálni is elfelejtettem, pedig nagyon fájdalmas volt.
- Mit képzelsz szivi?!- kérdeztem ingerülten - ilyesmiről szó sem volt..
- A válaszod igen Úrnőm, vagy nem Úrnőm!- mondta ellentmondást nem tűrő hangon.
Újra felemelte a korbácsot, és várta a reakciómat.
Nagyon berágtam, mit képzel ez magáról? Mégiscsak én vagyok a férfi! Úgy akar bánni velem, mint egy szolgával?
Ilyet még soha nem tapasztaltam, de borzongás futott át rajtam és ahogy végignéztem a szexi alakján ahogy kezében a korbáccsal állt előttem, megmozdult a már halottnak hitt farkam! Erőt kellett vennem magamon, hogy ne vigyorogjak ezen olyan széles jó kedvem kerekedett tőle! Belementem a játékba, és lassan vetkőzni kezdtem.
- Igen Úrnőm, vetkőzök! - válaszoltam csendben
- Meztelenre, és térdelj az ágyra négykézláb, a fejed lehajtva! - mondta és a hangszíne megint kemény volt.
Elfoglaltam a helyemet, és amennyire láttam lehajtott fejjel, a szekrényből vett ki dolgokat az Úrnőm. Kissé hülyén éreztem magam, nem mondom, de a kíváncsiságom most már határtalanul nagy volt. Talán a kisugárzásával hatott rám ennyire ez a nő, nem tudom, az exfeleségemmel mindig csak az ágyban, paplan alatt szexeltünk, még az orális szex is csak szökő évente került napirendre, talán ezért volt ez most új nekem.
- Szét a lábakat, terpeszbe! - riasztott fel elmélkedésemből a hangja.
- Igen Úrnőm! - válaszoltam jó fiú módjára
Bőrszíjakat vett elő most már láttam, és a kezeimet, lábaimat szépen összekötötte velük, aztán módszeresen az engem tartó szíjakat odarögzítette az ágy négy széle alatt elrejtett acél gyűrűkhöz, és hiába próbáltam kiszabadulni, sehogy sem sikerült! Ő mögém térdelt és elkezdte simogatni a fenekemet, de a farkamhoz még véletlenül sem ért hozzá, majd valami síkosat éreztem az lukamon ahogy kenegette a kezével, és elég fura érzés volt mert azt eddig még ilyen kényeztetésben egy nő sem részesítette. Majd elkezdett ujjazni! Nagyon ügyesen csinálta, mert a farkam szinte azonnal felállt, ezt észrevéve újra hozott valamit, amit a farkamra csúsztatott de előtte azt is bekente síkosítóval. Olyan volt mint egy műpina, de valami vákuumos megoldású lehetett mert így térdelő helyzetben sem csúszott le a farkamról.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi
2013. 11. 13. szerda 07:16
Tanulságos. Válaszolok rá!
#9 v-ir-a
2013. 11. 12. kedd 21:33
Andreas6 smile nagyon tetszett a kommented nyes Válaszolok rá!
#8 Peter Hun
2013. 11. 12. kedd 14:18
Szerintem az dobott volna a sztorin, ha az elején megvallod az "állapotodat" a nőnek, aki ezt követően profin, meglepetés szerűen lekezelt volna. Utólag meg rájöttél volna, hogy mit is takart a hírdetése szövege. Válaszolok rá!
#7 zsuzsika
2013. 11. 12. kedd 11:15
Ráfázott. Válaszolok rá!
#6 veteran
2013. 11. 12. kedd 08:11
Szerintem direkt dominát keresett csak véletlenként adta elő. Válaszolok rá!
#5 Rinaldo
2013. 11. 12. kedd 07:49
Megérdemelte. Válaszolok rá!
#4 hairy_pussy
2013. 11. 12. kedd 06:52
jól szájon basztam volna a korbáccsal a ribancot Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2013. 11. 12. kedd 06:09
Én az első ütés után elvettem volna a kurvától a korbácsot, törlesztettem volna Lúdas Matyi módjára, aztán megdugom és otthagyom. Válaszolok rá!
#2 A57L
2013. 11. 12. kedd 05:48
Nem rossz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2013. 11. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!