A+ A-

A gyerekek nélkül

Fordítás
Eredeti történet
Barb és Dick életüknek abban a korában voltak, amikor a gyerekeik tanulmányaik miatt kirepültek otthonról és ők egyedül maradtak a lakásban. Egyik első elhatározásuk az volt, hogy befizetnek egy romantikus hajóútra.
Mivel egy kicsit idegenkedtek az óceánon átvezető nagy túrától, megkérték barátaikat Vickie - t és Bipet, hogy tartsanak velük. Vickie intézte a tíznapos karibi út helyfoglalásait, és papírmunkáit, kihasználva a lehetőséget minden extrára befizetett. Egymással szomszédos kabinba foglaltatott helyet, hogy a lehető legtöbbet lehessenek együtt.
A hajóra szállás körüli viták, majd a kipakolás és berendezkedés a 10 napos tengeri életre Barbot kicsit megviselte, de egyből felélénkült, amikor meglátta a pompás kabint, mely egyike volt a fedélzeti hálóhelyeknek. Barb azt javasolta Dicknek, hogy pihenjenek egy kicsit, mielőtt találkoznának Vickie - vel és Bippel. Miután Barb meztelenre vetkőzött, kihajolt a kis kerek ablakon, és nézte, ahogy a többi utas elhalad a kabinjuk előtt.
Barb és Dick nagyon aktív szexuális életet élt, melyet a gyerekek korábban tanúsíthatták, ugyanis házukban elég vékony falak voltak. Amikor Dick meglátta a feleségét, ahogy előrehajolva bámészkodik a kis kerek ablakon át azon kapta magát, hogy elég jelentős erekciója van.
Barb mögé osont és a hátára fektette farkát, és éreztette keménységét, ugyanis néhányszor megmozgatta, és hozzáütögette felesége puha és selymes bőréhez. Barb szintén nagyon izgatott volt, bár kicsit fáradt. Dick hozzádörzsölte a farkát Barb hátához, ő pedig hátranyúlt, és masszírozni kezdte a golyóit, miközben még mindig az utasokat nézte. Izgató volt, hogy akár meg is láthatnák, de tudta, ez lehetetlen. Dick szerette ha néha gyengéden megszorongatták a golyóit, ahogy most ezt Barb csinálta, egyre keményebbre pumpálva a farkát. Gyengéden hozzányomta a szinte lilafejű farkát Barb selymes puncijának nagyajkaihoz. A kis nyílás lassan megnyílt hogy Dick bebocsáthassa férfiasságát, és megtölthesse a világ legaranyosabb lyukát. Amikor érezte magában férje farkát, csípőjét jobbra - balra, előre hátra kezdte mozgatni. A hüvelyében érezte, ahogy a férje próbálta megtalálni azt a kis titkos pontot, aminek érintése ahhoz vezet, hogy hatalmas élvezéssel tudják befejezni szeretkezésüket.
Barb az ablak párkányának támaszkodott és egyre jobban beindult, ahogy Dick erőteljesen pumpálta a farkával, egyre mélyebbre és mélyebbre hatolva a pinájában. Dick változtatta a sebességet és az irányt, hogy minél érzékibb, minél szenvedélyesebb legyen a szeretkezés. Szerette érezni Barb puncijában a természetes női síkosságot, és azt, hogy a síkosság mértéke egyre nő és nő ahányszor csak ki - be mozgatja a farkát.
Barb nem tudott tovább ellenállni, elkezdett sóhajtozni és nyögni. "Basszál, dugjál, gyorsabban, gyorsabban, mélyebben, mélyebben" - kiabálta szemérmetlen élvezetében. Dick Barb saját különleges orgazmusát próbálta elősegíteni, ezért elszakadt a külvilágtól, és csak arra koncentrált, hogy minél jobban megdugja őt.
Barb most már sikongatott ahogy a férje hátulról dugta. Szerette az érzést ahogy mélyen benne volt a fasz a forró puncijában, és imádta, ahogy a férfi heréi és combja neki - nekiütődik a fenekének. Barb nem tudta tovább húzni az időt, és ahogy a sötétlő eget nézte, egy szinte bénult orgazmuson esett át. Erotikus hullámok özöne borította el testét, majd egy hatalmas kéjes sikoly hagyta el száját, mikor a gyönyör legnagyobb hulláma futott át rajta.
Amint befejezte, kopogtattak, és Victoria hangját hallották az ajtó túloldaláról:
- Skacok, nem tudnátok egy kicsit halkabban? Nem tudunk pihizni a sok döngetéstől és sikoltozástól. Fél óra múlva visszajövünk értetek, és megyünk ebédelni.
Barb egy kicsit visszafogta magát, és egy kis jó érzéssel töltötte el, hogy a barátaik a szomszéd kabinban hallották a kis szerelmi csatározásukat. A puncija csöpögött a nedvességtől, ezért gyorsan bevonult a fürdőbe, ezalatt Dick ott állt meredező faszával, még mindig kielégítetlenül.
Dick tudta, hogy Barb példátlanul önzetlen és amint lehetséges, eleget tesz szükségei kielégítésére.
Dick tudta, hogy Barb vett egy új ruhát, mielőtt útnak indultak volna, de még nem mutatta meg neki. Barb úgy lépett ki a fürdőből, mint egy bombázó. Dick kedvelte Barb hosszú, fekete haját, amikor megházasodtak, de mivel az életük mozgalmasabb lett, a haját rövidebbre vágatta és soha sem hagyta vállig érőnél hosszabbra. Egy szó, mint száz Barb úgy nézett ki, mint egy gyönyörű, leszakításra váró virág.
A ruhája és a cipője nem volt túl kihívó, de kellően kiemelte a nagyszerű testét és szép lábait. Dick csak nehezen tudta visszatartani magát abban, hogy kimondja: még nem elégült ki teljesen.
Ekkor kopogtatás hallatszott az ajtón, Barb szélesre tárta, beengedte barátaikat, Vickie - t és Bipet. Dick - nek szinte elakadt a lélegzete, amikor meglátta Vickie - t a kisestélyi ruhájában. Vickie kb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 01. 30. csütörtök 20:08
Egész jó
#7 A57L 2013. 09. 28. szombat 04:22
Nem rossz.
#6 jozsi 2007. 09. 23. vasárnap 15:11
jo
#5 . 2002. 09. 29. vasárnap 20:21
eleg zavaros...........5pont
#4 rakéta 2002. 09. 29. vasárnap 08:33
hosszadalmasan uncsi
#3 Kevin 2002. 09. 26. csütörtök 22:33
Hát elég gyengus! 4pont. Elég zavaró az a kavarc a nevekkel, meg egyébként is ki lehetett volna találni emberibb neveket! De mivel vette a fáradtságot barátunk és lefordította ezt a tűrhető kis történetet, jár érte a 4 pont!
#2 Kritikus 2002. 09. 26. csütörtök 13:26
Mintha helyenként keverednének a férfinevek, nem? Barb-ot Bip kéri fel táncolni, aztán Dick óriási dorongja szorul hozzá, miközben Bip ezt élvezi és GDick kint beszélget Vickie-vel...
#1 Törté-Net 2002. 09. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?