A+ A-

Korai hazatérés

Úgy alakult, hogy előbb érkeztem haza a szokásosnál. Nem tervezve előre semmit, mégis ösztönösen az utolsó métereket leállított motorral gurulva tettem meg, lopakodó üzemmódban beállva az udvarba. A szomszéd család verandán sziesztázó nyugdíjas felnőttei csodálkozva néztek rám, egyrészt mert megszokták, hogy hétköznap 2-3 órával később érek haza, másrészt meg azért is, mert nem értették, hogy vasalt nadrágban és ingben miért a cipőmet levetve, osonva közelítem meg a bejárati ajtót. De aztán, az ajkam elé tett mutatóujjammal csendre intve őket, csak megértően mosolyogva integettek. Az ajtó halkan nyílt, a kulcs meg sem zörrent a zárban. Nem is szólítottalak, hisz, ha már így érkeztem haza, a jöttömet meglepetésnek szántam. A nappaliban meglehetősen meleg fogadott, annak ellenére, hogy a sötétítők be voltak húzva. Rend volt, mint mindig, azt leszámítva, hogy a szőnyegen a laptopod mellett a könyveid, jegyzeteid szanaszét voltak szórva, tanuláshoz. A kanapén aludtál, fejedet balra fordítva, hason, egy szál pongyolában, amely épp rálógott a combod felső részére. Közelebb érve észrevettem, hogy pókfonálnyi vékonyságú nyál csordogál ajkad jobb csücskén, jelezve, igazán édes az álmod. Nem volt szívem felkölteni.
Megszabadulva a nadrágtól és az ingtől, boxerban és pólóban leültem a kanapé másik végében, épp csak hogy elférve a talpaid mellett. Nem értem hozzád, csak néztelek, csodáltalak, és mint előtte, most sem tudtam felfogni, betelni a tudattal, hogy ott vagy mellettem, ott lehetek melletted, az enyém vagy, a tiéd vagyok. Nem érdemel(te)lek meg, nem érdemel(te)lek meg, ezt hajtogattam magamban, amint szemeim elindultak a hófehér talpadtól felfelé a testeden, felfalva minden egyes porcikádat, a finom bokádat, az izmos vádlidat, térdhajlatod lágyságát, combjaid húsát. A pongyolád nem biztosított belátást a gyönyörkelyhed felé, de jobb is így, minek elrontani ezt a meseszerű látványt az ajtóstól házba rohanással. Egyszerűen csak kirajzolta formás hátsód két tökéletes félgömbjét. Haladva tovább felfelé, észrevettem, hogy az izzadtság apró csíkokat rajzolt a vékony szövetbe, azokon a helyeken még jobban a bőrödhöz tapasztva azt, nem csak sejtetni, láttatni is engedve ezáltal keskeny derekadat, gerincedet vonalát, és szép hátad. A hajad csattal összefogva a tarkódon, nem takarva sem a nyakad, sem arcod, nem zavarva az alvásodban. Mennyei látvány ez így számomra. Éreztem is, ahogy az izzadtságod átragad rám is, a látványtól gyöngyözni kezd a homlokom, s megmoccannak a hormonjaim. Csak finoman, nem elijesztve az álmod; gondoltam, s jobb mutatóujjammal gyengéden, már-már hozzád sem érve, végigcirógatlak a bal vádlidtól a talpadig.
Kellesz, meg akarlak kapni, magamévá tenni, de úgy, hogy abból azt érezd, igazából én vagyok a tiéd és nem fordítva. A leheletnyi érintésemtől nem ébredtél fel, csak szusszantál egyet, amolyan vágyasan sóhajtós-félét. Ez jó jel, haladtam hát tovább, de már mindkét kezemmel, finoman, felfelé, át a térdhajlatodon, keresztül a combokon, majd szemen nem véve le arcodról, megállapodok a pongyolád alatt, a popsidon. Már éreztem, ahogy a bőröd reagál az érintésemre, az apró kis libabőrök megjelennek rajta, s az az egy-két vékonyka szőrpihe elválik, felugrik a bőröd síkjából, jelezve, tudat alatt már tudod, hogy én játszom rajtad, veled, neked, én kezdtem el feszíteni a húrod. Nyílik a szemed, s úgy nézel rám, szólítasz, mintha 1 000 év után látnál újra, pedig csak reggel váltunk el egymástól. Kezeimet kivezeted a pongyolád alól és lassan magadra húzol, mondva: érezni akarlak. Megcsókolsz, epreddel ízesítve, feliszom az ajkadon maradt kis nyálfonalat. Nem sietjük el, tengernyi időnk van, s ezzel mindketten tisztában vagyunk. Megfordulsz alattam, levetkezel, levetkeztetsz, hogy bőr a bőrt kényeztesse, miközben ajkaink összeforrnak. Az ujjaink végigszánkázzák a másik testét, olyan aprólékosan, mintha sosem vettük volna még birtokba egymást. Ahogy baracknyi kebleid mellszőrömet érintik, az mindkettőnkre hatással van. Kezdenek igazán megfeszülni a húrjaink, de megállítjuk a kezeinket, és csak feküdve egymáson, nyelveinkkel összehegesztve, hagyjuk, hogy teljesedjen ki rajtunk a másik izgalmának, kívánalmának érzése. Majd újra elindulunk: amíg én bal kezemmel popsid alá nyúlok, s jobb tenyeremmel kezembe veszem, simogatom, számhoz igazítom melleidet, eljátszogatva, bele-beleharapdálva a bimbókba, addig te férfiasságomat fogod közre, mintha bármi bátorítást is igényelne. Egyik kezeddel a tövét szorítod, a másikkal a fején kened szét aprólékosan, gyengéden izgalmam első jeleit. Ezt már én sem állhatom, bal kezemmel a lábaid közé kalandozok.
Miközben te a kezeiddel csak mind és mind jobban hergelsz, nehezemre esik ellenállni, de csak finoman végigsimítom mindkét combod belső rész, nem nyúlva a találkozási pontjukhoz, az alfádhoz és omegádhoz. Majd átnyúlok a lábaid között, a popsidhoz, a hátadtól indulva a vágatában végighúzom a hasad felé mutató- és középső ujjamat, de szétnyílok a résednél.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.08 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon54 2017. 12. 23. szombat 13:22
Pavlovval, egy zenekarban játszok.
#7 Pavlov 2013. 11. 3. vasárnap 14:10
Milyen kellemes, romantikus! Bizonyára egy konkrét illetőnek készült. Remélem, örült neki smile
#6 papi 2013. 10. 31. csütörtök 10:48
Aranyos.
#5 feherfabia 2013. 10. 31. csütörtök 07:02
Szerintem nagyon vontatott az egész fantáziálás!
#4 Andreas6 2013. 10. 30. szerda 23:28
Szép.
#3 Rinaldo 2013. 10. 30. szerda 08:00
Jó.
#2 A57L 2013. 10. 30. szerda 02:49
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2013. 10. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?