A+ A-

Öregcsaj

Jól érezte magát, jó volt az élete volt férje gyerekei munkája igazi enyém a világ hangulatban volt, ami nem meglepő. Ismerte magát ilyenkor. Nem volt már mindennapos amikor a férjével ilyen tartalmas volt az éjszakája, de tagnap felülmúlták önmagukat, még ha belegondolt akkor is megmozdult benne valami.
Reggel a szerelők is megérezték a hangulatát mert csüngtek rajta szinte érezte ahogy végignyalták a szemükkel, szerette ilyenkor magát, mert ilyenkor tapadtak rá a tekintetek, még a kocsit se sajnálta annyira otthagyni a szerelőnél.
Így legalább emberek között lehetett és élvezhette az együttlétet ebben a hangulatban még a nyári melegben zsúfolt villamos is elviselhetőbb volt, pláne hogy kedvére flörtölgethetett. Szerette amikor a fiatalok heves bimbózó szexualitásukban megörülnek egy kivillanó idomért. Kedvenc játékai közé tartozott. Eez a félénk barnahajú srác
már harmadszor pillant a ruhája karkivágásába jó lesz pozíciót váltani, mert még megtámadja.
Most legalább azt az édes kis mini ruhás csajszit nézi az persze nem nagyon veszi észre.
Még nem ismeri a flört örömeit, fiatal még, bár ez pici kis bijou - bijou ruha nem vall zárkózottságra, meg tudom érteni a fickókat miért szeretik úgy a nyarat.
Férjem is mindig megújul így nyaranta, tegnap megtapasztaltam mennyire is...
Szegény kislány nem megérezte, hogy nézem elbambultam egy kicsit.
Egy gyors zavart tekintet, milyen édes zavarodott, következő tekintet ez már egyenesen a szemembe szinte megszólal, keményen állja provokatív tekintetemet, lehet hogy lebecsültem ez egy igazi "kisdög", pláne ahogy végignéz: na milye van az öregcsajnak.
Lehet, hogy rosszal kezdtem? Kezdek kicsit zavarba jönni, ezta tekintetet ma már érezte a szerelőktől, hogy is van ez biztos túl vagyok pörgetve, ha így van akkor sem kéne így betojni.
Szerencsére volt már hasonló helyzetben, akkor nagyon élvezte a hogy uralkodott akkori torna tanárnőjén, még a gimnáziumban... Amikor rájött akkor még nem ijedt meg semmitől, 17.évesen még csak az az érdekes, hogy valakinél kapás legyen, ez meg akkora kapás volt hogy csak úgy zenget.
Látszott ahogy nézett, ráadásul mindig nagyon ügyelt a tartásomra és nem felejtette el a kezével igazítani azt.
Játszottam vele rájátszottam kértem a segítségét figyeltem, mikor az ajtón ki tereli az osztályt én legyek az akit a kezével érint persze, otthagyta a kezét a popsimon szinte égetett. Természetesen bejárt az öltözőbe és láttam, nagyon élvezi. Összegyűjtöttem a bátorságomat, kivártam az alkalmat amikor nem jött utánunk osztály, és életem leglassabb készülődésébe kezdtem, persze a többiek nem tudtak semmiről, a tanárnő sem volt gyanús senkinek férj, gyerek, stb. Persze bejött a számításom, már a többiek mentek kifelé amikor én éppen elindultam a zuhanyzóba éreztem a tekintetét persze beszélgetésünk megmaradt a hivatalos tanárnő - tanítvány viszonyban, de cikáztak a tekintetek. Abbamaradt a beszélgetésünk, de egy pillanatig sem éreztem csöndet.
A tekintetek mindent elmondtak, tulajdonképpen nem csináltam mást, mint elővettem a velem született nőt (tapasztalat híján) és kellettem magam, persze nem volt ez egy igazi vonaglós, de legalább háromszoros szappanozás. A tanárnő végignézte és évezte az nem volt kérdés. Itt éreztem meg először a hatalmat, persze abbahagytam a zuhanyzást és fojtattam a törölközést, majd felöltöztem, azóta is csodálom a tanárnő önuralmát, mert nem volt kérdés, keményen vívódott. Kész voltam az öltözéssel nem tudtam mennyi idő telt el állt és nézett a szemembe azóta nem beszéltünk, csak szemmel ekkorra már rájöttem, hogy milyen hatással lehetek, fiatal voltam és inkább a játék izgalmát éreztem, de már én is tudtam, hogy ami itt történik azt csak látszólag irányítom én.
Közelebb lépet megfogta az arcom és megcsókolt nem mondott semmit csak csókolt, nagyon jó volt, benne volt minden mit gondolt és érzett és ahogy kívánt. Akkor egy pillanat alatt megéreztem, hogy ez nagyon izgat, és közelebb húzódtam a testéhez simultam és kezdtem megvadulni akkor már övé voltam és amikor megérezte elhúzódott csak annyit mondott:
- Most már tudod.
És kiment én meg teljesen meg voltam zavarodva. Innentől datálom az első csókot.
De hát ez a csajszi most 17 én meg 40 és mindjárt felfal a szemével. Meneküljünk! Ott egy hely gyorsan lehuppanok, nem tévedek a tekintete végig kísér és "csillog". Egyértelmű, mint amikor a férjem tekintete megváltozik. Öreganyám, le ne szálljon mert elveszek. Na most mi lesz persze hogy átadja a helyét. Minden reményem elszállt most aztán egyértelmű a helyzet. Leült a szembeszékre és a szemét egy pillanatra le nem vette rólam.
- Szálljunk le! - mondta, és mélykék szemével követelőzve nézett a szemembe.
Nem tudok ellenállni. Felálltam és az ajtóhoz mentem, közben szólongattam magam, most mit csinálsz, normális vagy. Leszállunk és a kiscsaj simán belémkarol, mintha jó barátnőnk lennénk és egyből a közeli mekibe vezet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (117 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2017. 04. 1. szombat 18:29
egész jó
#6 listike 2014. 10. 1. szerda 15:25
Jó.
#5 A57L 2014. 03. 3. hétfő 05:43
Nem rossz.
#4 papi 2013. 05. 3. péntek 07:49
Nagyon jó
#3 tiborg 2010. 04. 25. vasárnap 05:35
Jol megirty leszbi sztori! Elveztem..8ev utan talan irsz meg hasonlot??!!
#2 sihupapa 2008. 11. 23. vasárnap 03:07
kurva jóóóóó
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?