A+ A-

Hogyan alakult a szexuális életem 1. rész

Tizenkét éves voltam, amikor elveszítettem a szüzességem.
Szerencsére korán érő típus voltam mindig is, volt bennem valami komolyság ami idősebbnek mutatott a koromnál. A lány 18 éves volt, kreol bőrű, hosszú combokkal megáldott szépség, kerek alma mellei mindig jól kivehetőek voltak a fehér pólói alatt mivel sosem hordott melltartót.
Ez a korai szexuális élmény alapjaiban megváltoztatta az életem: kíváncsivá tett, éhséget ébresztett bennem az új tapasztalatok iránt, vágyat plántált belém, hogy még több szexet akarjak.
A románc nem tartott sokáig, mindösszesen két hétig, de még mind a mai napig fel tudom idézni a képet, ahogy barna bőre szinte világít a lepedőn, lábait hívogatóan széttárja és forró öle befogadja tapasztalatlanságom.
Másodszor egy tusolóban került rá sor: Ő a csempének támaszkodott háttal, egyik lábát felhúzta én pedig szemből "rohamoztam". Sokat akkoriban még nem tudtam a szexről, ő irányított, de ettől függetlenül mindennél jobban élveztem az aktust és hamar rákaptam az ízére.
Onnantól kezdve hajtottam a lányokat és a szexet. Sajnos akkoriban még jóval többet kellett udvarolni a lányoknak, így sokszor hetek is elteltek szex nélkül. Ilyenkor csak a maszturbálás segített és a határtalan fantáziám.
Másfél évvel azután, hogy elveszítettem a szüzességem történt valami, ami bár nem változtatott meg akkor gyökeresen, de felkeltette az érdeklődésemet az anális örömök iránt, ami az eltelt 20 évben semennyit sem csökkent.
Egy délután hazafelé tartottunk az iskolából az egyik osztálytársammal - nevezzük őt Tamásnak -, amikor is felvetette, hogy ugorjunk be hozzájuk, mert megtalálta az apja pornó gyűjteményét és hogy eltölthetnénk a délután pornó "kukkolással". Természetesen beleegyeztem azonnal, akkoriban még nem voltak a videók annyira elterjedve, az pedig, hogy ebben a korban pornót nézhetünk az tényleg ritkaság számba ment.
Bementünk a házukba, természetesen senki nem volt otthon. Ledobtuk a táskáinkat az ebédlőben és átvonultunk a nappalijukba. Leültem a kanapéjuk végébe, kissé félszegen, mert egy idegen házban készültem pornót nézni - kicsit tartottam, hogy rajtakapnak minket.Tamás elindította a videót, ahol is a kialakuló jelenetben először két nő falta egymást, majd egy férfi csatlakozott hozzájuk és kefélni kezdte őket felváltva.
Természetesen nem hagyott hidegen a jelenet, a farkam azonnal megkeményedett és vigyázzba vágta magát, legszívesebben azonnal kézbe vettem volna, hogy kiverjem. Tamás ekkor felállt és elindult a wc felé. Magas, vékony fiú volt, lányosan karcsú derékkal és lapos fenékkel. Nem igazán figyeltem oda, hogy ott hagyott a kanapén egyedül a pornóval. Onnan ahol ültem pont rá lehetett látni a wc-jükre és amikor oda néztem azt láttam, hogy ül a wc-n bokáig letolt alsóneművel és engem bámul folyamatosan. Én ránéztem, majd kissé zavartan mosolyogva letoltam a nadrágomat és az alsómat a térdemig és kezembe vettem kőkeményre duzzadt férfiasságomat.
A péniszem akkor olyan 16 centi lehetett, méretéhez képest vékony volt de egyenes. Makkom, ha nagyon be voltam indulva óriásira tudott duzzadni, szinte öklömnyire.
Szép lassan verni kezdtem, megosztva figyelmemet a pornó és a makkomról fel-le csúszkáló kezem között. Tagadhatatlanul élveztem a helyzetet, hogy térdig letolt nadrágban ülök egy kanapén és maszturbálok egy pornó filmre. Mindehhez hozzá járult még a lebukás izgalma - nagyon izgató volt a helyzet. Megint Tamásra néztem aki pont ekkor emelkedett fel ültéből, megtörölte magát, majd ahelyett, hogy vissza öltözött volna, a pólóját is ledobta. Visszajött a szobába és letelepedett mellém a kanapéra, egyik lábát maga alá húzva. A kezem megállt a farkamon és egy pillanatra kínosnak éreztem a helyzetet. Tamás a szemembe nézett és kivette a kezemből a merev péniszemet. Úgy éreztem magam, mint aki csapdába esett, nem tudtam elszakítani a tekintetemet a szeméből. Keze elkezdett jarni a farkamon én pedig felsóhajtottam az élvezettől. Ő továbbra is a szemembe nézve félszegen elmosolyodott és letérdeld elém a szőnyegre, fejével rábukott az ölemre finoman, tapasztalatlanul, néha meg megérintve a fogával, szopni kezdte a farkam.
Nem emlékszem már pontosan, hogy mit éreztem, de azt tudom, hogy nagyon élveztem és abban a szituációban szinte mindegy volt, hogy egy lány játszik a farkamon, vagy Tamás, aki nem mellesleg egy nagyon lányos fiú volt.
Többször megkérdezte, hogy jó-e, én pedig nyögdécselve nyugtatgattam, hogy nagyon jó. Kisváratatva felnézett az ölemből és a videót figyelve tovább verte a farkam. A képen egy pasi éppen hátulról dugott egy nagymellű nőt, csak úgy csattogott a feneke minden lökésnél. Abban a pillanatban szinte bármit megadtam volna, hogy én is részese lehessek a filmnek.
"Ezt csinálhatnánk mi is egymással" szólalt meg Tamás én pedig ahelyett, hogy lefagytam volna, ha lehet még izgatottabb lettem. Makkom szinte már lila volt a rengeteg vértől és gyakorlatilag öklömnyi méretűre duzzadt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.03 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 11. 24. hétfő 05:56
Nem lett rossz.
#4 papi 2013. 10. 22. kedd 09:43
Elmegy
#3 papi2007 2013. 10. 22. kedd 08:23
valódi
#2 Rinaldo 2013. 10. 22. kedd 07:14
Jó.
#1 Törté-Net 2013. 10. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?