Hogyan alakult a szexuális életem 1. rész

Szavazás átlaga: 6.7 pont (46 szavazat)
Megjelenés: 2013. október 22.
Hossz: 8 178 karakter
Elolvasva: 1 230 alkalommal
Tizenkét éves voltam, amikor elveszítettem a szüzességem.
Szerencsére korán érő típus voltam mindig is, volt bennem valami komolyság ami idősebbnek mutatott a koromnál. A lány 18 éves volt, kreol bőrű, hosszú combokkal megáldott szépség, kerek alma mellei mindig jól kivehetőek voltak a fehér pólói alatt mivel sosem hordott melltartót.
Ez a korai szexuális élmény alapjaiban megváltoztatta az életem: kíváncsivá tett, éhséget ébresztett bennem az új tapasztalatok iránt, vágyat plántált belém, hogy még több szexet akarjak.
A románc nem tartott sokáig, mindösszesen két hétig, de még mind a mai napig fel tudom idézni a képet, ahogy barna bőre szinte világít a lepedőn, lábait hívogatóan széttárja és forró öle befogadja tapasztalatlanságom.
Másodszor egy tusolóban került rá sor: Ő a csempének támaszkodott háttal, egyik lábát felhúzta én pedig szemből "rohamoztam". Sokat akkoriban még nem tudtam a szexről, ő irányított, de ettől függetlenül mindennél jobban élveztem az aktust és hamar rákaptam az ízére.

Onnantól kezdve hajtottam a lányokat és a szexet. Sajnos akkoriban még jóval többet kellett udvarolni a lányoknak, így sokszor hetek is elteltek szex nélkül. Ilyenkor csak a maszturbálás segített és a határtalan fantáziám.

Másfél évvel azután, hogy elveszítettem a szüzességem történt valami, ami bár nem változtatott meg akkor gyökeresen, de felkeltette az érdeklődésemet az anális örömök iránt, ami az eltelt 20 évben semennyit sem csökkent.
Egy délután hazafelé tartottunk az iskolából az egyik osztálytársammal – nevezzük őt Tamásnak –, amikor is felvetette, hogy ugorjunk be hozzájuk, mert megtalálta az apja pornó gyűjteményét és hogy eltölthetnénk a délután pornó "kukkolással". Természetesen beleegyeztem azonnal, akkoriban még nem voltak a videók annyira elterjedve, az pedig, hogy ebben a korban pornót nézhetünk az tényleg ritkaság számba ment.
Bementünk a házukba, természetesen senki nem volt otthon. Ledobtuk a táskáinkat az ebédlőben és átvonultunk a nappalijukba. Leültem a kanapéjuk végébe, kissé félszegen, mert egy idegen házban készültem pornót nézni – kicsit tartottam, hogy rajtakapnak minket. Tamás elindította a videót, ahol is a kialakuló jelenetben először két nő falta egymást, majd egy férfi csatlakozott hozzájuk és kefélni kezdte őket felváltva.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.7 pont (46 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2014. november 24. 05:56
#5
Nem lett rossz.
1
p
papi
2013. október 22. 09:43
#4
Elmegy
1
R
Rinaldo
2013. október 22. 07:14
#2
Jó.
1
T
Törté-Net
2013. október 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1