A+ A-

A strandon

Reni jó csaj volt. Középtermetű, helyes arcú, egészséges, szép testű, kerek mellű és kellemes megjelenésű lány. Szívesen emlékszem vissza arra a nyárra, amikor először találkoztunk. Nagy volt a hőség és a Balaton partján a vízben hűsöltünk. Már ott észrevettem csábos mozgását és tekintetünk többször is találkozott. Épp a vízből jött ki és napsütötte bőrén csillogott a víz. Sűrű gesztenyebarna hajából kicsavarta a vizet és hanyatt feküdt a törülközőjén. Lány létemre kedvelem a csinos, jó csajokat, volt is már néhány kalandom nővel. Kis idő elteltével felült és körülnézett, tekintetünk megint összefutott. Könnyedén intet, hogy menjek oda. Elfogadtam a hívást, és feltűnés nélkül leléptem a társaságomból.
- Szia, mondta Reninek hívnak, bekennéd a hátam?
- Én is, szia, Judit vagyok, és szívesen bekenlek. Átadta a krémet és hátradőlt.
- A hátadat? Kérdeztem.
- Igen majd azt is. Selymes bőre fénylett a napsütésben és a melegtől egyenletes barnaságán megjelent izzadtsága. Ahogy elkezdtem bekenni a hasát, éreztem meleg testének hőjét. Óvatosan a ciciét is körbekentem.
- Levegyem? Kérdezte.
- Hát, persze, ha nem zavar hogy látlak, vedd. Gyorsan megszabadult tőle és rám mosolyogva ismét hanyatt dőlt.
Formás, kerek, felfelé hegyesedő mellei voltak, elég nagy mellbimbókkal. Nekem inkább csöcseim vannak, ezért is izgalmas számomra az ilyen fiatalos cici. Ahogy hozzáértem éreztem, hogy feszes, kemény cicik. Jó érzés volt megérinteni, és finoman megmasszírozni őket. Aztán lapos hasát simogatta kezem és egyre lejjebb értem, amikor feltűnt, hogy a bikinije alatt valami megmozdult. Nem akartam hinni a szememnek és visszahőköltem. Jobban megvizsgálva a dolgot bizony úgy tűnt, hogy itt valami furcsaság van készülőben. Kis bugyijában erősen dudorodott valami, óvatosan és kíváncsian tovább kentem testét most már egész közel a bikini széle mellet a combja felé haladtam.
Hallottam már úgynevezett shemales lányokról, akiknek kukijuk van, és a barátom mutatott is már képeket és videókat ilyen csajokról, de élőben még nem volt szerencsém egyhez sem.
Combjait erőssebben kentem be, nőies vonalait megszemlélve és jó húsát megmarkolva. Összezárt combjainak belső oldalát is kezelésbe vettem. Nem lehet nagy kukija, ha nem vettem észre semmit, gondoltam, meg aztán ilyen kis fürdőruciban nem is férne el. De azért kúrvára izgatott a dolog és tovább simogattam...
Láttam, hogy élvezi és egyre nő neki, egyszer csak sóhajtott egy mélyet, és hirtelen kifordult a farka szűk bugyijából. Kirugózott és elkezdett felállni ott meredezett előttem egy formás, nem túl nagy női fasz. Hirtelen körülnéztem zavaromban, mit láthatnak ebből a többiek, de senki nem törődött velünk, egy félreeső fa alatt feküdtünk. Visszafordultam és láttam, hogy Reni megsimogatja a melleit, és csábítóan rám mosolyog.
- Mit szólsz, tetszik? Kérdezte. Hebegtem valamit, hogy igen és önkéntelenül tovább simogattam a hasát a bugyija széléig. Izgatott a látvány, éreztem, hogy kezdek beindulni.
Finoman hozzáértem farkához, ami ettől rándult egyet, megfogtam érezem, hogy melegen küktet. Ő is egyre izgatottabb lett, ágaskodó faszáról kissé visszacsúszott a bőr és kuki lyukában megjelent egy csillogó kéjcsepp, kifolyt és szétterült a sikamlós váladék. Ettől már egészen hátracsúszott a fitymája és teljesen előbukott alóla duzzadt rózsaszínű makkja. Orromba csapott erős női fasz szaga. Megsimogatta a farkát, húzott rajta néhányat, lefeszítette és hagyta visszacsapódni, most már keményen meredt felfelé. Lágyan beletúrt nagy szőke hajamba és óvatosan meghúzta a farka felé a fejemet. Egy pillanatra megálltunk, tétováztunk. Aztán határozottan a faszára húzott és éreztem, hogy kemény kukija a szám széléhez ér, majd behatol a számba, minden porcikája feszül és élvezi, hogy szopat. Jól beszoptam neki, teljesen tövig, megforgattam a nyelvemet körülötte és összeszorítottam a számban a nyelvem és a szájpadlásom között. Felemeltem a fejem, összenéztünk, nem szóltunk semmit. Rejszoltam neki, miközben csöcsörészett. Feszes, meleg farka szinte szét akart robbanni. Ahogy vertem neki úgy felizgult, hogy le kellett fognia a kezem. Épp visszahúzva tartottam rajta a bőrt, amikor nyüszítve felszisszent, és éreztem, hogy közel kerültünk a kispricceléshez. Egy hegyes kemény spricc kitört belőle és erősen az arcomba csapott.
- Áááúúú... de megcsípett, mondtam és éreztem, ahogy folyik le a számhoz a meleg geci. Nevettünk. Reni felült és egy falánk mozdulattal lenyalta rólam az ondócsíkot. Én is körbenyaltam a számat, nyelvünk összeért és éreztem ondójának fanyar zselés ízét. Ettől teljesen beindultam és csupa lucsok lettem, a combomon vékony csíkban leszaladt a puncilé. Megtöröltem a cerkáját, átemeltem az egyik combomat rajta és finoman beleültem. Belém siklott kemény, hegyes kis faszával és úgy kúrt, hogy álmomban nem gondoltam volna, hogy egy shemales csaj így tud dugni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.24 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2014. 01. 23. csütörtök 06:12
Egész jó.
#11 piedone 2013. 12. 7. szombat 18:21
tűrhető
#10 papi 2013. 12. 6. péntek 10:36
Nem rossz
#9 zsuzsika 2013. 11. 19. kedd 12:09
listike.Nálad az igazság.
#8 listike 2013. 11. 6. szerda 07:03
Fogalom zavaros, gyenge.
#7 Mikey 2013. 10. 21. hétfő 17:09
A shemale az nem hermafrodita! Az srác csöcsökkel!
Így a helyes besorolás v. shemale/travi, vagy homo!
#6 x124 2013. 10. 12. szombat 14:14
Jó!
#5 sipospista 2013. 10. 11. péntek 11:20
szuper
#4 Rinaldo 2013. 10. 11. péntek 07:44
Nagyon jó.
#3 papi2007 2013. 10. 10. csütörtök 16:09
izgatóak a szereplők, lenék a fiu helyébe
#2 veteran 2013. 10. 10. csütörtök 12:42
közepes.
#1 Törté-Net 2013. 10. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?