A+ A-

Laci

Klári eltűnődve ült a gépnél. Már csak egy kattintás választja el a regisztrációtól... De ez talán a legnehezebb. Görcsbe rándul a gyomra a tudattól... Végül mégis ráklikkel az OK gombra. Pár perccel később már ott virít az adatlapja a képpel, amin csak a szemei láthatóak.
Hogy jutott el idáig?- kavarog a fejében, habár az elszántság, már csak nyomokban hagyja még élni a gondolatot.
Világ életében szerény, egyszerű és már-már prűd nevelést kapott. Az anyjával sosem beszéltek a szexről, a szülei házassága korán megromlott, majd az apja le is lépett, amikor épp 10 éves volt. Utána anyja többé nem kezdett férfival... legalábbis ő nem tudott róla.
Viszont éppen eleget hallgathatta, hogy minden férfi szemét disznó, és hogy egy nő csak magára számíthat.
Éppen ezért volt hát meglepő, mikor érettségi után szinte azonnal szerelembe esett az első fiúval, aki a kollégája volt a gyárban és viszonylag rövid idő után hozzá is ment.
Géza. Nos, igen. Géza helyes volt, aranyos, és udvarias is. Csóknál tovább csak az esküvő után jutottak. Akkor derült ki,hogy habár Géza emberileg több, mint megfelelő, szexuálisan egy csődtömeg. Előjáték semmi, durr bele, két lökés, majd elmegy, legördülés, falnak fordulás, alvás.
Eleinte reménykedett, de ahogy teltek a hónapok, egyre inkább elveszett a bizalma és egyre többször jutott eszébe egy régi, de annál kellemesebb élménye, ami igen rosszul zárult...
Még a középiskolában volt egy osztálykirándulás, amire tisztán emlékezett. A Bakonyban sátoroztak az osztállyal és az osztályfőnökkel. Az egyik sörgőzös éjjel egyedül aludt a sátrában (barátnője valahol az erdőben bóklászott egy fiúval), amikor beosont hozzá a Laci.
Langaléta, nagy fülű srác volt. Mindig cigizett. Sophianae-t szívott folyamatosan, vagy sodorta a cigarettát. A sörtől megszédült és cigi szagú Laci beosont a sátorba. Ő, mikor észrevette majdnem ráförmedt, ám a fiú befogta a száját. Akarsz kicsit szórakozni? -kérdezte. Klári bár halálra vált, mégis vonzotta a helyzet, úgyhogy bólintott. A fiú lassan elvette a kezét a lány szájától, majd lassan végig símogatta a rövidnadrágban, és pólóban alvó lány lábait. Klári megborzongott. Laci lassan lehúzta a pólóját, majd Kláriét is, és csókolni kezdte a lány nyakát, majd lassan lefelé haladva a melleit is. Az felnevetett... Ne már- mormogta a fiú- még felvered a többieket. De csikis vagyok- kuncogta Klári- fura ez az egész.
Ne aggódj, apám egyik újságjában láttam képeket, és ott a fiú pont ezt csinálta a lánnyal- nyugtatgatta Laci, majd hirtelen Klári szájára tapasztotta nikotinos száját. Habár kellemetlen volt az illat, maga az érzés felemelő volt a lány számára. Élete első igazi csókja! A fiú forró nyelve lassan utat tört fogai között. Először rémülten nézte a fiú csukott szemeit maga előtt és szinte fulladozva lebénult a hirtelen helyzettől, majd lassan becsukva a szemét válaszolt nyelvével a fiú nyelvének játékára. Pár percig játszották ezt, majd a fiú ismét a melleivel játszadozott. Nyelve hegyével lágyan cirógatta a keményedő mellbimbókat, és finoman szopogatni kezdte őket. Klári érezte, hogy lent elönti a forróság, és sóhajtozni kezdett.
Laci egyre lejjebb haladt. Már Klári puha hasát puszilgatta, majd belecsókolt a köldökébe is. Kezét óvatosan a rövidnadrág dereka alá csúsztatta, és finoman letolta azt, a sötétben. Klári megrezzent, de képtelen volt tiltakozni, ahogy a fiú csupasz mellkasa finoman hozzáért a vénuszdombjához a mozdulat közben.
Azon kezdett gondolkodni, vajon mi lesz, ha véletlenül visszajön a sátortársa, de ekkor hirtelen forróságot érzett a lábai között és a következő pillanatban egy felfoghatatlanul kellemes érzés öntötte el az agyát, amitől gyakorlatilag majdnem felsikított, de betapasztotta kezeivel a száját. Ezután fogta csak fel, mi történt, ám ekkor a fiú nyelve már a csiklójával játszadozott.
Laci gyakorlatlan volt, ám mégsem reménytelen. Ösztönösen ráérzett, mit, hogyan kell csinálnia. Furának találta a helyzetet. És fura ez az íz is, mégis valahogy izgató. És ahogy óvatosan körbepásztázza a nyelvével az apró csikló minden szegletét érzi, hogy a nadrágja egyre szűkebb lesz. Így még sosem volt lánnyal. Tudja, hogy az alkohol dolgozik benne, de ezt már meg akarta tenni, hiszen fogadtak a haverokkal tíz doboz cigiben,hogy ma éjjel "rendbe rakja" a Klárit. Amit a lány nem tudhatott, ahogy azt sem, hogy öt kamasz fiú toporog némán kuncogva a sátortól pár méterre, fülelve a kiszűrődő hangokat...
Bazmeg, megcsinálja - suttogják egymásnak fojtott hangon, vigyorogva...
Közben a sátorban Klári egészen újszerű, csodálatos dimenzióba lép. Laci nyelvének mozgására, egyre erősebb, hullámszerű érzések érkeznek a hasa alja felől. A fiú előbb lassít, majd hirtelen egyre gyorsabb lesz... Klári már érzi,hogy mindjárt valami fantasztikus dolog fog történni. Agya lassan lezsibbad, teste megfeszül, combja remegni kezd... épp azt akarja nyögni,hogy Laci ne hagyd abba kérlek...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sikamika 2013. 11. 1. péntek 21:04
jo
#11 A57L 2013. 10. 24. csütörtök 04:19
Nem rossz.
#10 papi 2013. 09. 27. péntek 20:44
Egész jó.
#9 Bikmakkocska 2013. 09. 27. péntek 19:31
Nehezen hihető, valószerűtlen. Meg, gyalázatos dolog történik, ezután meg pláne lehetetlen az ilyet később folytatni.
#8 veteran 2013. 09. 27. péntek 09:29
Jó, jöhet a folytatás.
#7 Rinaldo 2013. 09. 27. péntek 07:27
Beteljesült a lánykori vágy.
#6 v-ir-a 2013. 09. 26. csütörtök 20:51
az ilyen "férj" meg is érdemli,h ezt tegye a felesége....ha szeretné a nőt, akkor érdekelné az is, neki is jó legyen ennyi....
amúgy ez folytatást követel...
5 pont
#5 hairy_pussy 2013. 09. 26. csütörtök 17:30
folytatás?
#4 x124 2013. 09. 26. csütörtök 14:26
Jó!
#3 AlexHun 2013. 09. 26. csütörtök 08:01
Kellemes.
#2 listike 2013. 09. 26. csütörtök 07:33
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2013. 09. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?