A+ A-

Egy lyukas gumi következményei

Fordítás
Eredeti történet
A bár előtt ácsorgott, egy szűk, fehér miniszoknyában és egy apró selyemtopban, ami jól kiemelte a mellei domborulatát. Öltözékét tűsarkú pántos szandál egészítette ki. Hosszú sötétszínű haját hátrafésülte és egy rózsaalakú csattal tűzte fel. Nagyon meleg és párás volt az idő, a lány az egyik kezét a haja alatt tartotta, hogy az ne hulljon a nyakára. Az izzadság cseppjei lecsöpögtek a nyakáról és befolytak mellei völgyébe, napbarnította, meztelen lábai pedig szinte világítottak az éjszakában.
Aztán meghallotta, hogy egy teherautó csörömpöl végig az utcán. Megfordult, és felismerte az egyik sógora feléje közeledő járgányát. Trevornak öt testvére volt, de neki kellett volna felvennie őt fél órával ezelőtt. Ehelyett elküldte az egyik testvérét. Jesse lehúzódott és pont a lány előtt állt meg. Ő kicsit megemelte a szoknyáját, és a tőle telhető legnagyobb kecsességgel bemászott.
"Jesse, hol van Trevor?" - kérdezte.
"Még mindig a kocsidat javítja" - válaszolt Jesse, aztán gázt adott, és bekapcsolta a rádiót. Callie táncolni kezdett az ülésben, a zene nagyon jó volt és ő majd' kibújt a bőréből. Hosszú út állt előttük, mert a lány barátnője, akinél éppen látogatóban volt, jónéhány órányira lakott. Jesse mindig az elhagyott utakon közlekedett: szerette hajtani a gépet a kavicsos utakon. ĺgy haladtak egy ideig, a rádió üvöltött, a légkondi teljes kapacitással zúgott, amikor Callie egy hangos dübbenést hallott és a teherautó lesodródott az útról.
"Basszameg" - káromkodott Jesse.
A teherautó majdnem az árokban kötött ki. Jesse felkapott egy zseblámpát hátulról, és kiugrott. Kis időre eltűnt a gép alatt, aztán visszajött Callie - hez.
"Rossz híreim vannak" - mondta - "nem tudunk továbbmenni."
"Tényleg nem?"
"Jobb lesz ha fogod a mobilod, és hívod Trevort."
Callie csak ült, és a mobiltelefonja teljesen lemerült akkuja járt a fejében.
"Jesse?"
"Igen?"
"A telefonom ki van purcanva. Elfelejtettem feltölteni az akkut" - vallotta be, az ajkát harapdálva.
"Az Isten szerelmére, itt vagyunk a semmi közepén hajnali háromkor! Még csak be sem kopoghatunk senkihez segítségért!"
"Egy dolog biztos, én nem fogok ebben a dögmeleg tragacsban ücsörögni!" - mondta Callie. Benyúlt az ülés mögé, előhúzott egy plédet, kinyitotta az ajtót és kiugrott a teherautóból. Egy kicsit még bizonytalanul állt a lábán, ezért mélyet lélegzett és nekitámaszkodott a kocsinak. Egy - két percig sétált az úton lefelé, aztán kiterítette a plédet az út szélén a fűre. Visszanézett, és meglátta Jesse - t felé lépkedni.
"Callie, mit csinálsz?"
"Jesse, gyere, ülj ide. ĺgy legalább kényelmesen tudunk várni. Trevor előbb - utóbb keresni fog minket."
"Itt akarsz ücsörögni?" - kérdezte Jesse hitetlenkedve.
Callie leült a plédre és felnézett rá:
"Telihold van, feljöttek a csillagok, mi mást akarhatnál, Jesse?" - kérdezte.
A férfi kék szemeivel belebámult az övéibe, és kérdően megemelte a szemöldökét:
"Aha, mi mást is akarhatnál...?"
Leült a lány mellé, és körülnézett.
"Hallgasd!" - mondta Callie. - "Hallgasd az éj neszeit!"
"Tök jó" - válaszolta ő, és hanyattdőlt. Callie az oldalára feküdt és fejét a kezébe támasztotta. Csendben hevertek, bámulva a csillagokat.
"Már csak egy kis zene kéne" - mondta Jesse.
"Be kéne kapcsolni a rádiót."
"Majd én" - mondta Jesse, de Callie már feltápászkodott. Amikor a férfi is felállt, Callie lelépett a plédről, a magassarkú cipőjével pont bele egy lyukba. Már kezdett eldőlni, amikor Jesse megfogta. ĺgy együtt zuhantak a földre.
"Hát... ez érdekes"
Callie teljesen kiterítve feküdt a férfin és érezte izmos, kemény testét magának nyomódni. Lélegzetvisszafojtva csak bámult rá, olyan közelről, hogy annak lehelete az arcát simogatta. Egy kicsit mozgolódni kezdett, hogy lemásszon Jesse - ről és megérezte a mocorgása miatt támadt merevedését.
Egy pillanaton belül ajkaik összeértek, és kezeik támadásban lendültek. Jesse átölelte és nyelvével a szájába hatolt. Csókjuk az örökkévalóságig tartott, nyelveik fürgén játszadoztak egymással. A férfi kezei elindultak: Callie hátát simogatták, és a hajába túrtak. Aztán egyre lejjebb és lejjebb kerültek. Jesse megragadta és megszorította a lány fenekét, és erősen magához húzta.
"Ohhh" nyögött fel Callie.
Aztán Jesse egy gyors mozdulattal hanyatt fordította a lányt, és egy pillanat alatt fölé került. Szájával dúvadként esett neki, nyelvével felfedezte nyakának teljes hosszát. Fülcimpáit finoman harapdálva forró leheletével elárasztotta fülét. Callie - t teljesen elborította a vágy, teljes testében borzongott. A férfi nyelve nyálas ösvényt rajzolt a fülétől a nyakán keresztül a mellei közéig.
Callie - t teljesen hatalmába kerítették az érzések, amiket Jesse keltett a testében. Úgy tűnt neki, minden csókot, minden cirógatást teljes testével érzékel. A férfi felnyúlt és levette a lányról a felsőjét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.49 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 05. 18. szerda 14:37
10 Pont!
#6 listike 2014. 07. 28. hétfő 07:18
Jó volt.
#5 papi 2014. 04. 6. vasárnap 06:57
Nagyon tetszik
#4 A57L 2013. 09. 17. kedd 04:34
Nagyon jó.
#3 sikamika 2012. 05. 27. vasárnap 22:17
nem rossz .
#2 Aqua 2002. 07. 11. csütörtök 17:27
hol lehet ezt a nőt megtalálni?
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?