A+ A-

Szexi nyaralás

Néhány éve történt, hogy elmentünk a Balatonra nyaralni. Kis családi nyaralás, szüleim, barátnő, unokaöcs. Napközben sajnos valaki mindig volt körülöttünk, így még csak egy hosszú, forró csókra sem nagyon futotta. Persze nagyon kívántuk már egymást, mihamarabb érezni akartam a lány kerek fenekét. Kicsit nagy popsija volt, naaagy kerek popsi. Pavlovi reflexeim mindig beindultak, mikor ránéztem, markoltam. Kívánatos segg volt, és már nagyon ki voltam rá éhezve.
Este elmentünk sétálni. Végre kettesben. Fonyódon voltunk, elég dimbes-dombos környék, ki is néztünk egy felfelé vezető lépcsőt. Egész magasra jutottunk, igen szép panoráma tárult elénk. Én nem bírtam már magammal, szorosan öleltem kedvesem, és érzéki csókba kezdtünk. Pár pillanat alatt úrrá lett rajtam a vágy, s kezemmel a nadrágjába nyúltam, markoltam selymes bőrét. Ettől ő is izgalomba jött, halkan nyögdécselni kezdett, de érezhetően zavarban volt. Ugye, ha nekünk csodás a panoráma, akkor minket is igen sokan láthatnak. Simogattam, szeretgettem, hogy ellazuljon, de nehezen ment ment, így nyelvemet is bevetve elé térdeltem, és vadul csókolni kezdtem a csiklóját.
Közben néztem rá, és kértem, hogy nézzen a szemembe. Éreztem, hogy így egyre jobb neki, szerette nyelvem kényeztetését nagyon. Megfordultam, ő előrehajolt, nagy popsija megnyílt, láthatóvá téve izgatóan kidomborodó punciját. Elvesztettem az eszem, s így is nyalni akartam még, végig az egész hátsóját, lefetyeltem, a puncija tetejétől egész a popsijáig. Ettől már annyira izgalomba jött ő is, hogy meg-meg remegett a lába, és sóhajai jelezték, hogy ha tovább folytatom, összeesik szegény. Ezt nem akartam, ezért inkább már-már kőkeménnyé izgult farkammal folytattam. Nem kellett sokat várnom, kereke feneke vad táncba kezdett farkamon, az a látvány, az a forró és lucskos punci hamar az egekbe röpített engem is. Felvettük egymás ritmusát, csattogtak nemi szerveink a kemény szextől, együtt gyorsultunk, vadul.
Pár perc alatt felértünk a csúcsra, egymás nyögései még inkább izgatóvá, és extrémmé tették az élvezést, nagy adag spermával töltöttem meg a kicsim punciját. Utána felegyenesedett, megcsókolt, vad, szerelmes csókjával, én meg nem vettem ki a farkam. Nem bírtam magammal, ezért szép lassan mozogni kezdtem, keménységem nem nagyon szenvedett csorbát. Láthatóan őt is izgatta, hogy a mindentől lucskos punciját újból elkezdtem dugni. Csókoltam, ki voltunk mindketten tekeredve, de akartuk egymást. Egy perc alatt feljutottunk mindketten a csúcsra, újból beleélveztem. Még vagy 5 percig csókolóztunk, és simogattuk egymást.
Neki ez volt élete első ágyon kívül történt esete, de nem az utolsó. Másnap még jobb helyen, még érdekesebb körülmények között lettünk egymáséi.
Az előző esti csodás szeretkezés még mindig ott volt a szemében, kacérabban nézett rám, mint előtte. Számomra is kívánatosabb volt, már reggel legszívesebben szétdugtam volna kívánatos punciját, de sajnos nem tudtunk kettesben ébredni.
A napi program strandolás volt, mivel Onyutha Judit délutánra már hüsit jósolt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.92 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia
2015. 06. 28. vasárnap 08:03
gyenge Válaszolok rá!
#10 A57L
2014. 10. 12. vasárnap 08:53
Azért nem olyan rossz. Válaszolok rá!
#9 listike
2013. 10. 20. vasárnap 07:06
Elnagyolt, elkapkodott. Válaszolok rá!
#8 sipospista
2013. 10. 17. csütörtök 21:10
nem rossz megy a pont Válaszolok rá!
#7 sztbali
2013. 10. 17. csütörtök 17:42
Nagyon gyenge. Válaszolok rá!
#6 gyuri0926
2013. 10. 17. csütörtök 09:31
Persze a csúcson ő is és én is átestünk a kontrollon, így sóhajaink, nyögéseink már azoknak is elárulták tevékenységünket, akik eddig nem vágták le.

Gyönyörű izgató és romantikus mondat , bár nem biztos , hogy mindent értek amit írt , na ezért kellett sajnos 2-est adnom . Válaszolok rá!
#5 papi
2013. 10. 17. csütörtök 08:40
Gagyi! Válaszolok rá!
#4 Rinaldo
2013. 10. 17. csütörtök 07:02
Reméltem seggbe dugja. Válaszolok rá!
#3 hairy_pussy
2013. 10. 17. csütörtök 06:51
gyenge Válaszolok rá!
#2 zsuzsika
2013. 10. 17. csütörtök 06:49
Kissé elkapkodott volt. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2013. 10. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!