A+ A-

A Baszk és Bijou

Esős éjszaka volt, az utcák tükörfényesek, mindent visszatükröztek. A Baszknak harminc frank volt a zsebében, és gazdagnak érezte magát. Azt mondták róla az emberek, hogy a maga naiv, nyers módján nagy festő. Nem vették észre, hogy képeslapokat másol. A legutóbbi képéért kapott harminc frankot. Vidám hangulatban volt, ünnepelni akart. Ahogy ment az utcán, kis piros fényt keresett, a gyönyör színét.
Egy anya korú nő nyitott ajtót, akinek hideg tekintete azonnal a férfi cipőjére vándorolt, hogy felmérje, mennyi pénzre számíthat. Aztán, csak úgy mulatságból, a nadrággombját nézte egy ideig. Az asszonyt az arcok nem érdekelték. Élete során csak a férfitest részleteivel foglalkozott. Fényes, nagy szeme kutatva pillantott a nadrágra, mintha meg tudná becsülni, mije van a férfinak. Szakértő tekintet. Ez az asszony ügyesebben párosította össze az embereket, mint a prostitúció más dajkái. Rengeteg ötlete volt. Akkora szakértelemmel dolgozott, mint egy kesztyűkészítő. Nadrágon keresztül is meg tudta becsülni a klienseket, és a legmegfelelőbb méretű kesztyűt ajánlotta. Mert ha a kesztyűben túl sok vagy túl kevés a hely, abból semmi öröm nem származik. Az asszony, akit mindenki csak maman-nak szólított, szentül hitte, hogy kortársai nem tudnak eleget az illeszkedés fontosságáról. Szerette volna elhinteni tudását, de az emberek egyre figyelmetlenebbé váltak, egyre kevesebbet törődtek a részletekkel. Ha egy férfi túl nagy kesztyűt kap, mintha üres lakásban bolyongana - de mégse törődött vele. Hagyta, hogy az a bizonyos testrésze ide-oda lengjen, mint egy zászló, és a belsejét melengető, szoros ölelés nélkül távozzon. A másik esetben csak egy kis nyál segítségével sikerült becsúsznia, mintha egy csukott ajtó alatt akart volna átpréselődni, s a keskeny résekbe beszorulva próbálna bent maradni, de ha a lány - már akár szívből, akár színlelésből - elnevette magát, azonnal kicsusszant, mert még egy nevetésnyi hely sem volt. Az emberek elvesztették azt a tudást, amellyel a legkönnyebben megtalálhatják az egymáshoz illő kulcsot.
Miután a maman megszemlélte a Baszk nadrágját, szemében kigyúlt a felismerés fénye, és elmosolyodott. Igen, a Baszk még figyelt a részletekre, amit az asszony tudott róla, így aztán nem is volt könnyű kielégíteni. Hímtagja szeszélyesen viselkedett: ha ládányi vaginát kapott, fellázadt. Ha akkorát, mint egy hajszálcső, visszahúzódott. A női ékszeres ládika igazi szakértője, ínyenc élvezője volt. Szerette, ha bársonyos, otthonos, érzelmes és ragaszkodó. A maman hosszasan elnézte a férfit, nem úgy, mint más vendégeket. Tetszett neki a Baszk, bár nem rövid orrát, klasszikus arcélét, mandulavágású szemét, fényes fekete haját, egyenletes, puha lépteit, hanyag mozdulatait csodálta. Nem piros sálát vagy csibészesen félrecsapott sapkáját. És nem is azt, ahogy a nőket elbűvöli. Nem, a maman a Baszk királyi falloszát imádta, hatalmas méreteit, kedvességét, hajlékonyságát, rugalmasságát. A maman - aki nem kevés férfit látott életében - ilyennel soha nem találkozott. A Baszk gyakran kitette hímvesszőjét az asztalra, mint egy zsák pénzt, aztán kopogtatott vele, mint aki csendet kér. Olyan természetességgel vette elő a tagját, mint ahogy mások a kabátjukat veszik le, ha melegük van. És nézőiben mindig a tisztelet, a csodálat érzését keltette.
A maman egyébként is szerette nézegetni a férfiak szervét. Figyelte, ahogy a hanyagul gombolkozó férfiak kilépnek a vizeldéből, és gyakran sikerült megpillantania egy-egy barnás, aranyszínű, finoman hegyesedő hímtagot, amilyet igazán szeretett. A bulvárokon gyakran legeltette a szemét egy-egy gondatlanul gombolt nadrágon, és éles tekintete behatolt az árnyékos nyílásba. De még jobb volt, ha megleshetett egy-egy bérház falánál egy magán könnyítő csavargót, amint féltő gonddal fogja a hímtagját.
Aki ezek után azt hinné, hogy a maman nem részesült ennél bensőségesebb örömök
ben, tévedne. Házának vendégei kívánatosnak találták, ismerték erényeit, tudták, miben különb a többi nőnél. A szerelmi lakomákra a maman pompás italt tudott készíteni - ami más nőknek sose sikerült volna. A férfiak számára a maman finom falat volt, amely elolvad a szájban, és édes nektár, amely csillapítja a szomjat.
A férfi vendégek gyakran megbeszélték a feszes fogásokat, az illatos mártást, amellyel a maman megöntözte a kagylórózsaszín falatkákat. Egyszer-kétszer megcsapolta ezt a kerek kagylót, és ez elég is volt. A maman különleges fogásai - amellyel a lányok csak ritkán tudtak élni, előcsalogatták azt a kagylóhéj illatú mézet, amely, a férfi látogatók nagy örömére, megnyitotta az utat a nők combjának rejtekébe.
A Baszk szeretett ebben a lágy, húsos, meleg és kellemes fészekben időzni. A mamannak ünnep volt a Baszk látogatása, és tehetsége legjavát nyújtotta.
A Baszk tudta, hogy nincs szüksége hosszú előjátékra. A maman egész nap legeltette a szemét, s pillantása soha nem tévedt a férfitest közepe alá vagy fölé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.25 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2015. 02. 18. szerda 09:39
nekem tetszett e történet, mert a szexet jól megírta a szerző, 9,5p
#6 A57L 2014. 01. 26. vasárnap 05:27
Nem rossz.
#5 sipospista 2013. 09. 11. szerda 10:14
nem rossz megy a pont
#4 genius33 2013. 09. 7. szombat 06:54
Nem is rossz smile
#3 Rinaldo 2013. 09. 6. péntek 07:21
Nagyon jó,jöhet a folytatás.
#2 papi 2013. 09. 6. péntek 05:04
Egész jó.
#1 Törté-Net 2013. 09. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?