A+ A-

Utálja a férfiakat

Egy érettségi találkozó mindig jelentős esemény az ember életében. Mi a 15 évesre jöttünk össze ezen a szombati napon. Szép időt fogtunk ki s jó hangulatban zajlott le minden. Megörültünk egymásnak s meghatódva léptük át az egykor annyit koptatott iskolaküszöböt. Elég sokan összeverődtünk, mert mindenki magával hozta élete párját, csak a gyerekek maradtak odahaza. Én egyedül mentem el, mert a feleségemmel épp akkortájt szakítottunk
Mindenki beszámolt róla, hogy mi minden történt vele az elmúlt öt évben, legutóbbi találkozásunk óta. A létszám persze nem volt teljes, a hiányzók közé tartozott Vali is, aki a tízéves találkozóra sem jött el. De ő egy speciális eset, aki be sem fejezte a középiskolát, mert harmadikban kimaradt s azóta se láttuk. Állítólag megszökött egy kosarazóval s most valahol külföldön él. Nem igen kell rajta csodálkozni, hogy ilyet tett, mert szép, koraérett lány volt, aki erősen érdeklődött a férfiak iránt. A férfiak, és nem az osztálybeli fiúk iránt, ami bizony eléggé rosszul esett nekünk - nekem legalábbis. Olyan hosszú combjai, mint Valinak, az egész iskolában sem volt másnak, éppen ezért a tornatanárunk rábeszélte, hogy foglalkozzon magasugrással, s nem maradt titokban, hogy a siker érdekében a tanár úr külön edzéseket tartott neki. S akkor egy szép napon hopp, meglépett a kosarazóval - a nők már ilyen hálátlanok.
A gondolataim épp Vali körül keringtek, amikor egyszer csak kinyílt az ajtó és belépett rajta Ő MAGA. Egy pillanatra csend támadt, megállt a levegő s az én lélegzetem is elakadt. Szinte nem akartam hinni a szemeimnek: ez a bombázó lenne az én egykori szimpátiám? Semmi kétség felőle, csakis ő lehet: hosszú izmos combjait alig takarta egy darabka szoknyaféle, karcsú dereka felett formás melleken feszült a blúz, arcát vastag réteg smink takarta, fején az akkor divatos torzonborz frizura díszlett, aminek láttán az embernek az volt a benyomása, hogy a viselőjét valaki biztosan egész éjjel „kócolgatta”. A fiúk hangosan füttyentettek, a lányok pedig - szerintem - sorra elsápadtak.
- Sziasztok! - köszönt be Vali. - Elnézést, amiért elkéstem, de belekerültünk egy óriási dugóba s azt hittem már, hogy estig se jutunk ki belőle.
- Nem baj, Vali, fő, hogy megjöttél - fogadta barátságosan az osztályfőnök -. Keress magadnak egy széket, s ha kifújtad magad, meséld el szépen, mi történt veled, amióta nem láttunk.
Szabad hely már csak egy volt, a mellettem levő, az én egykori padtársam nem tudott eljönni a találkozóra. Vali mellém csüccsent, de előbb gyorsan lekevert két puszit, amit én hálásan viszonoztam. Micsoda parfüm-illat! Egészen beleszédültem. Nem is nagyon tudtam a beszámolójára odafigyelni. Valami olyasmiket mondott, hogy túlesett néhány párkapcsolaton, és hogy most Németországban él, és hogy nagyon boldog... Nem lehetett boldogabb, mint én, aki felmérve a helyzetet, mindjárt láttam, hogy Vali aznap csakis az enyém lesz. Ami azért nem egészen úgy történt, hiszen az ebéd utáni tánc alatt mások is karjukba vették őt, de mivel a feleségek is jelen voltak, így mégiscsak nekem jutott Valiból a legtöbb.
Estefelé oszladozni kezdett a társaság, főleg a vidékiek iparkodtak, hogy le ne késsék a buszukat, vonatukat, meg aztán úgy láttuk, hogy egy újabb nagy csapat vendég érkezik, akiknek illő lesz a termet átengedni.
Vali nekem elárulta, hogy a párja azért nem kísérte el, mert valami üzleti megbeszélésre ment Pozsonyba, és mivel nem ért magyarul, nem volt hozzá kedve hogy átunatkozza az egész napot s ezért Pozsonyban maradt. Azzal váltak el, hogy estére majd érte jön.. Már este volt s a sváb Pali sehol. Vali rögtön felhívta és megkérdezte, hogy elindult-e már, mire a pasas azt válaszolta, hogy ma már sajnos nem tud érte jönni, szálljon meg valahol. Vali erre éktelen dühbe gurult s elkezdett vele ordibálni. Németül ugyan keveset értek, de tanúsíthatom, hogy jól odamondogatott neki.
- A mocskos disznó! - fejezte be a telefonálást Vali felém fordulva immár magyarul. - Talált magának valami szlovák kurvát s én már nem is kellek neki. Méghogy találjam fel magam.. !
Alig tudtam lecsillapítani.
- De hogy menjek szállodába, amikor még egy szál hálóinget se hoztam magammal? Ezen a kis kézitáskán kívül semmi poggyászom nincs. Érted? Semmi!
- Nyugodj meg, kérlek, megoldjuk. Az én lakásom teljesen szabad, három szoba közül választhatsz, s hálóinget is tudok adni, mert a volt nejem holmijai még javarészt nálam vannak. Nem egy luxuslakás, de egy éjszakát ki lehet benne bírni. Elfogadod a meghívást?
- Rendben van, elfogadom. De semmi szex, megértetted? - ezt ő mondta, nem én.
- Jó, semmi szex, csak gyere már!. Meglátod, olyant fogok mutatni, aminek nagyon meg fogsz örülni...
- Na, arra kíváncsi vagyok - mondta, s azzal belém karolt s elindultunk énhozzám.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.54 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 Pexi 2018. 03. 25. vasárnap 20:48
Még hogy unalmas! Más is unalmasnak találja?
#17 feherfabia 2016. 10. 29. szombat 06:42
Unalmas!
#16 Pavlov 2013. 09. 16. hétfő 22:01
Az a sok furcsa megfogalmazás elvette a kedvemet az olvasástól.
#15 sipospista 2013. 09. 11. szerda 10:15
nem rossz megy a pont
#14 listike 2013. 09. 8. vasárnap 16:49
Még egy folytatást megérne.
#13 v-ir-a 2013. 09. 8. vasárnap 15:51
én elolvastam, de nem kimagasló írás és ezt nem akartam leírni....
szokványos osztálytalálkozó, a menő csaj és az alig észrevett fiú összejönnek....
azzal nincs nagy problémám, h itt a pasi hamarabb megy el, mint a csaj...azzal viszont van,h ezt észre is vette és nem tett érte akkor semmit
szal röviden ennyi
üdv
#12 listike 2013. 09. 8. vasárnap 14:05
Kér, hogy 10 a maximum.
#11 Pexi 2013. 09. 8. vasárnap 12:22
Mi történt? Senki nem olvas, nem szavaz? Vagy csak én lettem lekapcsolva?
#10 genius33 2013. 09. 7. szombat 06:56
Nálam 10 es nyes
#9 tiborg 2013. 09. 6. péntek 08:25
Jol sikerult sztory. Az utolso menet kiraly!!!
#8 sztbali 2013. 09. 5. csütörtök 12:59
Átlagos.
#7 hairy_pussy 2013. 09. 5. csütörtök 09:23
nálam 10p
#6 papi 2013. 09. 5. csütörtök 09:14
Tetszik.
#5 Pexi 2013. 09. 5. csütörtök 08:09
Szarok a Szakértő szakértelmére!
#4 Rinaldo 2013. 09. 5. csütörtök 07:37
Nagyon jó.
#3 Andreas6 2013. 09. 5. csütörtök 07:07
Sőt, Jó!
#2 A57L 2013. 09. 5. csütörtök 04:50
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2013. 09. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?