A+ A-

Szeretkezés a tó partján

Kézen fogott és sietve elindult a tópart felé, én pedig utána. Szerettem, hogy ilyen kezdeményező. Volt minden cselekedetében valami huncut, ami egyre inkább duzzasztotta benne az amúgy is már felfokozott szexuális vágyat.
Tele volt vele a fejem: a gyönyörű, szikrázó zöldeskék szemével, feszes, gazella testével, édes hangjával. Fekete rövid farmernadrágja épp a feneke alá ért, benne izmos, formás feneke hívogatóan kerekedett. Fehér, ujjatlan topja alatt feszülő, kellemesen érett, telt gömböcskéinek bimbói átütötték a vékony textilt és izgatóan csúcsosodtak. Hullámos hajának hosszú, csenevész fürtjeit olykor ujjaival hátrasimította. A mozdulat végén egy kissé elidőzött, kézfejét hajába süllyesztve; ilyenkor mindig lelassított és szenvedélyesen rám nézett. Beszéltem hozzá, mindenről, gondolataim szaporán váltották egymást, csak úgy folyt belőlem a szó. Le akartam nyűgözni, a kedvében akartam járni, szavaimmal boldoggá akartam tenni.
Szerelmes voltam és nagyon izgatott: tudtam, hogy aznap este végre megkaphatom őt.
Közben kiértünk a tóhoz. Egy elhagyatott részéhez mentünk. Már odafelé sokszor csókolóztunk és kacér utalásokat tettünk arra, hogy miért is megyünk oda. Megálltunk, ölelkeztünk. Kinyíltunk belőle, egymás szemébe néztünk, majd mindketten elmosolyodtunk, nevettünk. Újra megöleltem. Mindketten izgultunk. Erősen szorított, közbe simogatta a hátamat a kezével. Éreztem szívverését. Kezemet felemeltem és végigsimítottam a haját, fejéhez hajoltam és lágy csókolt leheltem rá. Éreztem hajának finom, üdítő illatát, és amennyire lehet, magamba szívtam. Arcomat arcához közelítettem, egyik ujjammal ajkát simogattam. Éreztem, ahogy nyelve hegyével megnedvesíti ujjamat. Ekkor magához húzott és mélyen megcsókolt. Nyelvével amennyire lehet, előrehatolt, rásimult az enyémre és ritmusos táncba kezdett vele.
Imádtam ahogyan csókol: szenvedélyesen, de lágyan. Mélyen, de érzékien.
Pár perc nyelvcsata után oldalról a nyakához hajoltam és ott kezdtem el kényeztetni, forró puha csókokat leheltem rá. Halk nyögésekkel adta tudtomra, hogy nagyon élvezi. Többször éreztem, ahogy teste izgatottan megfeszül. Közben már tenyereim kerek, fantasztikus kebleire vándoroltak. Finoman, ütemesen, körbe-körbe masszíroztam őket, majd hirtelen topja alá férkőztem és elkaptam duzzadt gömböcskéit. Erősen magamhoz húztam, ágyékom szorosan feszült az övéhez. Fejemet melleire hajtottam és vadul csókolgattam. Ekkor már nyögése egyre hangosabb és intenzívebb volt. Elkapott a hév és azonnal más bizonyítékot is szerezni akartam arra, hogy kíván: gyorsan kioldottam nadrágját és pár ujjammal az ágyékához férkőztem. Tükörsima punciját kicsit megnyomkodva éreztem, ahogy bőséggel nedvesedik vénuszdombja. Ekkor újabb löket vágy öntötte el az agyamat, ahogy elképzeltem, milyen csodás lesz majd ebben a punciban lubickolni.
Péniszem közben már kőkeményre merevedett, a nadrágomban már alig talált magának helyet. Mint egy elzárt vad, ki akart törni és tenni a dolgát. Érezte, látta ezt ő is, és azon nyomban lehajolt, kioldotta a zipzáramat és a szerszámomat mélyen a szájába vette. Ahogy körülvette annak nedves, szorító közege, éreztem, ahogy a vérbőség benne egyre tovább nő: a vágy rendkívül izgató érzései futottak rajta végig, fel és alá, ahogy ritmusosan szájában ki-be járt. Nagyon jó technikával és szenvedélyesen csinálta: néha abbahagyta, kacéran kicsit elhátrált tőle, majd széles mosollyal kísérve újra ráfordult és folyatta. Majd csak a csúcsát szorította szájpadlásával és közben a kezével a tövénél szaporán húzogatta; párszor amennyire lehet, visszahúzta a bőrt és közben nyelvével a makkomon ficánkolt.
Ekkorra már szinte teljesen levetkőztünk, rajta már csak a tangája volt.
Az orális kényeztetéstől örömittasan a fülébe súgtam: na, akkor szabaduljunk meg tőle is!
És már egy törölközőn, a fűben fekve, feneke alá nyúltam és elkezdtem lehúzni az utolsó ruhadarabot. Ő segített és térdeit felhúzta. Combközepéhez érve felvillant nedvességtől csillogó szép vágású puncija. Bele akartam hatolni, azonnal!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.57 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2014. 11. 26. szerda 07:09
Nem rossz.
#10 feherfabia 2014. 10. 1. szerda 06:30
10P
#9 papi 2014. 03. 26. szerda 05:03
Egész jó
#8 A57L 2013. 09. 26. csütörtök 05:12
Nem rossz.
#7 tiborg 2013. 08. 17. szombat 03:16
Ok, de nehogy......
#6 v-ir-a 2013. 08. 16. péntek 19:01
nekem is nagyon tetszett smile
#5 genius33 2013. 08. 13. kedd 19:09
Kellemeske smile
#4 Rinaldo 2013. 08. 13. kedd 11:50
Nagyon jó.
#3 listike 2013. 08. 13. kedd 08:39
Kicsit elkapkodott, azért jó.
#2 veteran 2013. 08. 13. kedd 07:36
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2013. 08. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?