A+ A-

A falakon túl

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
A középiskolás lányok már a múlté, a régi barátokkal is egyre kevesebbszer, egyre rövidebb időre találkozunk, bár addig ne panaszkodjunk míg anyukánk mossa a ruháinkat. Gábor öreg barátom, már másfél éve összebútorozott az egyetemi kollégiumban Andival, így csak futó percekre látjuk egymást. A múlthéten hívott, hogy a városunkban lesz egy verseny, ahol rendezőként segédkeznek majd, s ugyan lesz központi szállásuk, azért este inkább nálunk vendégeskednének. Szerencsére ennek semmi akadálya sem volt, a barátnőm kollégiumában sikerült megszervezni, hogy két egymás melletti szobában legyen helyünk, a többiek éppen hosszú hétvégét tartottak otthon.
Gabiék szombaton délután jöttek fel hozzánk, fáradtak voltak, kicsit koszosak, amint megmutattuk a szobájukat ők már siettek is lezuhanyozni. A kollégiumban két szoba alkotott egy - egy lakrészt, mindkettőben három ággyal, s a két szobához tartozott egy kis fürdőszoba is. Gabit utoljára kosárlabda meccseinken láttam törölközőbe csavarva, azóta nem sokat változott, magas, izmos fiú. Andival talán egyszer voltunk strandon, onnan volt egy fürdőruhás emlékképem róla, persze így törölközőben, mint egy miniruhában szexisebb volt. Domborulatai, ringó járása szemet szúrt, persze szőkés vöröses fürtjei is tetszettek.
A barátnőmmel róluk beszélgettünk, hogy mennyire rendes, udvarias srác a Gabi, az Andi milyen jól néz ki. Érdekes, hogy ő nem kedvelte a világos bőrű lányokat, úgyhogy védelmére keltem: "ugye a fehérség is milyen szép tud lenni" Ő ezt kihívásnak tekintette, vihogva fenyegetett, hogy leborotválja a bajszomat, ha még egy pillantást merek vetni Andira. Éppen lecsendesedett mire közelebb húzódva arról beszélt, hogy már két éve csak velem van, nem is emlékszik arra az egy kalandjára, hogy milyen is lehet egy másik fiúval. "Érzelmek nélkül sekély" - válaszoltam gyorsan - "bár technikailag biztosan érdekes." - tettem hozzá. "Érzelem túlcsordulásod van?" - kérdeztem, de mielőtt válaszolhatott volna, Gabi kilépett a fürdőből. Egészen frissnek látszott, legalább is iménti önmagához képest: "Mindjárt jövök" - dobott egy mosolyt felénk. Mondtam is a páromnak, hogy mennyire feldobta a melegvíz, vagy egy kis fürdő szex, mintha a törölköző alatt erősen dudorodott volna valami. Neki csak egy "Áááá..." - ra tellett, hiszen Andi lépett felénk. " Ez jól esett" - mondta, s próbáltam lopva ránézni, de csak azt vettem észre, hogy mintha a keblei még dúsabbak lennének, s bimbója izgalmat árasztana. Andi megkérte Mónit, hogy segítsen kivasalni a ruháját, úgyhogy távozóban csak ennyit súgott: "Ilyen vékony falaknál alighanem mindent hallottunk volna!" Nem mintha jelentősége lenne a dolognak, de arra gondoltam, hogy lehet azt halkan is csinálni.
A "Két kulacsban" vacsoráztunk, beszélgettünk, néhány deci olaszrizling mellett peregtek a percek, tíz óra után Móni teljesen elálmosodott, s ugyan vettünk még otthonra egy hét decis üveggel szürkebarátot, de a kollégiumban már nem éreztünk smmi kedvet rá. Most csak mi zuhanyoztunk, igaz előtte udvariasan előre engedtük őket a fogmosásban. Andi egy lenge kis apró mintás hálóingben volt, az meg olyan átlátszó, mint egy üveg Fehérbőrét láttam, melleit is, csak bugyija takarta kicsit a meztelennek látszó valóságot. Gabi rövidnadrágban volt, barnasága, izmai még erősebbnek látszottak mint délután. "Jó éjszakát! Nem baj, ha még nézzük egy kicsit a tv - t?" - búcsúztak.
Mónival gyorsan lezuhanyoztunk, s bár én még szívesen fent maradtam volna, lefeküdtünk a két heverőből kialakított ágyunkra. "Hű, milyen erős volt ez a bor, majdnem letepert" - szólt Móni. Néhány szót váltottunk csak, mire a szomszédban lekapcsolták Gabiék a tv - t. Olyan halkan hallgatták eddig, hogy nem igen zavart, bár a gipszkarton falak egyáltalán nem szűrték meg a hangokat. Világos éjszaka volt, nem húztuk el a sötétítő függönyt, Móni oldalára fordulva behelyezkedett az ölembe, kezemmel a csípőjén játszottam. A folyosóról beszűrődött valami kivehetetlen zaj, de a szomszéd szobából jellegzetes, fészkelődő hangok érkeztek. Vajon becsuktuk az ajtót, kérdeztem magamtól, a választ csak sejtettem, mivel az ágyból nem láttam rá az ajtóra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.47 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 11. 22. vasárnap 06:01
Közepes!
#3 A57L 2014. 05. 9. péntek 07:34
Jó lett.
#2 v-ir-a 2013. 06. 8. szombat 23:44
tök jó az ilyen szitu smile
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?