A+ A-

Vonaton

A vonaton utazunk, nincsenek sokan, a mi fülkénkben egy árva lélek sem. A táj csak úgy suhan el mellettünk a hosszú út folyamán és mind a ketten tudjuk, hogy még sokáig nincs megálló. A kalauz is volt már ellenőrizni a jegyeket, nem várunk látogatókat. Csak magunk vagyunk. Bámulok ki az ablakon, míg Te, meztelenül ülsz velem szemben, hátratett kezekkel, melyeket egy fekete szőrmével átfont bilincs láncol össze. Lófarokban összefont, aranyszőke hajad bársonyosan omlik a kispárnára, míg meredten figyeled minden reakcióm. Formás melleid szabadon gömbölyödnek s mellbimbóid hegyesen felfelé tekintenek. (Valaki elment a kabinajtó mellett.)
Rád pillantok, végig pásztázom pupillám tested minden apró porcikáján, keresem, fürkészem szempárod, mi járhat a fejedben? Vajon milyen perverz játékot űzhetek Veled? Ki vagy szolgáltatva kényemnek, kedvemnek, de legbelül tudod, nem ártanék Neked. Végigfut elméden a rengeteg izzóan forró szeretkezés, kényelmes s puha párnák között, majd kezd felderengeni, ez most más lesz. Vágyad válik valóra, mely vad veszedelemként kezd el terjedni ereidben, elveszted az önkontrollt tetteid felett s míg tekintetünk, mint a mágnes, összekapcsolódott, libabőrösen és pirulva széttárod lábaid. Próbálsz uralkodni rajtam, elérni, hogy felcserélődjenek a szerepek. Látom, ahogy csillog s egy nedves folt az ülésen jelzi izgalmad, élvezed a helyzetet, mit a nyilvánosság és a lebukás veszélye hordoz magában.
(A táj már összemosódott körülöttünk.)
Az enyém vagy. Ruháid, illetve ruhád, az a kis egyberészes, valahol az előző állomáson, egy kopottas padon hever. Még akkor dobtam ki, mikor elindultunk. Figyeltük, ahogy a szél kacéran játszik vele, majd leheveredik a parkban s éreztem az aggodalmat, mi abban a pillanatba fogott el Téged. A bilincsed kulcsa itt lapul zsebem legmélyén s még jó ideig ott is fog maradni. Talán, sajnálod a ruhát, talán, én is. Nem számít. Az időt sem érezzük. Nem tudjuk, hány perc, óra telt el, míg így vagyunk s nem tudom, mi járhat a fejedben, mire gondolsz, miközben éget a pillantásod. Csupán egyetlen dologban vagyok biztos. Akarod. Csak nézlek, miközben már régen eldöntöttem, hogy mi fog következni. (Alagút sötétje ontja ki a világosságot.)
Halk sóhajt hallok, mi megkönnyebbülve hagyja el hangrésed. Még ebben a vak zakatolásban is sikításként visszhangzik e cseppnyi hangfoszlány, hiszen megérezted, ahogy csókom forrósága megérinti köldököd sekély gödrét. Közel kerültem Hozzád, érzem tested melegét, ahogy hevül a vágytól s érzem bőröd apró dombjait, melyek szinte levesznek annak selymességében. Mire újra bejárja a fülkénket a fény, addigra helyemen ülök s Te azon gondolkodsz, vajon megtörtént-e vagy a vágyálom űz Veled kósza játékot. (Cipő kopogása hallatszik a folyóson.)
Még nagyobbá duzzadt a nedves folt az ülésen. Türelmesen ülsz ott, miközben remegsz az izgalomtól s ha tehetnéd, már régen rám vetetted volna magad, de az önuralmad győzött. Ismét a tájat figyelem, míg kétségbeesetten próbálod felkelteni a figyelmem. Ha lehet, még szélesebbre tárod nőies lábaid, így kínálva fel önmagad nekem. Bosszant s izgat egyszerre az ignorálásom, a kedvemben akarsz járni s kijjebb csúszol az ülésen, megadva azt, amire szerinted várok. Vétkezni akarsz, bűnt elkövetni s így áldozni a buja kéj oltárán. (Elhalkult a cipőkopogás.)
Elvesztem a fejem. Az időt húztam, mintegy párbajra hívtam a bennem feszülő vágyat az akaraterőmmel, de elbuktam eme ördögi harcot. Egy szőke angyal pajzán incselkedése térdre kényszerített, s úgy omlom most a valóságban is térdre előtted, hogy megízleljelek, magamba szívjam az illatod. Ahogy nyelvem megérinti, villámcsapásként rohan át testeden a feszültség, miközben szó nem hagyja el ajkaid. Erre vártál, erre vártam. Nedvesen érdes nyelvem egyre csak fokozza az amúgy sem lassú pulzusod s nem kell sok idő hozzá, míg hangtalan orgazmusod szikrái tűzbe vonják éned, a mellkasod megfeszül, mellbimbóid óhatatlanul az égnek merednek s míg a csúcson vagy, úgy omlasz vissza az ülésre, kéjes sóhajjal és huncut mosollyal arcodon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.36 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2013. 10. 22. kedd 04:32
Egész jó.
#13 izmos22 2013. 07. 17. szerda 00:48
Szexvonat ¡
#12 Pavlov 2013. 07. 8. hétfő 07:07
Ötletes, hangulatos. Néhol kissé túl fennkölt. Írj még!
#11 v-ir-a 2013. 07. 5. péntek 21:56
nagyon tetszett...
és igen, van az a pillanat, amikor már tényleg nem számít a külvilág...csak az számít,hogy ketten együtt boldogan....
8 pont
#10 Rinaldo 2013. 07. 5. péntek 07:00
Jó-
#9 Amnada 2013. 07. 5. péntek 02:37
Nekem nem az a lényeg az írásokban hogy igazak-e vagy sem, hanem mint az előttem író fogalmazta, magával ragad és visz a sztori. De ezt a története nem tudtam végig olvasni, mert a szóhasználat a szófordulatok egyszerűen rossz, mintha nem tudnád a szavak magyar jelentését. Gondolom abba a hibába estél hogy túl akartad fogalmazni, nem kellett volna és akkor talán még én is végig tudtam volna olvasni.
#8 gaborthefirst 2013. 07. 5. péntek 02:17
Nem baj, megtalálják mások, és használják is, remélhetőleg. Már a bilincset. smile Szerintem általában véve mindegy, hogy egy történet valós vagy sem, mert a lényeg, hogy a sztoriba bele tudjam magamat élni, hogy élvezzem, mert attól jó, ha kikapcsol, magával ragad, stb, azaz ha pozitív hatással van rám, így egy fantázia is lehet jó írás, nem ez a lényeg. Szóval ennyit az 'érdemi' kritikákról, a kétkedőknek meg csak annyit, hogy a történet simán hihető, miért ne volna? Ennél én sokkal izgalmasabbakat is elkövettem már, és ma is dolgozok az ügyön, és remélem még sokáig. Ha-ha!
Nekem tetszett a történeted meandmarlonbrando, de lehetett volna részletesebb, a szenvedélyt jobban átadó a cselekmények leírása. A téma, a tartalom, a stílus, a fogalmazás és helyesírás rendben volt. A szereplők itt nem olyan lényegesek, hogy jobban meg kéne benneteket ismerni, a cselekmény a lényeg. Dolgozd ki jobban és legalábbis nekem jobb lett volna, ha nem I/2-ben mondtad volna el. De így is egész jó volt, 8 pont, kösz, üdv!
#7 axelley 2013. 07. 4. csütörtök 19:55
Mintha elkapkodtátok volna szerintem. Voltak benne (inkább sokk) ismétlések, plusz a szereplők meg/bemutatása (talán legközelebb).
- kemény mellbimbó
- szegény ruhák-levetkőzés
De jól kevertétek szerintem a dominanciát az érzéki szeretkezéssel, ha domináns oldalt mutatod be, akkor szerintem jó volt így. De benne vannak az érzelmek is, ahhoz viszont hiányoltam a szereplők bemutatássát. Én legalább is így látom.
Várom „eme pár” újabb kalandjait.
Kedvesem szokta ezt, de 8 pont
Köszi és Üdv

UI.: Na ennyit az üzenő fal használatáról.
#6 meandmarlonbrando 2013. 07. 4. csütörtök 19:00
A fanyalgóknak üzenem: megtörtént eseményt (velem és a párommal) írtam le, és elnézést, hogy cuppog a p*nciszafttól és a g*citől.
Inkább építő jellegű kritikákat várnék, eltérőeket a lentebb olvashatóktól. Köszönöm.
#5 sztbali 2013. 07. 4. csütörtök 15:15
Álmodjon a nyomor. smile
#4 veteran 2013. 07. 4. csütörtök 13:14
Álmodj tovább.00pont
#3 papi 2013. 07. 4. csütörtök 07:41
Aztán felébredsz mert beleért a kezed a bilibe....
#2 genius33 2013. 07. 4. csütörtök 05:13
Nem is rossz smile
#1 Törté-Net 2013. 07. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?