Vonaton

Szavazás átlaga: 5.17 pont (30 szavazat)
Megjelenés: 2013. július 4.
Hossz: 7 945 karakter
Elolvasva: 1 082 alkalommal
A vonaton utazunk, nincsenek sokan, a mi fülkénkben egy árva lélek sem. A táj csak úgy suhan el mellettünk a hosszú út folyamán és mind a ketten tudjuk, hogy még sokáig nincs megálló. A kalauz is volt már ellenőrizni a jegyeket, nem várunk látogatókat. Csak magunk vagyunk. Bámulok ki az ablakon, míg Te, meztelenül ülsz velem szemben, hátratett kezekkel, melyeket egy fekete szőrmével átfont bilincs láncol össze. Lófarokban összefont, aranyszőke hajad bársonyosan omlik a kispárnára, míg meredten figyeled minden reakcióm. Formás melleid szabadon gömbölyödnek s mellbimbóid hegyesen felfelé tekintenek. (Valaki elment a kabinajtó mellett. )
Rád pillantok, végig pásztázom pupillám tested minden apró porcikáján, keresem, fürkészem szempárod, mi járhat a fejedben? Vajon milyen perverz játékot űzhetek Veled? Ki vagy szolgáltatva kényemnek, kedvemnek, de legbelül tudod, nem ártanék Neked. Végigfut elméden a rengeteg izzóan forró szeretkezés, kényelmes s puha párnák között, majd kezd felderengeni, ez most más lesz. Vágyad válik valóra, mely vad veszedelemként kezd el terjedni ereidben, elveszted az önkontrollt tetteid felett s míg tekintetünk, mint a mágnes, összekapcsolódott, libabőrösen és pirulva széttárod lábaid. Próbálsz uralkodni rajtam, elérni, hogy felcserélődjenek a szerepek. Látom, ahogy csillog s egy nedves folt az ülésen jelzi izgalmad, élvezed a helyzetet, mit a nyilvánosság és a lebukás veszélye hordoz magában.
(A táj már összemosódott körülöttünk. )
Az enyém vagy. Ruháid, illetve ruhád, az a kis egyberészes, valahol az előző állomáson, egy kopottas padon hever. Még akkor dobtam ki, mikor elindultunk. Figyeltük, ahogy a szél kacéran játszik vele, majd leheveredik a parkban s éreztem az aggodalmat, mi abban a pillanatba fogott el Téged. A bilincsed kulcsa itt lapul zsebem legmélyén s még jó ideig ott is fog maradni. Talán, sajnálod a ruhát, talán, én is. Nem számít. Az időt sem érezzük. Nem tudjuk, hány perc, óra telt el, míg így vagyunk s nem tudom, mi járhat a fejedben, mire gondolsz, miközben éget a pillantásod. Csupán egyetlen dologban vagyok biztos. Akarod. Csak nézlek, miközben már régen eldöntöttem, hogy mi fog következni. (Alagút sötétje ontja ki a világosságot. )
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.17 pont (30 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2020. június 6. 07:35
#15
Számomra ez kicsit idegen. Engem inkább leblokkol a lebukás veszélye. Nem vagyunk egyformák, hála Istennek. Amúgy Pavlovval értek egyet.
1
a
A57L
2013. október 22. 04:32
#14
Egész jó.
1
i
izmos22
2013. július 17. 00:48
#13
Szexvonat ¡
1
Pavlov
2013. július 8. 07:07
#12
Ötletes, hangulatos. Néhol kissé túl fennkölt. Írj még!
1
v-ir-a
2013. július 5. 21:56
#11
nagyon tetszett...
és igen, van az a pillanat, amikor már tényleg nem számít a külvilág...csak az számít,hogy ketten együtt boldogan....
8 pont
1
R
Rinaldo
2013. július 5. 07:00
#10
Jó-
1
A
Amnada
2013. július 5. 02:37
#9
Nekem nem az a lényeg az írásokban hogy igazak-e vagy sem, hanem mint az előttem író fogalmazta, magával ragad és visz a sztori. De ezt a története nem tudtam végig olvasni, mert a szóhasználat a szófordulatok egyszerűen rossz, mintha nem tudnád a szavak magyar jelentését. Gondolom abba a hibába estél hogy túl akartad fogalmazni, nem kellett volna és akkor talán még én is végig tudtam volna olvasni.
1
g
gaborthefirst
2013. július 5. 02:17
#8
Nem baj, megtalálják mások, és használják is, remélhetőleg. Már a bilincset. 🙂 Szerintem általában véve mindegy, hogy egy történet valós vagy sem, mert a lényeg, hogy a sztoriba bele tudjam magamat élni, hogy élvezzem, mert attól jó, ha kikapcsol, magával ragad, stb, azaz ha pozitív hatással van rám, így egy fantázia is lehet jó írás, nem ez a lényeg. Szóval ennyit az 'érdemi' kritikákról, a kétkedőknek meg csak annyit, hogy a történet simán hihető, miért ne volna? Ennél én sokkal izgalmasabbakat is elkövettem már, és ma is dolgozok az ügyön, és remélem még sokáig. Ha-ha!
Nekem tetszett a történeted meandmarlonbrando, de lehetett volna részletesebb, a szenvedélyt jobban átadó a cselekmények leírása. A téma, a tartalom, a stílus, a fogalmazás és helyesírás rendben volt. A szereplők itt nem olyan lényegesek, hogy jobban meg kéne benneteket ismerni, a cselekmény a lényeg. Dolgozd ki jobban és legalábbis nekem jobb lett volna, ha nem I/2-ben mondtad volna el. De így is egész jó volt, 8 pont, kösz, üdv!
1
axelley
2013. július 4. 19:55
#7
Mintha elkapkodtátok volna szerintem. Voltak benne (inkább sokk) ismétlések, plusz a szereplők meg/bemutatása (talán legközelebb).
- kemény mellbimbó
- szegény ruhák-levetkőzés
De jól kevertétek szerintem a dominanciát az érzéki szeretkezéssel, ha domináns oldalt mutatod be, akkor szerintem jó volt így. De benne vannak az érzelmek is, ahhoz viszont hiányoltam a szereplők bemutatássát. Én legalább is így látom.
Várom „eme pár” újabb kalandjait.
Kedvesem szokta ezt, de 8 pont
Köszi és Üdv

UI.: Na ennyit az üzenő fal használatáról.
1
meandmarlonbrando
2013. július 4. 19:00
#6
A fanyalgóknak üzenem: megtörtént eseményt (velem és a párommal) írtam le, és elnézést, hogy cuppog a p*nciszafttól és a g*citől.
Inkább építő jellegű kritikákat várnék, eltérőeket a lentebb olvashatóktól. Köszönöm.
1
sztbali
2013. július 4. 15:15
#5
Álmodjon a nyomor. 🙂
1
veteran
2013. július 4. 13:14
#4
Álmodj tovább.00pont
1
p
papi
2013. július 4. 07:41
#3
Aztán felébredsz mert beleért a kezed a bilibe....
1
genius33
2013. július 4. 05:13
#2
Nem is rossz 🙂
1
T
Törté-Net
2013. július 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1