A+ A-

Szállodai éjszaka

A nevem egy operettfigurát jelent, de magam is Ilona vagyok, postás kézbesítőként dolgozom. Érettségim után, 19 évesen, szűzen mentem férjhez,csak hogy szabaduljak otthonról. Sokáig munkanélküli voltam, s örültem amikor helyben felvettek postai kézbesítőnek.Férjem 14 évvel idősebb, technikus, amúgy jó ember, nem iszik, nem durva, szereti a gyermekeit, dehát a szex nem az ő műfaja. Mielőtt elvette volna szűzeségemet, magát is engem is jól bekent vazelinnal, így ha nem is simán, de minden fájdalom nélkül ment az első közösülés. Házaságunk első éveiben hetente egyszer--kétszer keféltünk, átlagosan 3 percig. Meg tudnám számolni egy kezemen, hogy 12 évi házasságom alatt hányszor jutottam orgazmusba.
Az utóbbi két--három évben azt a szokást vette fel,hogy mikor előbb lefekszem, odaáll az ágyam mellé, kitakar, felhúzza a hálóingem, s kiveri a farkát, a gecit a hasamra, mellemre sprickolva.Amióta ilyen a szexuális életünk, legfeljebb havonta egyszer dugunk, ami nekem semmi élvezetet, még csak felizgulást sem jelent.Pár éve egy nyugdíjas orvos költözött a 900 lelkes kisfalunkba, ismerem, köszönünk is egymásnak, de semmi több. Most januárban mindketten Pesten voltunk, s a koraesti busszal igyekeztünk hazafelé.A busz az autópályán egy karambolba keveredett, se előre, se hátra, ott álltunk vagy másfél órán keresztül.Mikor beért a megyeszékhelyre, már vagy egy órája elment a legutolsó buszunk, merthogy 35 km-re lakunk a várostól. Ott álltunk a buszpályaudvaron, s azon tanakodtunk(csak mi ketten voltunk ilyen szerencsétlenek) hogy most mit csináljunk.
A faluhoz a legközelebbi állomás 6 km-nyire van, nem a legkellemesebb séta a januári éjszakában. Kimentünk az állomásra, de már onnan is elment az utolsó vonat. Most mi tévők legyünk? kérdeztem, merthogy mégsem tölthetjük az éjszakát az utcán, vagy ha megengedik is a váróteremben. Valami szállást kell keresnünk, -- mondta, s én megijedtem, mert csak 2000 forint volt nálam. Nem baj, -- hallottam, majd kiveszünk egy kétágyas szobát, egy éjszakát kibirunk egymás mellett. Az ötlete nem nagyon tetszett, dehát mit tehettem volna? Kerestünk egy hotelt, s szerencsénkre volt is kétágyas szobájuk. Félve töltöttem ki a bejelentőt, izgultam, mit fog szólni a portás, de az rá sem nézett, csak betette a fiókjába. Mielőtt elfoglaltuk volna a szobánkat, meghívott vacsorára. A majdnem üres étteremben 9 óra felé fejeztük be az étkezést, meg egy palack boR. elfogyasztását, közben alig szóltunk egymáshoz. Felérve a szobába,izgultam most mi lesz? Az lett, hogy a doktor bement a fürdőbe, zuhanyzott, s 10 perc múlva gatyában jött ki.Bebujt az egyik ágyba,leoltotta a nagylámpát, csak az éjjeliszekrény lámpája adott sejtelmes fényt. Én is elfoglaltam a fürdőszobát, sokáig piszmogtam, remélve, hogy majd elalszik addigra, amíg kombinéban, bugyiban kijövök. Hálóruha egyikünknél sem volt, nem készültünk erre. A fürdő levegője hűvös, s én kissé átfáztam a piszmogás közben.Nagysokára kimentem, még nem aludt a szobatársam. Bebujtam a hideg ágyba, s megborzongtam, kissé vacogtam. Jöjjön át hozzám, majd bemelegítem, hallottam a másik ágyról. Kettős ágy volt, nem kellett sokat átmásznom, de nem bántam, mert napközben is, az este is többször jól átfagytam. Háttal, felhúzott lábakkal feküdtem mellé, szorosan a hátamhoz simult, lábai közé vette jéghideg lábaimat.Kis idő múltán éreztem a fenekemen az egyre keményedő farkát, amit időnként meg is mozgatott. Gondolataimmal voltam elfoglalva, s észre sem vettem, hogy hátulról átölelt, és kis szünet után elkezdte simogatni a melleimet. Kellemes érzés volt, nem tiltakoztam, de még ekkor sem gondoltam arra, hogy ebből több is lehet. Csodálkozva észleltem, hogy bimbóim megkeményednek, ilyen sohasem fordult elő amikor a férjemhez bujtam. Aztán simogató keze egyre lejebb csúszott, már a hasamon éreztem, s ekkor kinyújtóztam, hogy ha lejebb is akarna menni, ne akadályozza a behajlított combom. Akart. A szeméremdombomat cirógatta, majd finoman felhúzta a kombinét, s benyult a combjaim közé. Ekkor már beindultam,(kb. kétheti "koplalás" után). Hagytam, hogy megfordítson, most szemtől--szembe feküdtünk, éreztem forró lehelletét az arcomon, majd szája a számra tapadt, kinyitottam ajkaimat, helyet biztosítva nyelvének. Nyelveink vad táncba kezdtek, lihegtünk, mindketten izgalomba voltunk.Ekkor már nem bántam azt sem ha megdug. Vegyük ezt le,-- hallottam, s a bugyim szélét megfogta.
Önkéntelenűl is engedelmeskedtem, s mig én lehúztam, ő is megszabadult gatyájától. Ott feküdtünk majdnem teljesen meztelenűl (rajtam még kombiné volt), de nem sokáig, mert az utolsó darab is lekerült rólam. Eddigi, nem túl bőséges tapasztalatom alapján (három férfival voltam a férjemen kívül), arra gondoltam, hogy most jön a behatolás. Tévedtem ! Előbb szájába vette nem túl nagy mellemet, szopta, harapdálta a bimbót,kezével puncimat simogatta. Húúú ! Ilyet még nem éreztem soha. Úgy beindultam, hogy legszivesebben rámásztam volna.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.86 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 vakon53 2016. 03. 13. vasárnap 08:28
Így jár aki szüzen megy férjhez.
#13 listike 2014. 02. 19. szerda 06:14
Tetszett. 10pont.
#12 sikamika 2013. 06. 7. péntek 21:03
nem rossz lehet belole még valami . ..
#11 sipospista 2013. 05. 30. csütörtök 21:40
szuper sztorii
#10 Bikmakkocska 2013. 05. 30. csütörtök 20:48
Nehogymár folytasd! K
íváncsi lennék, ír a valaki olyan sztorit, hogy a férj belevaló pontens fickó, és a szerető nyámnyila alig férfi.
#9 sztbali 2013. 05. 30. csütörtök 16:01
Van benne valami.
#8 gaborthefirst 2013. 05. 30. csütörtök 15:49
Postás Ilka: Ebben a történetben az volt az egyetlen jó dolog, hogy egyszercsak vége lett. Ezért végre tudtam pontot adni. Poénból adtam volna még egyet, ha kiderül, hogy a férjedet Józsinak hívják. Postás Józsinak. smile
#7 gibbon2 2013. 05. 30. csütörtök 09:34
Nagyon jó!
#6 Rinaldo 2013. 05. 30. csütörtök 08:45
Kis szendét jól megbaszták mind 2-t lukon.
#5 hairy_pussy 2013. 05. 30. csütörtök 06:38
10p
#4 genius33 2013. 05. 30. csütörtök 05:09
Nemrossz smile
#3 papi 2013. 05. 30. csütörtök 05:03
Jó a történet, csak hihetetlen.
#2 veteran 2013. 05. 30. csütörtök 05:03
Így jár aki szüzen megy férjhez.
#1 Törté-Net 2013. 05. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?