A+ A-

Az Erotikus levelek-ből: A számítógép elött

Nagyon vártam már a leveledet... Azt hittem, haragszol.
Egész nap a kefélésen jár az eszem. Pár napja nem is hordok bugyit. Nadrágban járok ugyan általában, de így is nagyon izgi. Ahányszor csak lehet, bezárkózom a szobámba akkor is, ha itthon van a család. /Így szoktam akkor is, ha dolgozom./ De mostanában csak az erotikus történeteket bújom a neten, vagy a levelezésünkre gondolok, miközben ledobálom a ruháimat, vagy legalább deréktól lefelé levetkőzöm, kiszabadítom a melleimet, és már ettol izgalomba jövök... többször végiglüktet rajtam a kéj a gondolattól, hogy mi mindent tudnánk mi csinálni együtt, ha itt volnál, és miket írogatunk egymásnak, kölcsönös örömet okozva.
Nagyon tetszett a nyalós "felállás" a számítógép elott... ahogy félrehúznád a bugyimat... őrjítő... nyalnál, seggbebasznál a kezeddel... kiáltoznék, fejedet az ölemhez szorítanám, hogy a szeméremcsontomat nyomja, újabb kéjt okozva... nyelvedet befúrnád a pinámba... még soha senki nem tette ezt velem, pedig de szeretném! Minden normális nő erre vágyik titokban... Egyik kezed a valagam lukában, másikkal a meztelen mellemet fogdosod...
De azt nem hiszem, hogy tudnék tovább számítógépezni közben...
Az viszont igaz, hogy a legbiztosabb örömforrás mostanában, ha erotikus leveleket írok, vagy erotikus sztorikat olvasok.
Azután Te ülnél le egy kényelmes, erős székre, én letérdelnék eléd, és viszonoznám a kényeztetést... tövig nyelném a farkadat, majd ki - kihúzva a makkodat nyalogatnám... ajkammal körbevenném, és nyelvem hegyével csiklandoznám a nyílást a hegyén... közben marokra fognám a kőkemény lőcsöt, erősen dolgoznék rajta... szinte érzem most is a tenyeremben, a számban, és csak úgy lüktet a pinám... csorog belole a nedv... Mindjárt megint odanyúlok... amikor a leveledet megkaptam és elolvastam, épp javában maszturbáltam... de a kielégülés mindig elsiklik előlem, hiába igyekszem, hiába dugom magam ilyen - olyan műfaszokkal, hiába verem a pinám, mint az őrült.
Már két napja úgy alszom éjjel, hogy bennem van a lőcs, és sokszor nappal is úgy dolgozom. De sosincs elég nyugalmam vagy energiám a beteljesüléshez, vagy csak ritkán és gyengén...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.72 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2017. 04. 14. péntek 02:38
Ez értelmetlen.
#3 fekszipapa 2008. 08. 26. kedd 11:05
pocsék
#2 Ányos 2002. 04. 11. csütörtök 01:01
Szia!
Nagyon élvezetesen írtad le az élményedet.
Férfiként átéltem már én is hasonlókat.
Köszönöm.
Szia :)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?