A+ A-

Bi hármas Borival

Figyelem, a történet homoszexuális részleteket is tartalmaz!
Józsi és Bori együtt indultak egy olyan találkozóra, amiben még egyikkőjüknek sem volt része! Mindketten akarták, de féltek. Izzadt a tenyerük kicsit összeszorult a gyomruk, de merészen haladtak Zoli felé, aki a tettes társuk ebben a történetben.
Bori vacillált nem tudta mit tegyen, de a vibrijét hozta a táskában magával. A megérkezéskor egyre nagyobb zavarba került a páros, mintha valami rosszat akarnának tenni, úgy gondolkodtak magukban; miért is vagyunk itt.
Megérkeztek a lakásba Zoli ajtónyitása még jobban borzolta az idegállapotot! Vajon mi történhet? Ilyenben még senkinek sem volt része a hármasból!
Zoli már megfürödve- később kiderülve, megborotválkozva várta a párt. Halk zene szólt a függöny behúzva. Egy üveg pezsgő és gyertya fény fokozta a hangulatot!Itt már mindenki tudta valami történni fog.
Bori megkérte Józsit fürödjön le gyorsan, majd Ő is követi. Józsi megtette amit Bori kért és Zolihoz csatlakozva törölközőben várta hogy Bori is a fürdőbe menjen.
A két fiú zavartan ült az ágyszélén, amíg Bori fürdött és beszélgettek a semmiről. Bori megjelent a fiúk előtt, remegő lábbal, kicsit pirosan kicsit zavartan remegő szavakkal kérdezte: Rám vártok fiúk?
A fiúk pedig ültek és csak nézték a lány csodás fehérneműbe és melltartóba burkolt testét. Hát erre igyunk hangzott Zolitól a csendet megtörő mondat. Pukkanás és pezsgő, erre inni kell.
Bori leült az ágyszélére kezében a pezsgős pohár és oldottan kérdezte: Fiúk most mi lesz?
A Fiúk közel menetek Borihoz és néhány csepp pezsgőt csöppentettek Bori testére az szétkenve majd csókokkal felitatva közeledtek a libabőrös lányhoz. Ezt többször megtették a fiúk és Bori már a hátán feküdt mosolyogva. Jozsi és Zoli felosztották a lány testét, így jutott csókból és pezsgőből a vállakra, a hasra, és a combokra. Néha Bori kéjes mosolya és sóhajtása jelezte nem is olyan rossz ez a dolog. A fiók óvatosan és szeretettel bántak a lánnyal aki félórán át élte át mindazt amit két férfi a nyelvével és kezével simogatásokkal és csókkal adhat neki.
Néha kinyitott szemmel látta, hogy a két fiú férfiassága ágaskodik a törülköző alatt és figyelte, melyik fiúnak hogyan is viselkedik férfiassága. De nem merte még megérinteni az ágaskodó fütyiket, de örömmel töltötte el, hogy ilyen hatást ért el a fiuknál.
Kis idő múlva azonban megragadta Zoli fütyijét és kedvesen húzogatni kezdte, majd a másik kezébe vette Józsi zacsiját azt is kedvesen húzogatva, simizve néha a fütyihez érve próbálta a két fütyi különbségét kitapasztalni. Rövid tétovázás után lekerültek a törölközök és a fehérneműs lány két meztelen férfi falloszával játszadozott. A fiúk pedig csókolták, simizték a kedves lányt.
Mivel a fehérneműn át kiderült Bori nem borotválta le a szőrzetet, Józsi kitalálta itt az ideje, hogy két férfi segédkezésével a szőrzet lekerüljön. Az ágyon fekve borotválták meg a lányt a fiúk, aki kéjesen nyögve jelezte, nem is olyan rossz ez így. Persze egy kis játékosság is volt a fiúkban így nem csoda hogy Bori majdnem elélvezett.
Bori kitalálta, hogy Ő régóta szeretné látni, hogy a fiúk hogyan masztiznak, így arra kérte a két srácot hogy tegyék meg neki. Cserébe Ő is masztizik a fiúk előtt. A két fiú leült a két fotelbe és nézték amint a lány lassan izgatni kezdi magát. A borotvált puncin minden jól láthatóvá vált. A fiuk húzogatták fütyijüket, aminek látványa Borit nagyon izgatta és a forróság öntötte el. Persze Ő is azért játszott a fiúkkal izgatóan izgatta puniját. Néha kicsit az ujját szopogatta, néha pedig bedugta puncijába. Érezte hatalmasat fog élvezni, de nem akarta még a gyönyört, így lelassulva pezsgőspohárral a kezében a fiukhoz ment és először Józsi fütyijét mártotta a pezsgőbe és szopogatta, majd Zoli fütyije került kezelésbe. Megállapította Józsié kisebb mint Zolié, ami nem baj, izgatóan hatott rá, hogy két különböző fütyi csak miatta ágaskodik.
Rövid jelenet után kérte a fiukat, hogy itt az első forduló vége, így ki kell verniük előtte a farkukat, mert csak így kaphatják meg később Őt. Ez egy kicsit bosszantotta a fiukat, de nem volt mit tenni, a fiuk miközben guggolva masztizott a Bori, a szája előtt verték a fiúk a fütyit, ekkor Bori kéjtől torzult arccal mutatta Ő bizony elment és kéri a fiukat hogy forró spermájukat szájába spricceljék. A két fiú szinte egyszerre élvezett el és Bori szája megtelt a kicsit kesernyés ízű nedűvel Már nem remegett senki, már mindenki felszabadult volt. Gyors tusolást rendelt el Bori, természetesen 3-an egyszerre fürödtünk és fürdettük Borit.
Kis pihenés után Zoli egy porno filmet tett be, hogy lássunk valamit, ami izgató mondta. Volt abban minden jó, amiből ötletet lehetet meríteni.
Bori elmondta van egy vibri a táskájában és szeretné, ha használnánk. Hát nem vagyunk semmi jónak az elrontója. Előkerült egy tubus testápoló meg egy vibri. Bori hátán feküdve nézte az erotikus filmet és négy kéz simogatta testét testápolóval. Szinte a menybe érezte magát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.61 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2016. 03. 13. vasárnap 09:40
Egész jó
#12 A57L 2013. 10. 6. vasárnap 03:34
Egész jó.
#11 gaborthefirst 2013. 05. 12. vasárnap 22:17
Biggabo: a nem tudás nem mentesít, de hagyne kelljen filozófiai se pszichológia előadás-soroztatot tartanom. Ugyanis nem látom értelmét...
#10 Biggabo 2013. 05. 12. vasárnap 22:10
"...és vannak biszexuálisok, de ők csak áltatják magukaaat!"

gaborthefirst: Ezt úgy értsd ahogy írtam, Phoebe Buffey énekli ezt a dalt a Jóbarátok 2. évadában, nekem ez ugrik be ha azt hallom, vagy olvasom, hogy "biszexuális", most mi ebben a rossz? Gondolom túl muzikális vagyok!

Te viszont ezzel a hozzászólásoddal is hoztad a szokásos arrogáns, okoskodó formádat.
#9 gaborthefirst 2013. 05. 12. vasárnap 07:50
Bibarat73: egyetértek Virával. A lényeg nagyon rendben van. Elképzelted a történetet, beleélted magad és élvezted is. smile A történet elmesélése, átadása terén komoly 'fejlesztések' szükségesek, sokkal cizelláltabbnak, finomabbnak, árnyaltabbnak kell lenned ahhoz, hogy olvasás közben ugyanazt élhessem át, amit te írás közben. Ez így nagyon sovány, mert csupán azt tudtam belőle élvezni, hogy te nagyon élvezed. Ajánlom figyelmedbe author04 írásait, a kifejezésmód terén is sokat lehet tőle tanulni. smile
A napi ötször-hatszor rejszoló takonypócok, mint pl Biggabó 'véleménye' szóra sem érdemes! Üdv
#8 genius33 2013. 05. 11. szombat 19:13
Nagyon tetszett smile
#7 v-ir-a 2013. 05. 11. szombat 13:58
maga a sztori nagyon jó, de a leírása az nem annyira....
#6 papi2007 2013. 05. 11. szombat 08:09
ilyen bisex dolgot én is szeretnék kiprobálni
#5 Biggabo 2013. 05. 11. szombat 01:22
Az ilyen BI cuccoktól mindig ez a dalszöveg részlet jut eszembe: "...és vannak biszexuálisok, de ők csak áltatják magukaaat!"
#4 gyuri0926 2013. 05. 10. péntek 10:19
Fütyije a kis fiúknak van.
#3 Rinaldo 2013. 05. 10. péntek 07:54
Bori és Zoli is meglett dugva seggbe.
#2 papi 2013. 05. 10. péntek 07:38
Egész jó
#1 Törté-Net 2013. 05. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?