A+ A-

Mindenütt jó, de a legjobb benned

Egy könnyű vacsora után a kanapén telepszünk le, filmet nézünk. Az egyik jelenetben szenvedélyesen csókolózni kezdenek. Mintha csak erre vártunk volna mindketten, egymás felé fordulunk, kezem az arcodra teszem és a szemedbe nézve megcsókollak. Gyengéden ízlelem édes puha ajkad. Nyelvem finoman ölelkezik a tieddel. Mikor abbahagyjuk, egy szót sem szólunk, az ösztöneink és vágyaink irányítják tetteinket. Felállok, és mögéd lépve a combjaidra ülök. Határozott, de finom mozdulatokkal masszírozni kezdem a vállaid, ezt te nagyon élvezed. Görcsös izmaid jóleső érzéssel lazulnak el a kezeim között. Egy könnyed mozdulattal lehúzom a felsőd, így bársonyos bőrödön érezheted az érintésem. Végigmasszírozom a hátad, a lapockád, a gerinced mentén fel és le, oda és vissza, a tarkódtól a nyakadon. Végig a hátadon, egészen a popsidig, majd a derekadon, a csípődön, az oldaladon haladva, melleid finoman megérintve jutok vissza a vállaidhoz. Megbizseregsz, csupa libabőr leszel. Miközben simogatlak, egyik kezemmel kigombolom az ingem és ledobom magamról. Testem finoman a tiedhez érintem. Selymes bőröd látvány, tapintása teljesen megszédít. Simogató mozdulataim egészen ellazítottak, szinte félálomban érzed, amint ajkam gyengéd csókkal illeti a nyakad, a vállaid. Elönt a forróság, minden porcikád végigjárja a bizsergés. Halk sóhajt hallatsz, kéjes mozdulatokkal jelzi tested az élvezetet. Finoman az oldaladra fordítalak és mélyen a szemedbe nézve megcsókollak, miközben szinte észrevétlenül gombolom ki a nadrágod. Visszafordítalak a hasadra, kezeim simogatnak, ajkam a hátad csókolja. Így haladok, lefelé a derekadnál elidőzök kissé, majd finom csókokkal kísérve bújtatlak ki a nadrágodból.
Most már szabadabban simogathatom tested minden pontját, hiszen csak egy izgató kis bugyi van rajtad. Ismét masszírozni kezdelek, végig, a nyakadtól, a lapockádon át, a hátadon, a popsidon, a fenekeden, a combodon, végig a lábad, egészen a talpadig. A vágy teljesen megrészegít, egyre hevesebb vagyok és már te is egészen felforrósodtál. Látni akarod a tekintetem, ezért megfordulsz. A szememben ott a lobogás, a hevesen izzó vágy, és már tudod, hogy egy szenvedélyes és izgalmas szeretkezés vár ránk.
Föléd hajolva átölellek és megcsókollak. Kezem az arcod simítja, majd végigjárja a domborulataid, miközben lassan lejjebb haladok. Nyelvem izgató játékossággal fedezi fel tested minden pontját a nyakadtól kezdve, lefelé haladva, gyengéden megérintem formás melled, a nyelvem finoman izgatja keményen duzzadó bimbód. Tovább haladok csodás testeden, ajkam minden pontot, minden részletet érint. Finoman csókolgatom, nyalogatom a pocid, egyre közelebb csábító vénuszodhoz. Kezemmel a derekad alá nyúlok és megemellek. Gyengéd csókokkal kísérve egy óvatos mozdulattal lehúzom a bugyid, majd belső combodon végighaladva pillanatokon belül elérem édes kelyhed és megnyalom.
- Ahh! - sóhajtod halkan.
Lassú, gyengéd játékkal kezdem, finoman izgatom a csiklód, majd végighúzom rajta a nyelvem. Ajkam finoman, érzékien simogatja szirmaid. Csak egy rövid pillanatra hagyom abba, amíg az ágy elé térdelek és a derekadnál fogva magamhoz húzlak. Combjaid széttárom, majd egy lassú, erőteljes nyalással végighúzom a nyelvem harmatos rózsádon.
Teljes hosszában. Amilyen mélyen csak lehet.
- Ahh! Istenem! Milyen csodás! - sóhajtod félhangosan, és újra elönt a forróság.
- Ne hagyd abba! Még, csináld! - Mámoros élvezettel, fokozódó hevességgel falom tovább mézedtől nedves puncid.
A nyelvem megállás nélkül izgat, olykor becsúszva, egészen mélyen. Csiklód az ajkaim közé fogva szívogatom. Hosszan, nagyon hosszan kényeztetlek így, mígnem a levegőt egyre szaporábban veszed, tested megfeszül, és hagyod, hogy a kéj eluralkodjon feletted. Mikor abbahagyom, te a gyönyörtől egészen elalélva fekszel, a kezemet nyújtva felhúzlak.
Én az ágy mellett állok, te az ágyon térdelsz. Édes arcodat a tenyerembe fogom, és megcsókollak. Még rajtam van a nadrág, amit lassan kigombolsz és egy határozott mozdulattal lerántasz. A vágy egészen elhatalmasodott rajtad, nem bírsz, de nem is akarsz lassítani. Alig várod, hogy keménységem megmarkolhasd, megnyalhasd, hogy a szádban érezhesd.
- Ohh! Istenem! Nagyon finom! - sóhajtom, amint megérzem nyelved édes érintését. Oly csodásan izgatsz, oly élvezetes és mámorító, szinte robbanni tudnék azonnal. Egyre hevesebben simogatod, egyre vadabbul falod a keménységem.
- Ahh! Édes! Hagyd abba, mert elélvezek azonnal!- Hosszú percek után megkegyelmezel lüktető férfiasságomnak.
Felállsz, és ringó csípővel a pipereasztalhoz sétálsz. A tükör előtt egy pillanatig nézegeted-, majd kacér tekintettel kelleted magad, ujjad hívogató mozdulatokkal csábít. Mögéd lépve átölellek, és finoman megcsókolom a nyakad. Ahogy magamhoz szorítalak, kemény farkam egészen befekszik feneked vonalába. Kezeim a tested, gyönyörű melleid simogatják. Megsimítom vénuszdombod, az ujjam alig sejtetve csúszik végig szeméremajkaid között.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.43 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 06. 30. vasárnap 06:47
Elmegy.
#5 x124 2013. 04. 25. csütörtök 19:05
Jó!
#4 Rinaldo 2013. 04. 22. hétfő 06:58
Nagyon jó.
#3 genius33 2013. 04. 22. hétfő 06:10
Szerintem nagyon jó lett.
#2 papi 2013. 04. 22. hétfő 05:15
Kicsit fúrcsa teshelyzet ha "mögötted a combjaidra ülök", de amúgy nem rossz.
#1 Törté-Net 2013. 04. 22. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?