A+ A-

Fogadás után

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Alig tudtunk szabadulni a fogadásról - a Lolából ezen az estén különös bőséggel áradó bujaság teljesen megbűvölte a házigazdát. Kis fekete koktélruhája - bár inkább csak sejttetett, mint láttatott - az illendőség határait súrolta. Már - már kínos volt, hogy a még mindig világfiasan elegáns öregúr szinte teljesen elhanyagolta többi vendégét, és csak velünk társalgott, pontosabban Lolát szórakoztatta diplomata múltjából vett frivol történetekkel. Végre felesége tapintatos közbelépése eszébe juttatta kötelességeit - rövid búcsú után házigazdánk sajnálkozó tekintetétől kísérve kiléptünk a rezidenciáról.
Fél tíz volt már, és úti célunk jó órányi távolságra Hamburgtól... Fegyelmeztem száguldásra csábító kíváncsiságomat, nehogy valami buta incidens elrontsa a különlegesnek ígérkező estét. A zsúfolt szombat esti autópályát elhagyva alvó falvakon és sötét erdőkön át vezetett a keskeny országút.
A kastély - inkább kúria - a falu szélső házától hajításnyira állt, és úgy kétszáz éves lehetett. A parkolóban húsz - harminc autót láttam reflektorunk fényében - az utolsók közt érkezhettünk. Futó, megnyugtatónak szánt csók után kiléptünk a borzongatóan hűvös novemberi éjszakába. A sötét parkolóból a kőkerítésen és a kapun lobogó fáklyák irányítottak az épület bejáratához. Egy nagyon (csaknem túlságosan) jóképű olaszos típusú fiú nyitott ajtót, szertartásosan üdvözölt, pár percben bemutatta a kastélyt és a klubot, aztán elkísért az öltözőbe. Elmondta - közben már láttuk is - , hogy itt nem vetkőznek fehérneműre a vendégek, mint egy közönséges swingerclubban. A földszinti bárban, étkezőben és a kandallós szalonban kifejezetten kötelező felöltözve tartózkodni. A lányok nagyon csinos és rafináltan szexi fekete vagy vörös ruhákban voltak, olyanokban, amilyenben nem igen mennének ki az utcára - elegánsan kurvásak voltak. A férfiak hanyag eleganciája - mint akiket épp most kezdett vetkőztetni egy izgatott női kéz, de még csak a nyakkendőn van túl... Lola frivol kis feketéje tökéletesen illett a társaságba, én pedig gyorsan megszabadultam a fogadás feszes kellékeitől - maradt a fekete nadrág és a magammal hozott fekete ing.
A közönség csinos volt és kifinomultan gátlástalan, harmincas - negyvenes párok. Ezen az estén kivételesen szóló férfiak is jelen lehettek: a 20 - 25 pár mellé hét gondosan megválogatott pasit hívott meg a házigazda. Kifogástalan modorú, sármos, jótestű férfiak, huszonöt és ötven között.
A bár előterében a kastély ura, René üdvözölt minket egy pohár pezsgővel. Házigazdánk negyvenes évei elején járó, intelligens, izgalmasan romlott férfi volt, aki feleségével álmodta meg és vezette a klubot a kastélyban. Némi csipegetés a büféasztaloknál, még egy pohár pezsgő a szalonban, kandalló mellett, a lobogó tűz fényénél - aztán elindultunk szétnézni a házban. A pincében hatalmas jacuzzi és szauna - éppen nem történt semmi izgalmas, két pár merült beszélgetésbe a bugyborékoló vízben. Az emelet kisebb - nagyobb szobákra, előszobákra és szalonra volt osztva. Süppedős bordó szőnyegek, súlyos bőrkanapék és fotelek, néhány régi vitrin dísztárgyakkal, bőrbe kötött könyvekkel, a falakon nemesi portrék, hatalmas rézkeretes tükrök - és baldachinos, teljesen körbefüggönyözhető, hatalmas ágyak... Gyertyák és mécsesek remegő fénye, a gyönyör visszafojtott hangjai a félhomályban... A sietség miatt vagy szándékosan csak félig elhúzott függönyök mögött ruháiktól félig megszabadított női, és meztelen vagy teljesen felöltözött férfi testek kis csoportjai gomolyogtak. Vörös és fekete fűzők, harisnyák, csipkék buja tömege... Az egyik szeparé előtt néhány percre gyökeret eresztett a lábunk: királynői tartású, gyönyörű, terhes fiatal nőt - úgy az ötödik hónapban - , szeretgetett négy férfi. Mint egy lassított filmen, óvatos - gyengéd érintésekkel kényeztették, kedvesen vigyázva rá...
Egy üres padlásszobácskát vettünk birtokba - valaha egy szobalányé lehetett. A pezsgő, a hely hangulata, a látvány és a hangok hatása alatt szenvedélyesen estünk egymásnak a szobát csaknem teljesen betöltő hatalmas ágyon. Izgató volt érzékelni, csak úgy mellékesen, hogy az ajtóban meg - megállnak párok vagy pasik, gyönyörködni bennünk...
Talán félórája hullámozhattunk egymásban, amikor egy velünk egykorú pár megkérdezte, letelepedhetnek - e mellénk. A férfi izmosan zömök, sötét hajú, dominánsnak látszó, a nő asszonyosan gömbölyű, de kemény húsú, szőke északi; olyan odaadó típus... Helyet csináltunk, lefeküdtek mellénk és elkezdték szopni és nyalni egymást. Közben - amennyire ebben a helyzetben ez lehetséges - lesték, ahogy Lola lovagol rajtam. Fekete harisnyában, vörös - fekete csíkos korzettben, fekete szalagcsokorral összefogott vörös haját hátravetve, átszellemült arccal, csukott szemmel ringatózott. A látvány szemmel láthatóan megihlette őket - a szőke nő is nyeregbe szállt. Nekem most nyílt csak alkalmam igazán megcsodálni a melleit: messze átlagon felüli méretűek, de súlyuk ellenére büszkén tartották magukat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 05. 20. kedd 06:26
Jó volt.
#7 genius33 2013. 04. 9. kedd 13:32
Hát egész jó smile
#6 v-ir-a 2013. 04. 6. szombat 21:49
én is elmennék ebbe kastélyba smile
#5 sztbali 2013. 04. 6. szombat 16:47
Jól leírt történet.
#4 sikamika 2013. 04. 5. péntek 12:10
egész jo!
#3 Rinaldo 2013. 04. 5. péntek 09:32
Jó történet.
#2 papi 2013. 04. 5. péntek 08:18
Ez a történet megérdemli a folytatást.
#1 Törté-Net 2013. 04. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?