A+ A-

A bébiszitter

Az eset abban az évben történt, amikor leérettségiztem. A vizsgák után természetesen volt pár ünneplés, aztán ez pár hét múlva befejeződött, nyári munkához nem volt kedvem, úgyhogy esténként rendszerint a haverokkal belementünk az éjszakába, napközben pedig itthon segítettem, neteztem, filmet néztem, zenét hallgattam, stb..
Aztán egy nap, amikor abszolút semmi dolgom nem volt, csörgött nővérem, hogy délután 3 - tól este 7 - ig kéne vigyázni a gyerekére (aki akkor volt 6 hónapos). Unokaöcsém kora miatt nem sok dolgom akadt, mivel még kiságyban volt ekkor, és szinte egész nap csak aludt. Jobb dolgom úgysem akadt, úgyhogy elvállaltam.
Amikor átmentem, nővéremmel kicsit beszélgettem. Elmesélte, hogy hívott egy bébiszittert, de pár perce hívta a csajszi, hogy nem tud jönni, elnézést, úgyhogy megkért engem. Nem bánkódtam, úgyis csak otthon unatkoztam volna.
Bementem a lakásba, nővérem pedig elment a férjével moziba + vacsorázni. Épp DVD - ztem, az Üvegtigrist néztem (akkoriban ez még elég új filmnek számított), amikor valaki kopogott. Kinyitottam, és egy bombázó állt előttem.
- Szia, a bébiszitter vagyok, mégis tudtam jönni, viszont a feleséged nem tudtam elérni, próbáltam hívni hogy mégis tudok jönni, csak ki volt kapcsolva.
- Hát, akire te azt hitted hogy a feleségem, ő a nővérem, de kerülj beljebb!
Bejött, leült, öntöttem neki inni, majd beszélgetésbe elegyedtünk. Vállig érő szőke haja, kék szeme volt. Fehér feszülős nadrág és fehér top volt rajta, a köldöke kint volt. Szőke haj, fehér ruha, mint egy angyal. A hangja is kellemes lágy volt, olyan igazi bébiszitterhez való.
Dumáltunk mindenféléről, mesélte hogy ő is most érettségizett, és a bébiszitterkedéssel keresi meg a repülőjegyre valót, mert készül kimenni Németországba dolgozni. Egész sokat beszélgettünk, amikor egyszer csak unokaöcsém felsírt. Mindketten bementünk a szobájába, megnéztük mi a baj. Adtunk neki tápszert, és már meg is nyugodott. Miközben a cumisüvegét kerestük, a bébiszitter - Edina - leguggolt a nagy keresés közepette, megnézte, hogy nincs - e a földön az üveg. Ahogy leguggolt, a tangája kissé kilátszott. Lehetetlen volt nem észrevenni. Engem ugyan nem zavart, de azért szóltam neki.
- Figyu, kint van a bugyid. Nem zavar, de inkább szólok, minthogy később érezd magad kellemetlenül
- Ó, köszi, aranyos vagy. - és elpirult
Visszamentünk a nappaliba, beszélgettünk tovább, majd jött egy meglepő kérdés:
- Tetszett a tangám?
- Persze, de ez most hogy jön ide?
- Csak úgy kíváncsiságból. Szeretnéd látni a többi részét is?
- Komolyan kérdezed?
- Persze, a legkomolyabban.
- Hát, szívesen megnézném.
Lehúzta a redőnyt hogy senki ne láthasson be, villanyt oltott hogy azért lássak is, majd elkezdett vetkőzni. Nem csak simán ledobálta a ruháit, hanem sztriptízelt nekem. Én ott ültem a kanapén, és ő pedig ott illegette magát nekem. Jó volt nagyon. Először a topját vette le, ami alatt nem volt melltartó. Szép mellei voltak. Pont kézbeeső, tenyérnyi, kis rózsaszín mellbimbókkal, amik kezdtek szép lassan megkeményedni. Ezután levette a nadrágját is, amit az arcomba dobott. Utána kicsit még táncolt, majd odajött hozzám teljesen közel, majd megfordult, és bepucsított. Olyan közel jött, hogy ahogy behajolt, arcom betemetődött feneke közé. A tangáját még nem vette le, de teljes intenzitással éreztem így is pinája szagát. Begerjedtem rendesen tőle. Arcommal kicsit simogattam fenekét, közben megmarkoltam melleit is. Aztán ebből az élvezetből nem adott sokat. Még mindig háttal volt nekem, de fenekét nem az arcomnak dörgölte, hanem egyenesen a farkamnak. A nadrágom még rajtam volt, de én hamar megszabadultam tőle, és persze a pólómtól is. Csak egy bokszer volt rajtam, ami kezdett átázni az ondócseppek miatt.
- Na, milyen a tangám?
- Szép, és finom punciszagú.
- És a puncimra is kíváncsi vagy?
- Hogyne, természetesen.
- Jó, de én előbb szeretném látni a farkadat.
Tudtam, hogy ebből biza dugás lesz, úgyhogy úgyis látta volna, tök mindegy, hogy 10 perccel előbb vagy később, úgyhogy levettem a boxerem, és meglátta a farkamat, ami kőkeményen állt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.65 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 doddler87 2015. 02. 20. péntek 06:54
tetszik
#8 A57L 2014. 05. 5. hétfő 05:45
Kedves kis történet.
#7 papi 2013. 08. 29. csütörtök 05:09
Nem rossz.
#6 genius33 2013. 04. 10. szerda 06:46
Kellemes volt.
#5 sztbali 2013. 03. 27. szerda 20:10
Közepes.
#4 rockycellar 2013. 03. 27. szerda 09:46
Elég élvezetes kis történet
#3 Rinaldo 2013. 03. 27. szerda 08:04
Jó történet.
#2 pappamacii 2013. 03. 27. szerda 04:24
Ha azóta nem láttad, amióta az Üvegtigris új volt... nem sok esély van rá, hogy újra találkoztok. Bár azt hiszem, inkább csak az álmaidban történhetett ez meg. Mindegy, egynek megteszi...
#1 Törté-Net 2013. 03. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?