A+ A-

Durva kapcsolat

Bárki bármit mond, az idősebb nők tudnak meglepetéseket okozni. A nevem Gergő, az eset három éve történt velem, 21 éves koromban.
Ismerősömék nyitottak egy internetkávézót, és hát alkalmazottat is felvettek. A leányzó 11 évvel volt fölöttem. A haverokkal rögtön szemügyre vettük, már az első nap. Nem egy plázacica( jobb is, utálom őket) kis termetű aranyos lány ellátva kellemes popsival és cicivel. Fekete haja és szeme nagyon démonivá tette Krisztit.
Egyre többet jártam (kávézni) amikor dolgozott. Sok különböző témáról beszélgettünk, és hát igen felmerült a szex is. Meséltünk egymásnak cikis, és vicces sztorikat is. Lassan kiderült, hogy nem olyan vadmacska mint ahogy az elején előadta magát, de nem érdekeltek a ferdítései. Viszont ő pont rólam nem hitte el amiket meséltem, pedig már akkor is megéltem jónéhány dolgot. A beszélgetés vége általában az lett hogy megigértem neki hogy egyszer bebizonyítom a képességeimet rajta.
Nem kellett sokat várnom, eljött a húsvét. Éreztem itt az idő meg kell, hogy locsoljam.
Telefon - Persze gyere - szerintem ő is érezte, itt többről van szó.
Megérkezés a lakásba, pohár vörösbor, leülés a kanapéra, beszélgetés, simogatás. Kiment a konyhába, hogy töltsön magának még egy pohárral, ekkor gondoltam, eljött az időm. A farmer cipzárt lehúztam, elővettem a felszerelést, de a poharat ott tartottam, hogy ne rögtön vegye észre. Visszajött, elkezd beszélni, ekkor váratlanul megcsókoltam, visszacsókolt. Simogatom a testét, arcát, melleit, combját. Ő ugyanezt teszi velem, amikor hirtelen odatéved a keze. Hát rendesen meglepődött. Miközben zavarában nevetett, nem várattam sokáig, gyorsan ledobáltam a maradék ruhámat, tudtam, hogy nemsokára magamévá teszem. Miután feleszmélt a sokkból, elkezdtem levetkőztetni, nem ellenkezett, de éreztem nem tud mit kezdeni a helyzettel, hogy egy 11 évvel fiatalabb srác csak arra vár hogy jól nekiessen. Bevallom rám plussz ingerként hatott, hogy egy idősebb nő vágyakozik a tehetségem után.
Bementünk a hálóba, lefeküdtünk az ágyra és folytatódott a simi és a smaci. Óvatosan dörzsölgettem a csiklót miközben ő is tette a dolgát. Hamarosan elkeztem az ujjaimat használni, először egy majd kettő. Kis idő után megállt a szemembe nézett, és bevalotta:
- Négy éve nem csináltam ilyet, és nem csak nagyzolás volt amiket meséltél nekem, mert most azt akarom, hogy ne fogd vissza magad és azt tegyél velem ami csak eszedbe jut.
- Mindent megteszek, hogy felejthetettlen élményt okozzak, de ha bármit nem szeretnél, vagy fáj, azonnal szólj és vége.
Ebben a pillanatban elöntötte a kéj és magárarántott. Tudtam, most ki kell tenni magamért. Óvatosan elkezdtem felnyomni, nagyon fel volt izgulva igy nem ütköztem nehézségbe. A lassú érzékeny mozdulatoktól hamar eljutottunk az álatias vad kefélésbe. Néhány perc alatt szinte nyüszített az orgazmustól. Megfordítottam, letepertem, teljesen rásimulva a nyakát harapdáltam, és így basztam amilyen gyorsan csak tudtam. Így élt át számtalan mennyiségű extázist, a hangok amiket adott szinte már rémisztően nem emberiek voltak. Nagyjából 40 percnyi kúrás után éreztem jön az én pillanatom. Kirántottam, és az egészet a hátára engedtem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.17 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2016. 02. 19. péntek 07:36
Elkapkodott.
#8 listike 2014. 10. 4. szombat 05:35
Jó.
#7 papi 2013. 11. 8. péntek 08:51
Nem rossz
#6 Rinaldo 2013. 03. 26. kedd 11:13
Lehetne jobb is.
#5 v-ir-a 2013. 03. 14. csütörtök 23:29
hogy ebből mennyi mindent ki lehetett volna még hozni....túl gyorsan mesélted el...
#4 genius33 2013. 03. 14. csütörtök 20:23
Hát ez is eléggé elkapkodott.
#3 sztbali 2013. 03. 14. csütörtök 19:43
Összecsapott.
#2 rockycellar 2013. 03. 14. csütörtök 17:35
Elmegy
#1 Törté-Net 2013. 03. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?