A+ A-

Ahogy még soha...

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Tavaszi nyár... Már éjjel is túlságosan melegenek bizonyult a paplan, s lám, délelőtt 10 - kor - a hajnali zuhany frissülését feledve - már szinte bőrömre tapad fehér ingem gallérja. Ráadásul egy hosszú, hetekig tartó tárgyalás ért véget váratlanul, lemondták a vételt, hiába dolgoztuk ki a szerződést, készítettük össze a teljes dokumentációt, még a videokamera is nálam volt, hogy az átadás szerinti állapotot rögzítsük. - Te menjél be az irodába, én még hazaugrok átöltözni, nemsokára én is bent leszek - köszöntem el kollégámtól, de még utána szóltam: - Ne felejtsd el lemondani a mai ebédet a Sárándiban, már úgysem aktuális... Jobb is lesz valami könnyű kimélő, lezuhanyzok otthon, azután csinálok egy kis salátát valami mártással, ebben a melegben máshoz nincs is kedvem - borzongtam a kimunkált Sárándi féle étkekre gondolva.
Jó félóra múlva kanyarodtam be az utcánkba: - Sehol egy árnyék - tűnődtem a hirtelen jött nyár simogatását érezve, miközben a kapukulcsot kerestem, de aztán egy keresztutcában remek árnyékot fedeztem fel: - Még húsz lépés, mit tesz nekem? Gyalogosan indulok haza, de már a sarokról látom, hogy Eszti is otthon van - a feleségem - , vagy legalábbis a kocsit itthon hagyta a ház előtt. Persze nem hiszem, hogy gyalogosan indult volna dolgozni... Ezt a meglepetést, van telepátia, hiszen útközben eszembejutott, hogy talán most hazacsábíthatnám, ne legyek egyedül, s folytassuk még az éjjeli simogatást. Két lépés közt elővettem egy jövőbe látást segítő aprópénzt, hogy fej vagy írással eldöntsem: itthon lesz vagy gyalog ment el? Fej! Tehát itthon van. - vontam meg a feldobás mérlegét. A kocsi mellé érkezve ráböktem a motorháztetőre, éreztem, hogy még igen meleg, bár a nap is izzította, vagyis nemrég érkezett. Először a kaputelefon gombját kerestem, de meggondoltam magamat, megyek megnézem az egynyáriak új ágyását, mit gondolt ki nekünk a kertépítő... A palánátk szépek, a föld frissen gereblyézve, de a talicska és a szerszámok a helyükön voltak: - Remekül dolgoztak a fiúk, gondoltam, igazi, szép munka volt. Lehet, hogy miattuk van itthon a feleségem, s még bent egyeztetik a tennivalót? Mindenesetre viszek egy kis pezsgőt, ha másnem akkor ketten megisszuk, a saláta, a fürdés, meg a szex úgyis elillantja. Az irodám felől mentem be a házba, a hűtőmben mindig van pár üveg ital, hiába jól esik néha néhány ízletes korty. Kulcsom halkan nyitja a zárat, meglepett, hogy a riasztó itt is ki van kapcsolva, talán elfelejtettem beriasztani?
Az előtérben már hangokat hallottam, egy ismerős férfi hang és az Esztié. Igen egy régi ügyfele, szokott róla mesélni, minthogy teszi a szépet neki rendületlen, minduntalan. A hangokból itélve beérett munkájának gyümölcse, sőt ahogy közelebb értem az irodám ajtajához a sötétebb előtérben, beláttam a füstszínű ajtóüvegen, úgy hogy ők nem láthattak engem a világos szobából, talán csak önmagukat láthathatták, mint egy tükörben, hiszen a zajszigetelő bőrkárpit még mindig nem készült el az ajtóra.
Éppen ölelkeztek az asztalomnál... Leforrázva álltam. Borzasztó szívdobogás fogott el, visszagondoltam, hogy Eszti szerint ez a pasas csak egy Paprikajancsi, meg szerencsétlen flótás, nehogy visszamondjam neki, hogy tudok a széptevéséről, vagy megsértsem, bármi mással. Mekkora hiba volt elhallgatni...? Ez a baj, mindig tétovázok, túl sok lehetőséget látok magam előtt, ezért aztán nagyon befolyásolható vagyok, hiszen mások ötletei ritkán újak a számomra, ritka, hogy nekem már ne jutott volna ugyanaz az eszembe, tehát csak rám erősítenek, befolyásolnak. Most is rögtön dolgozik az agyam, berontani, lecsapni rájuk. Kirohanni, keresni száz jónőt, mindegyikkel visszacsalni. Vagy csak elválni, tulajdonképpen ezt már megigértem, ha egyszer megcsal én biztosan elválok tőle. S lesz bizonyítékom, nyúltam a komkerderem után, az első forró perceket felveszem, aztán berúgom az ajtót, hogy ennyi, s vége.
Minden elő volt készítve, csak a kamkorder kicsi, piros lámpáját kapcsoltam le, hogy ne lássák bentről a felvételt jelző fényt. - Olyan illatos a hajad! - élvezte Eszti ölelését a fickó, csókolta nyakát, száját, kezei a feneke és a nyaka között a gerince csigolyáinak vonalát követte. Mindketten nagyokat sóhajtoztak, Eszti megmarkolta a fenekét, erősen magához húzta. Érezte a másik ez egy újabb jel, s elkezdte lebontani a top válpántjait. Keze nyomát csókolgatta a szép kreol bőrön, sóhajtások jutalmazták. Úregek, itt nyomulnak a feleségemre, én meg itt tehetetlenkedek, francba...
Eszti a pali ingjét kezdi kigombolni, annak sem kell több, fogja és felrántja a top derekát Eszti nyakába, meglátván gömbölyű halmait, szép fehérneműjével keretezve. Látszott tekintetén, hogy ez neki valami rég áhított csoda, s most az első csók következik... ráborult a szépséges mellekre, s csókjaival borogatta, közben kezei lefejtették a melltartót, hogy bimbóival játszhasson. Eszti keze a tarkóján volt, közben fejével integetve jelezte: neki ez nagyon jó.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2016. 06. 26. vasárnap 06:59
Tetszett!
#7 A57L 2014. 05. 28. szerda 05:36
Jó a történet.
#6 listike 2014. 02. 22. szombat 13:53
Elég gyenge.
#5 papi 2013. 06. 14. péntek 05:58
Tök jó
#4 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 20:02
édes bosszú.
#3 Nemo 2003. 04. 6. vasárnap 03:00
Emberi.
Érzelmeket csempészett a sima 'verésbe.
#2 Usy 2002. 12. 30. hétfő 22:53
nagyon elkapkodott, nem fejezi be... de azért nem annyira rossz..:)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?