A+ A-

Valentin-nap

40 éves jól szituált üzletasszony vagyok. A kedvesem 61 éves házas ember, aki otthon nem kapja meg amit szeretne én pedig elváltam. Régebben kollégák voltunk, de elkerültünk egymás mellől, míg nem két évvel ezelőtt egy fogadáson találkoztunk újra. Sokat beszélgettünk, majd egy-kettőre ágyba keveredtünk. Hihetetlenül jó vele a szex, de az utóbbi időben nekem már nem elég. Tényleg igaz lehet, hogy negyven felett a nők nemi aktivitása növekszik.
A kedvesem igen jómódú, bár egy vidéki városban él, de Budapesten van egy saját "irodája". Azért írom idéző jelbe, mert egy három szobás lakás egy szobáját használja a munkájához, a többi helyiség pedig lakásként funkcionál. Itt szoktunk találkozni. Mivel saját vállalkozásom van, nem fix a munkaidőm, akkor találkozhatunk, amikor a munkánk engedi és amikor jól esik. Sajnos az utóbbi időben elég ritkán, pedig régebben hetente többször is összejöttünk egy-egy légyottra.
A szexben kicsit konzervatív, bár azt mondja, hogy mindent lehet, ami mindkettőnknek jó. Igen tehetségesen használja a nyelvét, az ujjait és a farkával is járt már az összes lukamban. Én régen nem szerettem különösebben szopni, de az ő farkát kimondottan megkedveltem és kísérletezgettem is vele. Eleinte nem akart a számba élvezni, de miután néhány pornó filmből ellesett technikát alkalmaztam nála, először szinte szégyenlősen, majd egyre nagyobb lelkesedéssel élvezett a számba. Már a spermája ízéből meg tudom állapítani, hogy előző este mit evett.
Szóval az utóbbi időben már nem vagyunk olyan intenzíven együtt. Először azt gondoltam van valakije, de kiderült, hogy nem és csak öregszik és már nem megy annyira neki. Gondoltam feldobom az együttléteinket szexi fehér nemükkel. Ez odáig fajult, hogy egy egész szép kis gyűjteményem lett belőlük. Mivel Kedvesem szeret fotózni, minden egyes új darabban szexi fotókat készített rólam (profi felszerelése van és az egyik szobát olykor-olykor műteremként használja). Aztán lekerültek a fehér neműk és nagyon szép, ízléses aktfotók készültek, fényjátékkal, és a lényeg (puncim és a fenékrózsám) lefotózása nélkül. Engem ezek a fotózások teljesen felpörgettek és nedves puncival fejeződtek be, utána kellemes, kielégítő szexszel.
De lassan a fotózások is elmaradtak és én már azon gondolkodtam, hogy keresek magamnak valakit, mert ez így már kevés nekem, mikor a múlt héten igen kielégítő, megbotránkoztató élvezetben volt részem.
Kedvesem hétfőn telefonált, hogy szerdán (Valentin nap volt) tudunk-e találkozni, mert meglepetése lenne a számomra. Én persze igent mondtam és nagyon készültem. Jelezte, hogy úgy menjek, hogy fényképezkedni is fogunk. Nagy lelkesedéssel és várakozással készültem a találkozóra.
Szerdára nem csináltam magamnak programot, a titkárnőmnek jeleztem, hogy egész nap nem leszek elérhető, ha nagyon kellek, küldjenek sms-t, majd megnézem. Mikor taxiba ültem, már nedves volt a puncim és nagyon kíváncsi voltam, mi is lesz a meglepetés. Én egy 1910-es fekete-fehér obszcén képsorozatot vittem neki, amit elég nehezen sikerült egy árverésen beszereznem.
Mikor megérkeztem, pezsgővel várt, megcsókolt és kedvesen bevezetett az irodába, ahol a kanapéra ültünk és miközben csókolóztunk, könnyedén megsimogatta a combom és kezével felfelé araszolt nedves puncimhoz. Mikor elérte, megsimogatta és elégedetten konstatálta, hogy rendesen nedvesedem. De nem izgatott tovább, hanem felhajtva pezsgőjét egy székre mutatott és megkért, hogy ami ott van, mindent vegyek fel. Újra töltötte a pezsgős poharam és kiment. Miután elkortyolgattam a pezsgőt, megnéztem mit is kellene felvennem.
Egy fekete, nagyon szexi cicaruha volt. (Aki járt már internetes szex shopban, az tudja miről is van szó, de aki nem, azok kedvéért leírom.) Ez egy hosszú ujjú csipkefelső, kihívó fűzős dekoltázzsal és csipkeharisnya harisnyatartó pántokkal egybefűzve. A felső dekoltázsa olyan kivágott, hogy a mellbimbómig ért és a felsőrész még a köldökömet sem takarta el. A harisnyarész a combom felső harmadáig ért (mint egy combfix), és a harisnyatartók kivételével tulajdonképpen a derekamtól a combomig pucér voltam. Nagyon tetszett, bár sejtettem, hogy Kedvesem puritánsága miatt csak művészi fotók készülnek, akkor is nagyon szexinek éreztem magam.
Egy nagyon magas sarkú, magasított talpú papucs volt még odakészítve és egy maszk. Egy hegyes fülekkel és a szemeknél macskás kivágással készült maszk. Nem nagyon értettem, hogy ez mire kell, de sokáig nem gondolkodhattam, mert Kedvesem bejött, még egy pohár pezsgőt nyomott a kezembe és elmondta, hogy mit szeretne:
-Tudom, hogy eddig nagyon finom voltam veled, de érzem, hogy neked ez kevés. Most kipróbálunk valamit. Többször felvetetted, hogy a pinádat és a seggedet is totálban fényképezzem, ne csak művészi aktot csináljak. Ez az én ajándékom, mostantól a kurvám vagy és azt csinálod, amit én mondok. A fotózáson Kurva lesz a neved, csak így foglak szólítani. - mondta és ellentmondást nem tűrően szájon csókolt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2016. 02. 14. vasárnap 05:50
10 pont
#11 zoltan611230 2014. 05. 11. vasárnap 07:59
Jo
#10 A57L 2013. 11. 26. kedd 06:20
Nagyon jó.
#9 sikamika 2013. 03. 9. szombat 11:14
10 pont smile
#8 Leila 2013. 03. 7. csütörtök 19:06
Köszönöm a szakértő kritikát! smile Ígérem a következő történetben ennek mentén próbálok haladni! nyes
#7 gerontofil 2013. 03. 6. szerda 04:41
Joozsi smile
Tetszett. Jó volt a story ,és a fogalmazás is rendben volt.Hidd el ez manapság nagy kincs! 10 pötty.
Azért visszakaphatná a pasi két nőtől! wink
#6 v-ir-a 2013. 03. 5. kedd 22:16
annyira nem rossz...
#5 sztbali 2013. 03. 5. kedd 14:37
Nem rossz. 8 pont.
#4 joozsi 2013. 03. 5. kedd 14:20
Pocsék, ezért csak 10 pont.
#3 Rinaldo 2013. 03. 5. kedd 09:31
Jó nagy ribanc.
#2 genius33 2013. 03. 5. kedd 06:21
Elég kemény a szövege nyes
#1 Törté-Net 2013. 03. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?