A+ A-

Hármasban feleségemmel és a legjobb barátommal

Feleségemmel tíz éve élünk boldog házasságban, két gyermekünk adja életünk értelmét. Teljesen normális, hétköznapi életet élünk, nagyrészt mindenünk megvan, viszonylagos jó módban élünk. Szexuális életünk nagyon jó és kiegyensúlyozott. Tíz év alatt kissé ellaposodott, de még mindig nagyon tökéletes. Hosszú évek óta foglalkoztat a gondolat, hogy jó lenne olyan dolgokat kipróbálni, amiket általában csak filmen lát az ember. Szeretkezéseink során rendszeresen szoktunk fantáziálni. Feleségem nagyon kedveli a történeteket, amiket szeretkezés közben szoktam kitalálni és elmesélni. Ezeket a történeteket mindig interaktívvá tettem, így Ő is mindig hozzátett valamit. Azt vettem észre, hogy leginkább azokat a fantáziákat szereti, amikor valamelyik férfi ismerősünket fűztem a történetbe. Ezt a felállást a hosszú évek során én is teljesen elfogadtam.
Idén aztán arra gondoltam, hogy a fantáziából jó lenne kilépni a való világba. Azt most nem írom le, hogy hogy, mert nem volt egyszerű, de végül is a legjobb barátomat rávettem, hogy szálljon be hozzánk harmadiknak. Már csak a feleségemet kellett rávennem. Egyszer, mikor szeretkezés közben fantáziáltunk, ráadásul a barátomról, feltettem a kérdést, hogy lenne - e kedve ehhez a valóságban is. A válasza teljesen meglepett, kapásból azt mondta, hogy igen.
Attól a pillanattól kezdve folyamatosan a találkára készültünk. Megbeszéltünk egy időpontot. Ahogy közelgett az időpont, feleségem annál kevésbé akarta az egészet, annál jobban izgult. Én viszont akkor már nem nagyon engedtem, végülis eljött a nagy nap éjszakája.
Kellemesen megvacsoráztunk, jókat ittunk és beszélgettünk. Én egyre jobban éreztem magam, feleségem pedig egyre feszültebb lett. Mind a hárman a kanapén ültünk, mi a barátommal a szélén, a feleségem pedig középen. Hogy oldjuk a hangulatot beraktunk egy videofilmet, amiben természetesen két férfi és egy nő szeretkezett. Ezt nézve egyre jobban kezdtünk a szexre koncentrálni. Én elkezdtem feleségemet simogatni, csókolgatni. Fél szemmel mindig a barátomat figyeltem, Ő hol a filmet nézte, hol minket.
Engem nagyon izgatott a helyzet, nem is bírtam sokáig, széthajtottam feleségem lábait és a punciját kezdtem el simogatni. Ő még mindig nagyon feszült volt. Én letérdeltem a kanapé elé, Őt lefektettem a kanapéra úgy, hogy az egyik lába földön volt, a másik a kanapé támláján. Ezzel a terpesszel a barátom tökéletesen rálátott feleségem bugyijára. Én közben folyamatosan simogattam és csókolgattam Őt. Rövidesen lehúztam a bugyiját és úgy hajoltam fölé, hogy csak engem lásson és ne a barátomat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (120 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sztbali 2016. 06. 19. vasárnap 10:48
Jól indult, de a vége eléggé összecsapott. A szex csak említve van, de nincs kibontva.
#4 A57L 2013. 11. 23. szombat 06:01
Nem rossz.
#3 róka 2007. 08. 27. hétfő 21:10
hol a történet mert ez....
#2 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 20:58
Kicsit össze lett csapva. Megérdemelt volna egy kicsit több és változatosabb szexelést, nem csak ami a filmekben szokványos. Azért nem rossz. 8p.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?