A+ A-

A kezdetek

Az egész történet már 1 éve történt. Az elozményekbol annyit tudni kell, hogy a lányt az Interneten át ismertem meg. De még csak nem is szokásos beszélgetés - fellángolás - találkozzunk szituációban. 1 éven át beszélgettünk órákat rendületlenül, na persze nem napi rendszerességgel, hanem heti 1 - 2 alkalom, sot voltak többször néhány hetes kihagyások is, mivel mindkettonknek volt saját magánélete. De elég sok mindent tudtam róla, sokat elmondott, de szexuális dolgokat soha nem hozott fel egyikünk sem. Teljesen plátói viszonyban, mint két régi barát beszéltünk egymással, hónapokon át, és merem azt mondani, sokszor még azt is hajlamos voltam elfelejteni, hogy nobol van. Természetileg meglepoen fiús és veszélyes a csaj, ezt kezdettol tudtam.
Aztán 1 év múlva rápriviztek: Van rajtad bugyi? Szuka!
Bemásolta nekem, mire én vigyorogva:
- Van rajtad bugyi?
- Van. Levegyem?
Továbbra is vigyorogva vágtam rá, Igen! Mire a válasz ez volt: Eddig nem voltál ilyen heves, Kedvesem. Tépd le inkább Te. Had recsegjen az anyag... Majd megcsörrent a telefon, o volt a túloldalon. Mély volt a hangja, kicsit rekedt és nagyon érzéki. Amiket beszélt, már nem az a régi ismeros volt, libaborös lettem a hangjától. Azt kérdezte:
- Vajon milyen lehet?
- Micsoda?
- A szög a nyelvedben... Ekkor esett le, ez a no játszik velem. De nem volt ellenemre, belementem a játékba. Majd elhangzott a mondat Szeretném, ha eljönnél. Magamon érzem a forró tenyered... mit fogsz tenni velem? Ennyi kellett. Ez már korántsem játék volt, engedelmesen beszéltem hozzá és beszéltettem. Elmondta, hogy apró háromszögre van borotválva, de a nagyajkak már kopaszok, és megkérdezte nem zavar - e, hogy 1 kicsit néha szúr. Mondanom sem kell, ekkor már az autóban ültem, hogy rajtaüssek a lányon. És csak kicsit voltam feldúlt. Tartottam tole, ha elottem áll majd és kiderül hogy játszott velem, megeroszakolom. Közben persze szorgalmasan beszéltettem, elmondattam vele, hol akarja hogy simogassam és dörzsöljem, hogyan nyalogassam... a hangja el - elcsuklott, majd hangosan aprókat nyögdécselt... és biztosan tudtam, nem játszik. Élveztem a hangját, kis sikolyait, a nadrágom majd szétdurrant, teljesen rágerjedtem 1 olyan nore, akit még sosem láttam, csak fényképrol. Szinte magam elott láttam ahogyan szétvetett lábakkal ül és a keze a nedves punciát izgatja, és szinte már éreztem az illatát, a nyelvemen éreztem az ízét, hogy aztán a fülem hallatára élvezzen el, és bontsa a vonalat. 1 órát vezettem az éjszaka kelos közepén, amíg megérkeztem. Egy örökkévalóság volt még megtaláltam az utcát 1 vadidegen városban. De hiába csörgettem a lányt, a telefont már nem vette fel. De megismertem a hangját, amikor a kaputelefonra tenyereltem, nem felelt semmit csak halk kattanással ajtót nyitott. Majd fönt is...Ott állt elottem a lány, vörösen, zöld szemun, szeplos orral, gyönyöru volt. Ujjatlan bo férfi atléta volt rajta, apró bugyi. Törékenynek látszott és ártatlannak, képtelen voltam levenni a szájáról a szemem. Duzzadt volt és piros. Apró mellbimbói nyársakként döfték a vékony trikó anyagát. Odaléptem és lehúztam róla. Kis, körte alakú, de álomszép melleit néztem, ujjaim közé fogtam és megdörzsöltem világos udvarú kokemény bimbóit. Nem mozdult, csak halkan felnyögött. Elé térdeltem és lehúztam róla a bugyit is. Elém tárult az édes vörös kis háromszög, közvetlenül a szeméremdomb mellett kétoldalt a két apró anyajegy, majdnem szimmetrikusan. Kopasz ajkai is ugyanolyan duzzadtak voltak és vörösek, mint a szája és összezárt lábnál is enyhét szétnyíltak és kicsit kilátszott a csiklója. Fényes volt, nagyon nedves, éreztem a csalogató illatát. De nem értem hozzá. Felálltam és utasítottam: Mutasd, hogy csináltad! Csináld inkább te! Felágaskodott hozzám is megnyalta a számat. Nem megcsókolt, hanem megnyalt. Eltoltam magamtól és kicsit hátrébb vezettem, lenyomtam a mögötte levo fotelba. Csináld! És a lány engedelmeskedett. Az egyik lábát feltámasztotta a féloldalasan a fotel elott levo dohányzóasztalra, a másikat a fotel karfájára húzta vissza. Nagy terpeszben, félig fekvo helyzetbe dolt hátra, és a popsiját elorenyomta, a fotel pereméig. Puncija gyönyöruen kinyílt elottem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.31 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 05. 12. hétfő 06:26
Jó lett.
#3 papi 2013. 07. 17. szerda 05:14
NEM ROSSZ
#2 Pilot_ 2003. 07. 1. kedd 23:20
Igéretesen indul, jó és épp elég tömör a keret. A cselekmény szintúgy, a vége viszont úgy tűnt kicsit elkapkodott...kár érte. Igy csak 7-es.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?