A+ A-

Szamócázás az erdőben

Amikor egy június végi forró délután elindultam a közeli erdőbe szamócát szedni nem tudtam még, hogy Melinda és Tamás létezik. 13 éves voltam, s nyaralások előtti hetet igyekeztem jól beosztani, melybe játék, segítés, szórakozás egyaránt belefért. Köztük a szamóca szedés, amivel édesanyám szerint " jól megbolondítjuk" az általa befőzött eperlekvárt. Pár kilométert mentem a bringával, majd a szokásos fához támasztottam le és próbáltam visszaidézni az előző évi lelőhelyeket. Két bicigli állt ott egy másik fánál egymáshoz támasztva. Úgy látszik ma megelőztek és nincs szerencsém. Az erdő - amolyan ártéri erőd volt a Kisduna kanyarulatainak ölelésében: égerekkel, nyárokkal, büszke tölgyekkel, dús aljnövényzettel, tisztásokkal. Örömmel láttam, hogy szépen telik a befőttesüveg és egyre beljebb merészkedtem. A tisztáson láttam meg a párt. A kiváncsiság és a félelem furcsa keveréke támadt fel bennem, hol az ember futna is, meg maradna is: futna, mert ha észrevesznek biztos kitekerik a nyakamat, maradva is, mert ez a látvány volt, amit korombeli fiúkkal fantizálva beszélgettünk esténként a parkban. Itt a nagy lehetőség valamit látni és nemcsak fantáziálni róla. Végül győzőtt a kíváncsiság és egy nagy fa mögé rejtőztem, tőlük vagy öt méterre. A pár szeretkezett. Egy plédet terítettek le a fűre és táncolt rajtuk a napfény, kergetőzve a lombok árnyékával. A lány szenvedélyesen a fiún ült, ritmusosan hintázott rajta . Fejét a nap felé fordította , hátra símította barna hosszú haját. Kicsit mókás is volt, ahogy teste ritmusát követték mellei. A fiú látszólag mozdulatlan volt, behunyta a szemét és átadta magát a lány örömének. A lány az ajkába harapott, majd hirtelen megállt a mozgással és minden porcikája megfeszült, majd kitátotta a száját és hangosan nyögdécselt. Visszatámaszkodott a fiúra, majd pár percig csendben maradtak egymásra hajolva. Majd egy gyors mozdulattal -összenőtt ölekkel - megfordultak, s immár a lány feküdt a hátán. Lélegzet visszafojtva figyeltem mi fog történni. A fiú feltérdelt, egészen az ölére húzta lányt. Akkor láttam meg hogy mozog a szerszáma a lány puncijában. Ki-be, gyorsuló majd lassuló ritmusban : végül ő is elélvezett és a lányra borult. Izzadság gyöngyözött a homlokomon, a nadrágomat majd szétfeszítette a nemrég tudatosodott férfiasságom . Legszívesebben letéptem volna magamról, kiszabadítva börtönéből. Mivel teljesen egymáson feküdtek nyújtozkodnom kellett a látvány folytatásához.
Akkor esett le a befőttesüveg. Mozdulni sem mertem. Mintha nem is vették volna észre, látszólag egymással voltak elfoglalva. Majd hirtelen a fiú felpattant és felém ugrott. Sportos testalkata volt, gyors mozgású. Menekülni értelmetlen volt. "Én csak szamócát szedtem, nem láttam semmit!" - hebegtem. Majd ágasodó szerszámomra nézett és fülönfogva a tisztás közepére húzott. A lány közben egy törülközőt tekert maga köré. " Nacsak egy érdeklődő !- szólt a fiú, de éreztem nem volt harag benne. Nem tudom honnan szedtem a bátorságot mikor azt mondtam. "nagyon jól csináltátok".
Erre mindketten nevetni kezdtek, majd a fiú egy doboz cigerettát nyújtott felém...
Beszélgetni kezdtünk, hol felváltva mondták el mennyire is szeretik egymást és milyen jó is itt a természet ölén pihenni, szerelmeskedni, főleg a vizsgaidőszak befejeztével. Tamás és Melinda itt tanult az egyetemen. Ők is kérdezősködtek, s látva rajtam az otthoni prűd nevelés jeleit szép nyugodtam elkezdtek beszélni arról - amolyan időssebb barátként, hogy mit is láttam valójában. Talán missziónak tekintették, vagy látható boldogságuk túlcsordulása volt ez az őszinte és - valljuk be - jóleső hang. Mikor elbúcsúztunk egymástól Melinda kedves hangján mondta " Nyugodtan eljöhetsz máskor is , nem zavarsz bennünket, csak maradj csendben. Eddig csak a virágok és a fák, a madarak és pillangók voltak a tanúi a szerelmünknek , nyugodtan Te is lehetsz az". Melinda mosolyogva nézte a zavaromat és csak azt tudtam mondani : "Köszönöm". Majd mint a puskagolyó futottam a bicigliig, majd haza. Kamaszkorom legboldogabb napja volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Bikmakkocska 2013. 05. 23. csütörtök 20:35
Nagyon jól megírt történet, nem is túl hihetetlen.
#8 dönci 2013. 02. 17. vasárnap 13:59
Leheletfinom történet! Nekem tetszett.
#7 v-ir-a 2013. 02. 12. kedd 22:00
tetszett....ahogy és amit írtál
gondolom nem ennyi volt smile
az utolsó mondatok folytatást sejtetnek nyes
#6 sztbali 2013. 02. 12. kedd 16:44
Jó történet. A megfogalmazás is jó.
#5 Partysun 2013. 02. 12. kedd 10:53
Szépen írsz. Jó a történet. Tetszik
#4 Rinaldo 2013. 02. 12. kedd 08:27
Jó történet.
#3 genius33 2013. 02. 12. kedd 07:45
Nekem is tetszett. smile
#2 author04 2013. 02. 12. kedd 01:04
Kedves, szép történet, nagyon tetszett, ha valóban átélted, már fiatal fiúként gyönyörű élményt szerezhettél a mindent vágyat beteljesítő testi szerelemről. Külön öröm, hogy kihagytad a sablonos, szinte kötelező "kulcsszavakat". Amennyire visszaemlékszem kamaszkorom követelőző vágyaira, én biztos, hogy a látványtól kiszabadítom börtönéből a fütyimet, ha addigra már el nem kések vele.
Így tovább'
#1 Törté-Net 2013. 02. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?