A+ A-

A gumitestű lány

A bakban várakoztam, volt egy kis megtakarított pénzem - gondoltam, minek álljon otthon. Fialjon, amennyit csak tud. A semminél bármennyi is több.
Ahogy cserélődtek az ügyfelek, egyszer csak mellém huppant egy nőnemű alany, de olyan lendülettel tette mindezt, hogy csendes magányomban majdnem infarktust kaptam a meglepetéstől.
Észrevette összerezdülésemet, és bocsánatot kért, hogy megijesztett.
- Ó semmiség - mondtam - jól jön az embernek egy kis adrenalin löket, legalább felfrissül a vérkeringésem.
- Ha-ha-ha - nevetett fel hangosan - nem is tudtam, hogy az ijedtségnek ilyen pozitív mellékhatása is lehet.
Mivel nem folytattam gondolatmenetét, és újabbat sem kezdeményeztem, így a beszélgetés ennyiben ki is merült egy időre.
Röviddel ezután már szólítottak is. Lement a szokásos egyezkedés és egyeztetés, majd újra várakozhattam a pénztár előtt. Alig néhány tíz másodperc telhetett el, az ifjú hölgy ismét mellettem termett, majd vidámkodó hangon, odahajolva hozzám, csak annyit mondott
- Van ám más módja is a vérkeringés felfrissítésének.
- Ó! - reagáltam - és milyen módozatait ismeri kiskegyed?
- Nos, ha rám bízod magad, én úgy felfrissítelek, hogy olyan leszel, mint a frissen köpült vaj.
- Ó! - reagáltam ismét meglepetten - semmi egyéb vágyam nincsen, mint frissen köpült vajjá válni - próbáltam elviccelni a dolgot.
- Oké. Ha megvársz, és van elég időd, megtudhatod milyen is az.
- A világért nem hagynám ki - válaszoltam még mindig tréfálkozó hangon, de valahogy éreztem, hogy a hölgyemény komolyan gondolja ezt a vajköpülést. Kezdett bennem mocorogni a kisördög. A mocorgás döntésre sarkallt. Egy életem, egy halálom, ezt bizony ki nem hagyom, ha már így felszedett a hölgyike. Persze, ha fizetős a csajszi, akkor bukta a dolgot - gondoltam - ezt az elején tisztázni kell.
Pár perc múltán végeztünk mindketten, és Ő vidáman belém karolva nagy lendülettel vonszolt magával.
- Hová megyünk, és mivel? - kérdeztem, de Ő csak kuncogott, titokzatoskodott, mondván - Csap pár percnyire vagyunk a céltól - addig kitalálom, hogyan frissítsem fel a vérkeringésedet - kuncogott.
Párperc múltán meg is érkeztünk egy szépen felújított belvárosi társasház kapujához. Egy kis babrálás a kódolóval, és már benn is voltunk. Kulcs elő, ajtó kinyit, és egy egyszerűen, de ízlésesen berendezett, földszinti garzonban találtam magam. Valószínűleg ez lehetett régen a házmesteri lakás -gondoltam.
- Ez nem az én lakásom, de átmenetileg itt lakom. Az enyém nagyon messze van innét. Úgy 600 km-re, keletre. Erdélyben. Jártál már arrafelé? - kérdezte, és közben lepakolta cuccait egy fotelba - Helyezd magad kényelembe.
- Köszi, és igen már jártam arrafelé. Többször is voltam Szovátán, Csíkszeredán, Gyergyón, és a Békás-szorosnál.
- Gyergyón, én odavalósi vagyok - örvendezett - csak két éve élek itt, de nem sokára hazamegyek, mert ott érzem igazán jól magam.
- Valóban szép hely. Én is szívesen élnék ott. De valamit meg kell kérdeznem, mielőtt bármi is történne, de kérlek, ne haragudj meg.
Kikerekedett szemekkel rám nézett, várva a kérdést - nos, mi lenne az.
- Ugye nem vagy fizetős csaj? Mert akkor már itt sem vagyok.
- Hová gondolsz? Egyszerűen csak megtetszettél ott méla magányodban, és támadt egy ötletem. Felszedlek, és ha minden összejön, mindketten jól érezzük majd magunkat.
- Óh, nagy kő esett le a szívemről, biztosan hallatszott is.
- Miután mindent tisztáztunk, elvonulok tusolni, és visszajövök egy szexi kis cuccban. Hívnálak téged is, de olyan kicsi a tusoló, hogy ott nem lenne kényelmes mindkettőnknek. - azzal elvonult.
Csak most néztem körbe. A puritán berendezés hangulatát egy nagy tükör dobta fel, ami pontosan a kanapé végénél volt elhelyezve. Sehogyan sem illett a környezetbe, ezért gondoltam, hogy valószínűleg fontos funkciója lehet.
Nem kellett sokáig várnom a leányra. Kissé színpadias belépővel lopta be magát a háló-nappaliba, egy vadítóan szexi, alig térdig érő, piros selyem kombinéban.
A lélegzetem is elakadt a látványtól, hiszen eddig tulajdonképpen meg sem néztem alaposabban Őt. És ahogy apró tánclépésekkel közeledett felém, meglódult a vérem.
- Ó Istenem - nyögtem - csípjen meg valaki, mert biztosan álmodom. - és máris egy éles fájdalom ébresztett
- Hahó! - Ez itt a valóság - mondta és valószerűtlen gyorsasággal letepert. Rám telepedett lovagló ülésben, és kacérkodva domborította ki nem túl nagy melleit, miközben két kezével haját borzolta.
- Két percet kapsz, hogy letusolj, utána nem menekülsz. Mára az enyém vagy és azt teszek veled, amit csak akarsz - vagy amit én akarok - hangzott az ultimátum.
Villámgyors voltam. Mire előkészítette a terepet, már ott is álltam előtte egy szál faszban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.55 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2014. 11. 9. vasárnap 09:52
Jó.
#7 papi 2013. 12. 15. vasárnap 08:45
Nagyon jó
#6 A57L 2013. 11. 26. kedd 06:18
Jó írás.
#5 Balz 2013. 02. 12. kedd 14:40
Nagyon jó történet.
#4 sztbali 2013. 02. 11. hétfő 18:38
Nem igazán tetszett. Jó volt, de valami hiányzott belőle; csak azt nem tudom, hogy mi.
#3 genius33 2013. 02. 11. hétfő 09:08
Nagyon fincsi nyes
#2 Rinaldo 2013. 02. 11. hétfő 08:00
Jól lefárasztotta a kis csaj.
#1 Törté-Net 2013. 02. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?