A+ A-

Géza és Gazsi

A közelmúlt úgy alakult, hogy a két jó barát, Géza és Gazsi között, hogy külön mentek nyaralni és csak hosszabb idő elteltével találkoztak feleségük társaságában, ismét. Már közeledett az ősz, mint azt a hajnali ködök mutatták, de napközben a hőmérséklet elérte a 30 C fokot is.
Megbeszélték már régen, hogy a nyaralások után majd Gazsiéknál találkoznak egy kis élménybeszámolóra a kertes házban, ahol együtt szoktak nudizni, mert a glédiccsel sűrűn benőtt kerítés kellő intimitást nyújtott az e fajta relaxhoz is. Ilyenkor többször megmártóztak kacarázva, incselkedve a kis 10x5m -es medencében. Gazsiék egy grill partyt készítettek elő jó kis vörös borral, sajátos aperitíffel, cigánymeggyből készült kisüstivel. Sárika halk romantikus zenét szolgáltatott, míg Gazsi a pácolt vadhúsokat forgatta a faszénen, mellé minden fellelhető zöldséget oda rakott. Amint megjött a vendég házaspár,nekifogtak a kóstolgatásnak és már az ínyenc étel és ital fogyasztása közben megkezdődött a régóta felgyülemlett élmények megosztása. Gézáék a horvát Adriát magasztalták, Gazsiék pedig Rhodos szépségeit. Ami érdekes volt ebben a találkozóban, a két nő anélkül, hogy megbeszélték volna rendkívül lenge öltözetben jelent meg. Évikén egy áttetsző fehér mini ruha, és ahogy a brilliáns napsugarak átszőtték lenge ruhájának anyagát, látni engedték hogy sem bugyi sem melltartó nem volt rajta - habár ez utóbbit a keményen feszítő mellbimbói is elárulták. Gyönyörű húsos,de hibátlan barna combjai még fehérebbnek mutatták az anyagot, mint valójában volt. Sárikán egy görögös szabású fekete mintájú kis zöld ruhácska volt, hasonlóan lenge mint barátnőjén. Ám amin Géza meghökkent - amikor az asszony szemközt neki leült - az az volt ahogy egy másodpercre kivillantotta szőrmók pináját. Ah, szörtyentett egyet magában - hát ezen sincs bugyi?
Tekintete feljebb szaladt, de hisz melltartó sincs rajta. A betyárját gondolta, fejlődik a kicsike! Ám a meglepetés csak ezután jött. A nassolás után a férfiak elnyújtóztak a napozó ágyakban, a csajok pedig tovább trécseltek az asztalnál. Aztán Éva egy andalgó zeneszámnál megfogta Sárika kezét és halkan a fülébe súgta:
- gyere skelázzunk egy kicsit. Sárika lesimította ruháját és némi habozás után hagyta, hogy barátnője a medence melletti betonplaccra vezesse, átkarolja és csendes ringatózásba vigye. A férfiak erre feleszméltek, összenéztek és mosolyogtak.
- Nahát! - szusszant nagyot Gazsi, - mi lesz itt ma?
- Engedjük el magunkat - szólt Géza hátradőlve és szivarral kínálta barátját.
A nők csípői összeértek ahogy a lágy dallamra erotikus himbálódzásba kezdtek. Aztán Éva lágyan csókolgatni kezdte Sárika fülcimpáit, majd nyakát. Az megremegett, de nem tiltakozott, sőt jobbkeze lassan Éva combjára csúszott, majd föl a gyönyörű kerek seggére és simogatni kezdte azt. Hú ha - sóhajtott fel Géza - de jók a csajok és milyen szexisek, izgatók és ahogy kimondta máris érezte amint a nadrágba gyömöszölt fasza megmozdul.
- Mit szólsz ehhez? - kérdezte Gazsi. - Ezek most átmennek leszbibe?
- Hm. Lehet, de talán nem izgató ez neked?
- Dehogynem - válaszolta Gazsi és már igazgatta is ágaskodó faszát a nadrágban.
A nők belemelegedtek a játékba és teljesen megfeledkeztek a két férfi jelenlétéről. Most Sárika tett egy bátor mozdulatot és kiemelte - amúgy is kifelé kívánkozó - barátnője duzzadó csöcsét, majd vadul szopni kezdte. Közben érezte amint picsája erős levedzésbe kezdett és máris a combján csordogál a kéjnedű. A másik nő mintha ezt megérezte volna, lenyúlt barátnője pinájához, ujjaival belenyúlt, majd lassan szájához emelte pinától lucskos kezét és nyaldosni kezdte. Aztán ahogy ott csillogott a száján a viszkózusos pina szaft, így ezzel a szájjal hatalmas csókolódzásba fogott Sárikával, aki felajzott állapotában ezt bőségesen viszonozta. Aztán előkerült Éva másik melle is az immár kőkemény mellbimbóval, amit Sárika - kiszabadulva a fergeteges csókcsatából - nagy cuppanásokkal szopott. Majd rágcsálni kezdte finoman. Na erre Évike behúzta dundi kis hasát és a ruhája teljesen a földön landolt.
A manuszok egyszerre hördültek fel. Mikor Sárika regisztrálta mi történt / Éva kilépett a ruhából és odébb rúgta/, leguggolt és egy nagy nyelvcsapással végigszántotta Évike pináját, majd felállt és Ő is kibújt ruhájából. Összeölelkeztek és meztelenül egymás testéhez simulva kezdtek egy andalgó, de mégis vad szexi táncba. A meztelen test minden porcikája szinte falta, simogatta a másikat. Így vonaglottak kéjesen, s combjaik közt a a kéjlé bugyogott csendesen, miközben kenték egymásra, ujjra, hogy így szopják kölcsönösen le. Aztán Éva Sárika fülcimpáját harapdálva súgta neki turbékolva. - gyere ide a kerti ágyra kedvesem,mert ki akarom nyalni az édes kis pinádat! Óhh nem! - nyögött fel Sárika, de közben meg Ő is ezt kívánta, így hát végül is engedett a kérésnek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 05. 19. hétfő 11:03
Nagyon tetszett.
#6 A57L 2013. 11. 13. szerda 04:52
Nagyon jó.
#5 papi 2013. 04. 27. szombat 08:24
Nagyon ügyesen megirt sztori
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 31. csütörtök 07:35
Itt trágárul szólnak egyes kifejezések. Állandóan akció, ordítóan nem hiteles.
#3 Rinaldo 2013. 01. 30. szerda 10:18
Jól meg baszták egymás nejét és kinyalták.
#2 genius33 2013. 01. 30. szerda 07:56
Jó! Tetszett.
#1 Törté-Net 2013. 01. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?