A+ A-

Szenvedély...

Egy közösségi portálon ütöttem el az időmet, mikor az egyik chat szobában egy ismeretlen beköszönt. Szépen, kedvesen, nem mint egy tahó, megkérdezte hogy telik a napom, hogy vagyok. Igazából magam sem tudom miért, de visszaírtam neki, pedig azelőtt ismeretlen férfiakkal soha nem cseteltem. Beszélgetni kezdtünk, a szimpátia szinte azonnal kialakult közöttünk. Végül mivel arra volt utam, beköszöntem neki a munkahelyén. Bementem, ő meg épp akkor nézett ki a hátsó helységből. És éreztem azt a bizonyos szikrát, ahogy egymásra néztünk. Szimpatikus, csinos férfi, szőkés, picit hullámos hajjal, kedves arccal... és perzselő tekintettel. És abból, ahogy rám nézett láttam a reakcióját. A keze kissé remegett, a nyakánál az ütőér korul a bor kipirosodott és csillogott a szeme. Épp szemben volt egy kávézó, oda beültünk. Na persze, azt is mintha csak nekünk találták volna ki, elől tágas dohányzó rész, hátul eldugott és csendes helység... és már miért is ne fokozzuk a dolgokat, akkor délelőtt egy lélek se volt bent. Leültünk és beszélgettünk... természetesen a szex lett a fő téma. Meséltem neki a "swingeres akcióinkról" de ugyanakkor leszögeztem, hogy nem keresek szeretőt, mert otthon mindent megkapok, amiről sok nő csak fantáziál, de ha benne van, akkor egy hármast összehozhatunk. Benne volt. Itthon még napokig írogattunk, főleg este, mikor a párom már aludt. Beszélgetéseink fő témája a szex volt, mindkettőnknek az járt a fejében, milyen lehet a másikkal lenni, csókolni, érinteni, simogatni...
Aztán egyik nap úgy alakult, hogy arra jártam és beköszöntem. A kollégáinak épp el kellett ugorniuk valahova, kettesben maradtunk. Hátrahívott, azzal az indokkal, hogy megmutassa, hol dolgozik. Picit még beszélgettünk, de mindketten tudtuk, mire megy ki a játék. Aztán közelebb hajolt és mielőtt feleszmélhettem volna az ajka már az ajkamon volt és először csak finoman, majd egyre hevesebben csókolt. Először mozdulni se bírtam, csak élveztem a pillanatot, hogy átölel, hogy a nyelve a nyelvemmel játszik, hogy hallom, hogy gyorsabban lélegzik. Aztán ledobtam a táskám a földre és a nyaka koré fontam a karom, ami a kabátomtól ugyan nem volt egyszerű, de akkor nem érdekelt. Beletúrtam a hajába, végigsimítottam a nyakát, a mellkasát... ő eközben már a nyakamat és a dekoltázsomat csókolgatta, az ajka vissza-vissza tért és újra vadul csókolt. Éreztem a borostáját, a parfümjét, az illatát és hogy ugyanúgy kíván engem, ahogy én őt. Becsúsztattam a kezem a pólója alá és végigsimítottam a mellkasát, hallottam ahogy felsóhajt, aztán lejjebb csúsztattam a kezem a nadrágjára, amin már látszott is, hogy mennyire felizgult. Megsimogattam, aztán finoman belecsúsztattam a kezem és végre a tenyeremben éreztem, amiről már annyit fantáziáltam. Hallottam, ahogy halkan felnyögött, de a csókolózást és a simogatást egy pillanatra se hagytuk abba. Annyira felizgultam, hogy alig ismertem magamra. Aztán hangot hallottunk kintről, és abba kellett hagynunk, de átmentünk a kávézóba, és mikor mentem ki a mosdóba utánam jött és nekinyomott a csempének, ott folytattuk a csókolózást és a simogatást, ahol előzőleg abba maradt. De akkor még más nem történt.
Itthon azon gondolkodtam most mit is művelek? A párkapcsolatom működik, boldog vagyok, mégis annyira vonz ez a pasi, hogy majd megőrülök... és akarom őt. Egyik este a barátnőim is megismerték, és mivel mindketten végigmentek már azon, amin én, óvtak ettől az egésztől... utólag jöttem rá miért is.
Következő alkalommal, mikor megint arra jártam megálltam nála. Beültünk a teljesen üres kávézóba a szokásos helyünkre és már a köszönésnél megcsókolt... szenvedélyesen, de ugyanakkor finoman és érzékien. Megint kimentem a mosdóba és megint utánam jött. Most nem fogtuk vissza magunkat. Vadul csókolóztunk, éreztem, hallottam, hogy kapkodja a levegőt, mikor a kezem a felsője alatt járt és én is alig kaptam levegőt, mert megéreztem az ajkát, a nyelvét a mellbimbómon. Nyalogatta, simogatta, én meg majd megőrültem. Akartam, hogy megérintsen, hogy érezze mennyire feltüzelt, mennyire nedves vagyok. Aztán a kezét becsúsztatta a szoknyám alá és először csak megsimogatott, majd benyúlt a teljesen átnedvesedett bugyimba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.63 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Rinaldo 2013. 01. 18. péntek 07:59
Jó történet.
#3 v-ir-a 2013. 01. 17. csütörtök 20:51
gondolom a folytatásból tudjuk meg, h mitől is óvták a barátnői nyes
#2 genius33 2013. 01. 17. csütörtök 18:17
Széééép, kellemes! smile
#1 Törté-Net 2013. 01. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?