A+ A-

Mary és John szerelme

"Ajánlom ezt a könyvet Mary-nek, az igaz nőnek" -- tenzin
1. Koffein-mentes ébresztés
Az a friss, üde tavaszi szombat hajnal, melyen történetünk kezdetét veszi ugyan úgy érintette a Roxford sétány lakóit, mint bármely más reggel. Az utcaseprő autó elhaladta után a madarak meg se várva a zaj elhalkulását, lendülettel, energikusan köszöntötték dalukkal a felkelő napot. Még szólt e varázsdal, amikor az utcalámpák egyszerre hunyták ki fényüket, befejezve éjszakai műszakukat, átadva a teret a nappali alvásnak. Odakint megindult az élet, ugyan nem indultak meg a korai munkába járók sora.
Nem így alakult ez Mary-éknél -- akit történetünkben nevezzünk csak M-nek az egyszerűség kedvéért --, akit felettébb frissítőleg érintett ez a madárdal. Kipattantak a szemei, annak ellenére, hogy alig pár órája hunyta le a szemét, és szemében ravasz fény gyulladt, eltervezte megjutalmazza szerelmét John-t a tegnap este miatt -- nevezzük őt J-nek. Persze ez nála egy kósza ötlet volt, mert jutalmul főzhetett volna neki kávét is, és hozhatta volna be neki az Elvira nénitől nászajándékba kapott tálcán, hogy aromás illata térítse magához J-t. Nem, nem ezt akarta. Azt akarta, hogy egy amolyan koffein-mentes ébresztést adjon.
Rég tudta, hogy valójában mindig is erről álmodott, talán épp most is. Évek óta. De nem adatott még meg neki. Mindig meztelenül aludtak. Nem volt bennük semmi nemű prűdéria, hiszen jól ismerték egymás testét, és esztétikailag sem zavart egyikükest sem a másikuk megjelenése, teljesen természetesen közlekedtek a szüleiktől kapott kis 3 szintes lakásban. Odasimult, melleit -- a két bősz ikreket -- hozzápréselte szerelme hátához. Óvatosan átnyult dereka felett és finoman, mint egy tavaszi lágy fuvallat, mintha csak futólag, véletlen ért volna hozzá, megérintette a kis fülemülét. Pedig nem is. Figyelte reakcióját. J nem reagált, arca se rezzent. Újból megérintett, de immár rajta hagyta kicsiny kacsója ujjait. Nem mozdult, mintha attól félne, ha megmozdulna, délibábként örökre eltűnne ez a hajnali varázs. Figyelte mi történik.
J megmozdult, hátára fordult, közben majdnem maga alá temetve M piciny madárcsontú testét. Testük egymásnak feszült, J keze M derekára került, aki az utolsó pillanatban kicsúszott az izmos férfitest útjából. Így teljesen a hátára fordulhatott. Hanyagul a mellkasára a mellére helyezte kicsiny kezét. Meleg tenyere takaróként melengette J bimbóját.
Nem hagyta abba a játékot. Két ujjával összecsippentette, majd morzsolgatta, mint egy galacsingolyót körbe-körbe. Érezte, hogy keze nyomán, a pice vajpuha bimbó megduzzad, és kenyérgalacsin keménységre változik.
Hozzá simult. A gondolataitól már nedvesedni kezdő rózsáját hozzá feszítette a férfi karjához. Ahogy kicsit szétnyitotta a lábát, hogy áthelyezze azt J lábán, rózsája résnyire nyílt az érintés gyönyörét adva csiklójának. Át tette, és felhúzta a térdét, egészen addig, amíg nem ölét simította a combja. Kicsit mozgatta, hogy combja belső bársonyos oldalával megérinthesse a kicsi huszárt.
Rajta hagyta, lakmuszként leellenőrizve annak állagát. Ráhajolt a széles férfiúi mellkasra mintha mint megannyiszor korábban párnának használná az ütemesen fel-le mozduló vánkosát. Elkerekített ajkaival rácuppant az előbb még ujjaival morzsolt bimbóra. Mintha túlkoros huszonéves csecsemőként szopna, pedig de is. Szívta, lágyan, miközben nyelve hegyével morzsolta, úgy mint korábban ujjaival tette.
Felszabaduló kezét előbb a másik mellre helyezte, majd mintha ráunt volna a játékra, kezével végigsimította John kockásba hajló hasát, és szimultán nyelvével a mellbimbót, lábá belső élével a sípcsontot, bokát, lábfejet simította. Korábban elindult keze a farok érintésére ügyet sem vetve rásimult a zacskóra, ujjai mintha csak a helyüket keresnék, folyamatosan izegnek-mozognak. Finoman fogja, markolja, melengeti, mintha csak a tökéletes fogást keresnék.
Már érzi, hogy határozottan megnövekedett a fülemüle. Elengedi az immár ellazult zacskót, majd egy ujjával lentről felfelé végigsimítja a szárat, mintha csak a hosszát becsülné meg. Határozottan érzi, hogy megnövekedett. A makkon elöl összecsúcsosodó bőrréteg mintha egyre kisebb és kisebb lennem a immár ébredező makknak. Lecsúszott. Anélkül hogy fejével jelentősebb nyomást fejtene ki a szuszogó hasra, ajkait eltátva meleg leheletével ad teret a kis óriáscsecsemőnek.
John egy tengerparton kókusztejet kortyl, miközben derékig a hűsítő, ám meleg habokban egy előre a vízbe becipelt napozóágyon ül. Megmozdul, hogy körülnézzen.
M ekkor, mintha rajtakapták volna, valamilyen csínyen mozdulatlanná dermed. John tovább fordul. Immár teljes testével szembefordult Maryvel. Az izmosodó hímtag immár bátortalanul, ívben hajlik az ágyra, miközben mérete már egyáltalán nem emlékeztet az előbbi piciny fülemülére.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 09. 7. vasárnap 09:03
Gyenge lett ez a írás.
#6 v-ir-a 2013. 01. 16. szerda 23:33
nekem tetszett, a stílus is,
folytatást mindenképp kérnék...
#5 tenzin 2013. 01. 15. kedd 18:41
A helyzet az, hogy most tanulok írni. És tapasztalatlan vagyok ebből kifolyólag. De már olvasom a szakirodalmat, hátha ügyesebben csűröm tőle a szavakat. smile
#4 tenzin 2013. 01. 15. kedd 18:23
Komolyan érdekel, mi a vélemény. Hogyan folytassam? Van még egy-két sztori a tarsolyomban. Hogy jött be az, rövidítve szerepelnek a nevek?
#3 genius33 2013. 01. 15. kedd 07:33
Elég gyengusz lett, ezért 6 pötty.
#2 Rinaldo 2013. 01. 15. kedd 06:49
Vontatott.
#1 Törté-Net 2013. 01. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?