A+ A-

Fantáziálás

Szokásom, hogy sokszor fantáziálok lányokról. Egyszer óra közben is álmodozni kezdtem. Német órán az utolsó sorban, Anna mellett szoktam ülni.
Anna fél évvel volt idősebb nálam és mindene a helyén volt. Szép hosszú lábak, kerek fenék, feszes mellek és szép arc. Egyik órán tapadós nadrágban jött és amikor hátradőlt, akaratlanul is a lábai közé néztem. Gyönyörűen kidomborodott a szeméremdombja és a nadrág bevágása pont a nagyajkak közé vágott. Elkezdtem fantáziálni, hogy mi lenne, ha nem lenne senki más a teremben:
Anna rám nézett és megsimította az arcomat. Odahajoltam hozzá és elkezdtünk csókolózni. A kezem egyből felfedezőútra indult, becsúsztattam a lábai közé. Kicsit szétnyitotta a lábait, hogy a tenyeremmel közéjük férjek. Elkezdtem fel - le dörzsölni, maszírozni. Egy idő után éreztem, hogy a nadrágja kezd átnedvesedni. Elvettem a kezem és levettem a felső részét. Csak melltartó volt alatta. Azon keresztül kezdtem el dörzsölgetni, maszírozni a melleit. Ő még mindig nem csinált semmit, csak csókolózott velem. Nem baj, - gondoltam magamban - szeretem a passzivitást is. Hátranyúltam és kikapcsoltam a melltartóját, majd levettem róla. Lehajoltam és csókolni kezdtem a melleit.
Az egyik kezével a fejem rájuk nyomta, hogy még jobban kényeztessem őket. Lenyúltam és levettem róla a nadrágját is. A bugyija már elég nagy területen nedves volt. Újra csókolózni kezdtünk és az egyik kezem a bugyija alá csúsztattam. A csiklójával és a hüvelyével kezdtem el játszadozni. Anna gondolt egyet és levette a bugyiját, majd a fejem a lábai közé hajtotta. Kinyújtottam a nyelvem és apró nyelvmozgásokkal nyalni kezdtem. Szinte úszott a nyelvem jó ízű kéjnedveiben. A nadrágomhoz nyúltam és kigomboltam. Kivettem a farkam és húzogatni kezdtem. Majd én - mondta, rátette a kezét és verni kezdte. Hagytam, hadd játszon vele egy ideig, majd felálltam és hanyadt feküdtem a padon. Intettem neki hogy a fenekével a fejem felé térdeljen fölém. Bólintott, feltérdelt a padra, pucsított és elkezdett szopni. Én a fenekét markolásztam és a punciját nyaltam. Néha a nyelvemmel behatoltam, amit ő úgy hálált meg, hogy gyorsabban kezdett szopni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.33 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2015. 06. 20. szombat 04:09
Gyenge lett.
#3 papi 2014. 01. 20. hétfő 12:09
jóooo
#2 genius33 2013. 03. 8. péntek 17:56
Rövid de tömör smile
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?