A+ A-

Régi ismerős

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Lélekszakadva futok a lift után. Még éppen sikerül bepréselődni. Hatodikra megyek. De jó, nem száll ki senki sem korábban. Nekitámasztom a hátam a falnak, elgondolkodom.
Hirtelen azon kapom magam, hogy a túloldalt álló pasi arcélét tanulmányozom elmélyülten. Rövid haj, határozott, nem túl nagy orr, érzéki ajkak, kerek áll. Végigkövetem a borostát az állától a nyaka hajlatáig. Te jóég, milyen egyenesen tartja magát! Széles vállak, izmos karok, mindehhez laza zakó. A pillantásom végigsimogatja az ingnyaknál kivillanó enyhén barna bőrt. Enyhe bizsergés kezdődik a puncimnál. Ijedten veszem észre, hogy felém fordul. Zavar nélkül mélyed a pillantása az enyémbe. Ismerős ez a sötét, majdnem fekete szempár. Elmosolyodik, átfurakodik a tömegen.
- Szia.
- Szia.
- Nem ismersz meg?
- Dehogynem. - felelem bizonytalanul. - Csak valahogy...megnőttél.
Elpirulok, ahogy ösztönösen lefelé pillant, majd azonnal vissza rám.
- Hát igen, rég láttalak. Mit keresel itt? Csak nem te is a szemináriumra jöttél?
- Nem, itt dolgozom.
- Nem ebédelünk együtt? Azt hiszem egykor lesz szünet.
- Rendben. Ismered a környéket?
- Nem igazán. - feleli miközben kifelé sodornak minket a kinyíló ajtókon.
- Érted jövök akkor! - mondom, intek és szaladok a dolgomra.
Ki lehetett ez? Annyira ismerős. ... Csak nem? Ó, hogy is felejthettem el! Hát persze. A srác, akivel olyan jóban voltunk az általánosban. Aztán elköltöztek. Gábor. Milyen félszegen próbált megcsókolni az erdőszélen. Talán hatodik végén?
Már vár rám, mire odaérek.
- Kínai? Menza?
- Mutasd meg a kedvenc helyed! - mondja mosolyogva. Hozzám lép, megöleli a vállam. Kellemes illat csapja meg az orrom. A lépteink ösztönösen összehangolódnak. Beszélgetünk mindenféléről.
- Te mindig elkésel? Olyan zaklatott voltál reggel.
- Hát igen, rohantam.
- Rögtön megismertelek. Ismerős melegen simogatott a pillantásod.
- Tényleg rég láttalak. Merre sodort a világ?
Mesél, mesél. Körbeutazta a fél világot. Egy csomó helyen én is voltam, ez mind - mind jó beszédtéma. Fáj a szívem amikor vissza kell már tényleg mennem dolgozni.
- Mondd csak nem nézhetném meg délután a mailjeimet nálad? A szállásomon nincs net.
- De persze. Mikor végzel? 5 körül?
- Aha. Negyedre ott vagyok.
Pontos, mint a svájci óra. Beengedem.
- Ott a plusz gép, dolgozhatsz nyugodtan.
Egy ideig csak a billentyűzetek kopogását hallani. Majd arra leszek figyelmes, hogy kínai instrumentális zene csendül fel.
- Ne mondd, hogy ezt is szereted?
- De, de. - válaszol mosolyogva.
Természetes mozdulattal veszi fel az asztalra dobott kulcscsomómat, bezárja az ajtót. A kulcsot benne hagyja, elfordítva. Milyen óvatos. Így senki sem nyithat be. Közelebb lép, végigsimít a vállamon, felemeli az állam. Szinte nem kapok levegőt. Hogy képzeli? De milyen elbűvölő is egyben.
- Két évtizede várok erre a percre. - mondja. Sosem tudtalak elfelejteni.
Lassan felemelkedek. Alig érinti az ajka az ajkam. Érzem a forró leheletét. A szíve a tenyeremben dübörög, ahogy nekitámasztom a kezem. Szétnyílnak az ajkaim, beengedem a nyelvét. Beszívom az illatát. Őrjítően jól csókol. Szinte kergetőzik a nyelvünk, ölelkeznek az ajkaink. Végig - végigsimít a hátamon, a keze borzongató nyomokat hagy a bőrömön. Beletúrok a hajába. Erős szálú, sűrű, rövid, épp csak meg lehet markolni. A keze lejjebb siklik a hátsómra. Körbesimít, ölel, átfog. Úgy csókol mint még soha senki. Ajkaimmal körbefogom a nyelvét, szívom, behatol. Az egész férfi megremeg és felhördül. Nekem feszíti az ágyékát, vágyik rám tényleg. Átkulcsolom a nyakát, a lábammal a derekát. Ringózunk, csókolózunk, ölelkezünk, összeolvadunk. Egy hullámhosszon vagyunk. Egymással és a zenével. Lassan gombolódik ki a ruhám és az ő inge is. Lassan kigombolom a nadrágját, üdvözlöm a nyelvemmel az előbukkanó újabb és újabb szőrszálakat. Már csak egy alsó fedi a formás férfitagját. Megszabadítom a szűk ruhadarabtól. Csókkal üdvözlöm az előbukkanó formás jószágot, ahogy illik. Örül a köszöntésnek. Kitölti a számat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 09. 30. kedd 07:56
Egynek elmegy.
#4 genius33 2013. 01. 8. kedd 12:04
Érzelmes és jó smile grat.
#3 Bikmakkocska 2013. 01. 8. kedd 09:06
Jó közepes.
#2 Rinaldo 2013. 01. 8. kedd 07:39
Jó történet.
#1 Törté-Net 2013. 01. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?