A+ A-

A motoros srác 1. rész

A srác megint kint ült az erkélyen és errefelé nézett. Amikor találkozott a pillantásuk elmosolyodott és biccentett a fejével. Egy pillanatig gondolkozott, miért is ne, majd mosolygott és visszaintett. Már napok óta ment ez a szemezés, de eddig úgy tett, mint aki nem vesz róla tudomást. Pedig érdekelte a srác. Nem figyelt volna fel rá, mert vékony, nem feltűnő jelenség volt, ha nem látta volna meg az ideköltözése után néhány nappal egy nagy Harley Davidsonról leszállni. Kicsit vonzódott a motorokhoz, különösen az ilyen hatalmas monstrumokhoz, de a motoros sztereotipia miatt (nagydarab, durva, félelmetes alakok fekete bőrszerkóban) sosem mert behatóbban foglalkozni velük.
Ez a srác annyira mást volt. Talán a vélt ellentmondás fogta meg: nagy motor egy szinte gyengének tűnő srác alatt. Kicsit rácsodálkozott, amikor a szemben lévő ház erkélyén másnap meglátta, igy a fiú visszaintett. Zavarba jött, elkapta a tekintetét. Mire jó ez? a srác 24-25 éves lehet, ő meg néhány hónapja töltötte be a negyvenet. Azóta a fiú minden odabiccent neki, amikor meglátja, de ő ma intett vissza először. Maga sem tudja miért, lehet hogy a tegnapi veszekedés hatására?
Johann megint felültette, és amikor rátelefonált, női hangot hallott a háttérből. Johann persze tagadott, de már nem hitt neki, ezért közölta vele hogy egyszer és mindenkorra vége, ne keresse többet. Persza ma többször megpróbálta őt hivni, de mindig kinyomta a telefont. Szinte megkönnyebbült, hogy vége lett ennek az áldatlan kapcsolatnak. Talán ezzel a sráccal könnyebb lesz átvészelni a szakitás utáni első néhány hetet. De ezt majd később átgondolja, nem most. Este Krisztával találkozik, a barátnőjével, a szokásos havonta egyszeri vacsorára. Sietnie kell, nehogy elkéssen.
Amikor kilépett a kapun, akkor állt be a busz megállóba. Futott pár lépést a magassarkú cipőjében, aztán feladta, nem tudna időben odaérni. Ekkor fékcsikorgást hallott maga mellett. A srác volt, a Harley-vel.
- Azzal ment volna? - kérdezte.
- Igen. A barátnőmmel találkozom. Most el fogok késni, a következő busz fél óra múlva jön csak. Ez a hátránya, ha az ember kint lakik a zöldben.
- Jőjjön, elviszem. Úgy is csak vaktában akartam motorozni egy kicsit.
Tétovázott. Hogy üljön fel a szűk szoknyában meg a tűsarkúban arra a monstrumra? Másrészt meg nem akart megint elkési. Kriszta mindig pontos.
- Igazán kedves, de nem vagyok motorozáshoz öltözve.
- Ugyan már! Ez nem motor, ez Harley! Várjon, leszállok és üljön fel úgy, Csak előbb vegye fel a bukósisakot. Mindig van nálam egy tartalék. Az első ülésen át nem kell olyan magasra emelnie a lábát, ott könnyebb lesz felülnie.
Leszállt, kitámasztotta a motort. Megvárta, amig felveszi a bukósisakot, aztán a kezét nyújtotta:
- Jöjjön, csak bátran.
- Na jó.
Feljebb húzta a szoknyáját és megpróbált felülni. Nem ment. Lesz ami lesz, gondolta, a sráv bikiniben úgyis többet látott belőlem. Felhúzta egészen szoknyáját, annyira hogy kivillant a bugyija. Most már fel tudott ülni.
- Na látja, megy ez! - mondta a srác mosolyogva, majd felpattant a motorra.
- Hová vigyem? Hová kell mennie?
Megmondta a vendégló nevét, majd átkarolta a fiút.
-Óvatosan menjen, jó? Még soha nem ültem motoron.
A srác csak bólintott, és már indult is. Olyan puhán, mintha csak álmodná.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Meztelenül állt a tükör előtt. Jobbra fordult, majd balra. Kritikusan nézegette magát. Az alakja még mindig jó. Nincs rajta felesleg. Johann miatt rendszeresen járt fitnesszre. A 180 centijéhez tökéletes a 72 kiló, abból jutott a nőies formákra. A combja kicsit vastagabb mint szeretné, de ez inkább szexisnek hat a rövid szoknyában. A melle is elég feszes még. Nem olyan hetyke mint 20 éves korában, de még mindeg felveszi a verseny a legtöbb fiatal lánnyal. Úgy ahogy van, mutatós nő. Pláne, ha kifesti magát. Utána szoktak fodulni az utcán.
Nem érti a fiút... már két hete motorozgatnak, de egy futó csóknál több még nem volt. Semmi jelét nem adja, hogy többet akarna. Pedig mindig csinál valami programot, ide viszi, oda viszi... aztán semmi. Az a csók is csak azért volt, mert a pertu ivásnál belecsókolt a fiú szájába. Magától nem tette volna.
Akármilyen figyelmesen nézi is magát, egy jó nőt lát a tükörben, akinek egy férfi sem mondana nemet. De ez a srác... be kell vallja magának, most már csak azért is... bántja a női hiúságát, hogy nőként szinte semmibe veszi. Lehet, hogy a fiúkat kedveli? De akkkor miért tölt vele olyan sok időt? Majd ma kikérdezi....
A fiú a motoron ülve várta. Szó nélkül felvette a bukósisakot, felült, hizzásimult a fiúhoz:
- Vigyél ki a zöldbe. Beszélgetni szeretnék - mondta, majd a fejét a srác vállára tette.
Egy eldugott kis tisztáson ültek a fűben. A srác egy fűszálat rágcsált.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.88 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 v-ir-a 2013. 01. 5. szombat 01:11
szemét volt a srác, és ostoba a nő...
#5 Rinaldo 2013. 01. 4. péntek 09:59
Kelet a fiatal srác,jól meg kapta.
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 4. péntek 08:38
Jól megírt történet. Riasztó, de épp itt derült ki, hogy van érzéke az íráshoz a Mónikának. Önként adódik a tanulság: mi a bánatba megy bele ilyen helyzetbe egy nő. Lett volna alkalom kitérni, visszavonulni. Szerencsétlen.
#3 genius33 2013. 01. 4. péntek 08:20
Nemrossz smile
#2 joozsi 2013. 01. 4. péntek 04:53
Elfogytak a történetek?
#1 Törté-Net 2013. 01. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?