A+ A-

A könyv

Belépett az ajtón, én követtem. Bársonykabátját és sálját a fogasra akasztotta. Beinvitáltam a szobámba, majd mindennapos dolgokról kezdtünk beszélgetni. Pillantásaink gyakran összetalálkoztak, amit feszélyezett szemlesütés követett.
Megcsörrent a telefon. Mondtam neki, hogy keresse meg azt a könyvet, amiért jött, én addig elintézem a telefont. Téves hívás volt. Elindultam vissza a szobámba, közben figyeltem, amint a könyvet keresi. Csendesen mögéléptem, kezeimmel óvatosan átkaroltam formás csípojét és nyakára szenvedélyes csókot leheltem. Felsóhajtott és gyönyöru fenekét kéjesen ölemhez dörgölte. Szeretkezzünk - suttogta. Nyakát csókolgatva kezemmel pulóverén át melleit kutattam. Megfordult, ajkunk szenvedélyes csókban egyesült. Mialatt én a fenekét simogattam, o levette rólam a pólómat. Nyelvével államtól a köldökömig siklott, majd a mellbimbókkal kezdett incselkedni. Ez rendkívül felizgatott és én is felfedezésre indultam a pólója alatt. Gyorsan megszabadult a már feleslegessé vált felsotol így elotunt fekete melltartója. Átkaroltam és óvatosan az ágyra emeltem. Szorosan lábaihoz feszülo nadrágját lassan lehúztam róla. Most látszódott csak igazán isteni alakja. Feléhajoltam és apró puszikat hintettem homlokára és arcára. Kezeit szétraktam, mintha keresztet akartam volna belole csinálni. Ujjam hegyével nagyon finoman, a tenyerétol indulva, a könyökén és hónalján át a köldökéig végigsimítottam puha, illatos borét, majd utamat a mellei felé vettem. Végigcsókoltam a csipkemelltartó határvonalát végül kihámoztam belole az apró, formás barackokat. Lágyan megmarkoltam oket és a közöttük lévo völgyet nyalogattam. Mélyen felsóhajtott és kezeivel a hajamat túrta. A bimbók lassan megkeményedtek és hegykén emelkedtek ki az udvarukból. Egyiket nyelvem hegyével csiklandoztam, a másikat ujjperceimmel dörzsölgettem. Egyre hangosabb sóhajtásai közepette kezei az ágyékomra kalandoztak és kitapintották a már merev húst. Cipzáramat lehúzva már testközelbol érzete a keménységét. Miközben ajkaim és ujjaim helyet cseréltek, o golyóimmal játszott. Kezdett hatalmába keríteni az esztelen vágy. Felálltam és pillanatok alatt megszabadultam felesleges ruhadarabjaimtól. Azonnal rácsapott zászlóként ágaskodó dorongomra. Végignyalta tengelyét, majd a makk pereméhez ért és óvatosan körbenyalta. Mélyen felsóhajtottam és fejét kissé közelebb húztam péniszemhez. Végignyálazta a fejecskét is, majd szájába vette. Eloször csak a legvégét, aztán csípomet lassan eloretolva egészen a torkáig hatoltam, miközben o golyóimat morzsolgatta. Fejét elore - hátra mozgatva óriási gyönyört okozott nekem. Farkam talán még sohasem volt ilyen kemény.
Kezeimmel hosszú, vörös hajába túrtam, mely ennek köszönhetoen lassan egy csinos kis szénakazalra kezdet hasonlítani. Viszonozni akartam neki azt a hatalmas kéjt, amit neki köszönhettem. Kihúztam farkamat a szájából, mire o kérdoen nézett rám. Vállainál fogva hátára fektettem és szájára forró csókot leheltem, majd ajkaimmal lefelé kezdtem haladni. A nyálamtól fénylo, peckesen meredezo bimbók között a köldökéhez vezetett az utam. Nagyon lassan körbenyaltam, majd hirtelen belenyaltam. Kéjesen felsóhajtott jelezve, hogy nagy örömet okoz neki, amit csinálok. Még egyszer belepusziltam, majd búcsút vettem tole és lejjebb, a vénuszdombja felé kalandoztam. A leheletfinom selyembugyin keresztül megcsókoltam és kezemmel végigsimítottam egészen a lába közéig. Számmal elkezdtem lehámozni róla a lágyan simogató fehérnemut, de aztán a kezemmel fejeztem be a csöppet sem kellemetlen feladatot. Most teljes pompájában tárult elém a háromszög alakúra borotvált szorpamacs. Ujjaimmal kissé felborzoltam, ami halk sóhajt váltott ki belole. Most már elérkezettnek láttam az idot, hogy punciját is kezelésbe vegyem. Nyelvemmel a nagyajkakat kutattam, amelyek már jócskán be voltak nedvesedve az izgalomtól. Lenyaltam róluk a semmihez sem hasonlítható, de egyáltalán nem kellemetlen szagú cseppeket. Lábait kissé széjjelebb terpesztettem, minek hatására szeméremajkai is kinyíltak és feltárták elottem az általuk rejtett kincset. Óvatosan belenyaltam a puncijába és mivel nemhogy nem tiltakozott, hanem fejemet még közelebb húzta öléhez, megtettem még néhányszor. Nyelvemmel végigcsókoltam az egész puncit és végül a csiklónál kötöttem ki. Kifejezetten peckesen emelkedett ki környezetébol és elso érintésemre az egész teste megrázkódott. Kérte, hogy ne hagyjam abba. Beszívtam a számba és kieresztettem belole. Egyre hevesebb légzésbe kezdett. Eközben egyik ujjammal hüvelyének bejáratát kezdtem el kutatni és gyorsan meg is találtam. Körkörös mozdulatokkal tágítottam az öröm kapuját, majd óvatosan ujjammal beléhatoltam. Ekkor hatalmasat rándult, háta ívbe görbült és elélvezett. Ujjamon éreztem kissé szuk hüvelyének ritmikus összehúzódásait. Lassan még beljebb hatoltam. Közben csiklóját sem hanyagoltam el, amely az izgatás hatására már majdnem borsószem méreture dagadt. Hangos sikítással jelezte, amikor megtaláltam G - pontját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.1 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2015. 01. 26. hétfő 09:06
Nem rossz.
#6 A57L 2014. 05. 14. szerda 05:23
Elég jó történet.
#5 papi 2013. 07. 23. kedd 06:06
Egész jó
#4 v-ir-a 2012. 01. 9. hétfő 19:20
ez a mondat nekem is "tetszett". smile
#3 pajzáneye 2003. 03. 21. péntek 13:09
?Farkamat kirántottam a forró levesből?...???? hát... érdekes
#2 Béla 2002. 10. 24. csütörtök 20:06
Végre egy igényes történet, pont jól esett vendégvárás előtt...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?