A+ A-

Naplóm 1-12. rész

Röviden magamról, Liza vagyok 17 éves, mint ez bizonyos kitalált név. De a történet valós, ezért külsőmről sem hazudok. Vörös vállamig érő hajam van göndör, vékony típus vagyok, a mellem kézbe illő és 175 cm vagyok.
1 rész - Csábítás hatalma
A nyárom-összejöttem egy sráccal, akit csak becenevén mutatok be Csákányt. Nagyon helyes srác volt lehetett vele mindenről beszélgetni, egyik éjszaka elmentünk hozzá és megnéztünk egy romantikus filmet, ami engem teljesen meghatott nagyon érzékeny vagyok, ilyen térem.
Szorosan átölelt és magához húzott rendesen, én nekem más könnyes szemeimmel néztem az arcát és láttam, hogy ő is egy kicsit elérzékenyült, amitől teljesen meg voltam hatódva, hogy végre sikerült egy ilyen pasit kifognom.
Mikor vége volt a filmnek letérdeltem elé és széttettem a lábát.
Teljesen zavarban volt, hogy mi lesz most.
- Liza mi mit csinálsz. - Teljesen zavarban volt, amiért a barátnője a lába közt van.
Kacér vigyorral az arcomon válasz helyett virgonc kezeimmel vettem elő a nadrágjából a szerszámát. Kis kutatás után előteremt néztem, hogy milyen szép példány kézzel szépen lassan simogatni kezdtem.
Hallgatóztam, ahogy szuszogni kezdett szépen lassan, pár perc kézi munka után állt már egyenesen és következhetett a komoly munka. Teljesen odahajoltam a péniszéhez és elkezdtem nyalni fel-le már ettől szuszogni kezdett. Szemmel figyeltem, ahogy mint egy kisfiú olyan arcot vág. Visszahúztam rajta a bőrt és a nyelvemmel köröztem rajta egyre és megjelent egy is csepp, amit vártam. Felkentem az ujjamra és a szájához emeltem és lenyalta róla szépen.
- Okos fiú. Most megkapod a jutalmadat. - Lehajtottam a fejemet és számba vettem a szerszámát. Szépen lassan fel- lejárt a fejem közben hallgatóztam, hogy nyög, remek érzés volt, ahogy boldoggá tehetem őt.
Kicsit rá kapcsoltam, de sajnos nem tudtam rendesen kiélvezni,
- Ha mindjárt!! Igen!!- Hatalmas hanggal elélvezett, gyorsan kivettem a számból és az arcom tiszta sperma lett. Lihegve pilledt szerszámmal ült előttem én meg közben meg a kezemmel töröltem le a terméket, amiért megdolgoztam.
Hálás voltam neki hogy ilyen szép ajándékot adott ezért felmáztam az arcához és megcsókoltam, hálás voltam neki hogy megtehettem.
Olyan jó volt, hogy szerettem ennél tovább menni és ő ezt pontosan tudta ezért megfogta a kezemet és a szerszámára helyezte. Elkezdtem rajta dolgozni, hogy és nem sok időt vett igénybe ezért már állt rendesen. Felálltam eléje és levetettem a blúzomat majd a melltartómat és néztem az arcát, ahogy nézi kerek melleimet. Dadogva, szólalva csodálattal az arcán - Csodálatosak a melleid Liza. - Letérdeltem és a melleim közé fogtam a farkát és közte kezdte dugni a mellem. Mikor az arcomhoz ért a makk adtam rá egy puszit mindig és egyre jobban. Alighogy teljesen ütemet kaptam volna felkapott engem és neki lökött a támlának és szó szerint letépte rólam a szoknyámat majd a bugyimat is és elkezdte helyen kinyalni a pinámat. Mielőtt bármit is reagálhattam volna abba hagytam a pinám már így is tocsogott ezért sok dolga nem volt és odaillesztette a farát és egy mozdulattal benyomta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.69 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2015. 06. 28. vasárnap 10:24
Ez egy ökörség.
#9 papi 2014. 05. 5. hétfő 05:11
Nagyon gyenge
#8 genius33 2012. 12. 26. szerda 05:57
Érdekesnek mondanám smile
#7 zsuzsika 2012. 12. 20. csütörtök 20:32
Jaj ne folytasd !
#6 capitol 2012. 12. 20. csütörtök 09:25
véletlenül nem gúgl fordítóval csinálta az író? mert nekem nagyon úgy tűnik nyes
#5 Rinaldo 2012. 12. 20. csütörtök 07:59
Jobbat vártam.
#4 gyuri0926 2012. 12. 20. csütörtök 07:29
Ez mi ?
#3 joozsi 2012. 12. 20. csütörtök 04:46
Gyenge.
#2 mif23 2012. 12. 20. csütörtök 01:40
Nagyon örülök, kitöltött a fara... Nagyjából eddig bírtam nevetés nélkül. Kérlek ne hagyd abba az írást, mert a 8. osztály elvégzése után már tudsz, majd fogalmazni és helyesen írni is.
#1 Törté-Net 2012. 12. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?