A+ A-

Így Történt

Felhívtam Őt délelőtt, hogy este csapjunk egy jó kis bulit. Nem az első eset, ezért már tudta mit jelent. Megérkeztem! Becsengettem és Ő ajtót nyitott. Fürdőköpeny volt rajta. Alatta talán semmi. Csók a szájra és a nyakra. Ő bevonult a fürdőbe, én pedig a hálóba.
Amint beléptem örömmel nyugtáztam, hogy minden a legnagyobb rendben. A kötelek, láncok, bilincsek, csipeszek, minden elő volt már készítve. Levetkőztem és az ágyra fekve vártam. Hamarosan belépett és fantasztikusan nézett ki. Tiszta feketében. Harisnya, fűző, könyéken felül érő kesztyű és magas sarkú, lakattal zárható bokapántos cipő volt rajta. Odajött az ágyhoz és a kezembe tette a lakat kulcsait. Felálltam az ágyról és mögé léptem.
Széles, a nyakat mereven tartó nyakörvet csatoltam a nyakára. A bokáira egy - egy kötelet kötöttem a csuklóit pedig a teste előtt szorosan összekötöztem. Fogtam a fejpántos szájpecket és szorosan a fejére és a szájába rögzítettem. Aztán próbaképpen belecsíptem a mellbimbójába. Nem jött hang, csak nyöszörgés. Megfogtam a karját és odahúztam az ágyhoz. Négykézláb mászott az ágyra. Mögötte állva láttam, hogy megint a kedvemre tett, kopaszra borotválta a punciját. Gyönyörű látvány. Az ágy végéhez álltam, a bokáit az ágy vasára emeltem és széles terpeszre nyitottam. A kötelekkel a vashoz kötöztem a lábait. A kezeit a teste alatt szintén az ágy vasához húztam, és szorosan odakötöztem.
Elég kényszerű póz, de annál izgatóbb. Most már Ő is érzi, hogy mennyire kiszolgáltatottá vált. De tudtam, hogy élvezi. Hátrébb léptem, hogy gyönyörködhessek egy kicsit a látványban. Meg kell hagyni pompás, amit láttam. A térdein és homlokán támaszkodik. A feneke pedig elém tárul. Aztán szíjat fogtam a kezembe, megcsókoltam a punciját, a popsilyukába nyaltam és kezdtem a tortúrát. Először közepeseket ütöttem. Ő próbált védekezni, emelgette, és ide - oda mozgatta a fenekét. De ebben a pózban nem nagy a mozgás lehetősége.
Megjelentek az első piros csíkok gyönyörű fenekén. Ekkor nagyobbakat ütöttem. Most már hallottam elfojtott sikításokat és nyöszörgést, de a golyó a szájában nem engedett többet. Letettem a szíjat és erős csipeszeket kerestem. Találtam egyet, láncos. A csipeszeket a szeméremajkaira tettem. Kissé megremegett a teste és itt az újabb nyüszítés.
A csipesz láncát meghúztam lefelé, Ő próbált engedni, hogy minél kevésbé húzzák a csipeszek a szeméremajkait, de már nem tudta lejjebb engedni a fenekét. Én meg tovább húztam a láncot. Mikor elégnek találtam, rögzítettem az ágyhoz a láncot. Most lett igazán kiszolgáltatott, mert minden apró mozdulat is nagy fájdalommal jár. A fájdalomtól nedves lett a puncija. Nem bírtam tovább. A feje elé térdeltem, kivettem a szájpecket. Kicsit megemeltem a fejét és a szájába dugtam a péniszemet. Nagy élvezettel kapta be és máris szopta, ahogy bírta. Közben néhányszor a fenekére csaptam. Nem tartott sokáig, mert rögtön kész lettem és a szájába élveztem. Ráparancsoltam, hogy nyelje le a spermát, és Ő azonnal megtette. Utána visszatettem a szájpecket.
Az ágy végéhez mentem és újra kezdtem a fenekelést. Nagyokat ütöttem, Ő nyüszített a fájdalomtól. Aztán nagyobbat és nagyobbat. Sikít. A szeméremajkait tépték a csipeszek. Rángatta a köteleit, de azok szorosan tartottak. Próbált szabadulni, de minden hiába. Ekkor gyertyát vettem elő, meggyújtottam és a puncija alá tartottam. Éppen csak, hogy megégesse. Megrántotta fenekét védve a punciját, de csak újabb fájdalom. A csipeszek! Aztán újra gyertya, rántás, sikítás, gyertya, rántás, sikítás. Már szinte tocsogott a puncija az izgalomtól. Belenyaltam, nyaltam és nyaltam.
Ő kéjesen nyöszörgött. Vastag műpéniszt vettem a kezembe és belenyomtam a fájdalomtól nedves hüvelyébe. Remegtek a lábai. Láttam, hogy elélvez. Folytattam 4 - 5 percig, Ő pedig folyamatosan többször is elélvezett. Remegett az egész teste. Kihúztam a műpéniszt, és a fenekébe nyomtam. Könnyedén belement. Ki - behúztam. Aztán tövig nyomtam és jött a kéjes nyüszítés. Szíjat ragadtam és néhányszor nagyot csaptam vele a fenekére. Most már összefolyt a sikítás és a nyüszítés. A farkam ismét kőkemény lett. Eloldoztam a csipesz láncát az ágytól, így most már újra tudta mozgatni a fenekét. Egyik lábbal felléptem az ágyra, és tövig nyomtam a farkam a puncijába. Dugni kezdtem. Egyszerre járt a farkam és a műpénisz. Megint remegett a teste. Mindjárt elélvez, de nekem sem kellett sok. Kihúztam a műpéniszt a fenekéből, és helyet te a farkamat dugtam bele. Vadul járt benne,
Ő pedig visított az élvezettől. Aztán nagyot lőttem bele. Eloldoztam az ágytól. Kinyújtózott. Közben eloldoztam a csuklóit. Talpra állítottam, kötelet fogtam ismét, és újra összekötöztem a csuklóit, de most a háta mögött. Aztán a karjait a könyöke fölött. Utána a bokáit és a lábait a térde fölött. A nyakörvére kötelet hurkoltam. Bekötöttem a szemét. Utasítottam, hogy menjen az ágy végéhez. Odatipegett. Kötelet kötöttem a derekára és a hasánál újabbat csomóztam rá. Ráparancsoltam, hogy ereszkedjen térdre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.81 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 genius33
2012. 12. 26. szerda 05:57
Nem bejövős. Válaszolok rá!
#2 Rinaldo
2012. 12. 19. szerda 06:55
Hülye csaj megérdemelte. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 12. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!