A+ A-

Nyáron

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Lassan vége a nyárnak. Görög nyaralók már mutatóba se maradtak a szigeten, a szállodák még tele, de már főképp csak németekkel, angolokkal és skandinávokkal. A pénzes amerikaiak mostanában elmaradtak. A strand még nyári képet mutat, sok a toplesses nő, bár sokuknak jót tett volna, ha nem veszik le a felsőrészt, vagy inkább csadorban strandolnak. A bárban, ahol dolgozom, sokkal több a női vendég, mint a férfi. Az angol nők egészen nyíltan vadásznak a fiatal görög férfiakra. A mixerek között nincs is nő. Négyen dolgozunk egyszerre, a többség athéni egyetemista, aki itt keresi meg a mellékesét. A bár sem fizet rosszul, de az angol turisták kényeztetnek is minket. Egy zárás utáni romantikus sétáért kijár valami apró ajándék, de ennél komolyabb szolgáltatásért annyit kapok, ami egy heti béremnek felel meg. A tavalyi nyár nagyon jó volt, abból cseréltem le a régi Yamahát egy ötszázas Hondára. Idén már műszakvezető lettem, ez egy kicsit több fizetéssel jár, de kevesebb a borravaló, mert az adminisztrációval is kell törődnöm. Délelőttönként a strandon olvasok, van egy halasztott vizsgám - XIX. századi angol irodalom, dögunalmas - arra is fel kéne készülni.
A szőke német és angol egyenfejek mellett látni egy pár barna lányt is. Napok óta nézek egy triót, mindig egymás mellett napoznak, néha egy nagy rózsaszín, fotelszerű gumimatracon ráncigálják egymást a vízben. Próbálom kitalálni, honnan jöhettek. A nevüket már tudom, hallottam, ahogy egymás közt beszéltek, hívták egymást a vízbe, és a bárban is láttam már őket többször. Nincs velük senki, Jorgosz szerint magyarok, ő már járt Budapesten, és felismerte a nyelvet.
Az első napokon bikiniben hevertek nagy színes törülközőiken, mindig inkább a strandot szegélyező fák közelében, a bárpult mögül is jól láttam őket, aztán az egyik nap már ketten közülük megszabadultak a felsőrésztől. Egyikük magas, nagydarab, de formás lány, kerek nagy és nagyon fehér mellekkel, a másik izgalmasabb, alacsonyabb, keleti arcvonásokkal, gyönyörű rózsaszín mellbimbókat mutat a napnak. Sűrűn kenegeti a mellét naptejjel, látszik, hogy talán még sose érte nap, ilyen erős meg biztosan nem. Ahogy fut a víz felé, mellei külön életet élve ugrálnak fel - le.
Már vagy három napja nézem, a nevét is tudom, Norának hívják, és bátorságot gyűjtök, hogy megszólítsam, de a barátnői folyton ott lógnak rajta. Láttam, hogy egy - két német pasi is bámulja, de nem sokat törődött velük.
Aztán ma, a délutáni nyitáskor látom, hogy egyedül jön. Leteríti a törülközőjét, lerakja mellé a táskáját, kibújik a pólójából, kikapcsolja a bikini felsőjét, és már is ott vannak a szemem előtt azok a gyönyörű, hegyes kis bimbók. Csak pár méterre áll tőlem, kenegeti a mellét naptejjel, látom a fenekén megfeszülő izmokat, ahogy megfordul. Érzem, ahogy a farkam mocorog a nadrágomban. Elindul a víz felé, lassan próbálgatja a lábával, aztán belegázol, és úszni kezd. A pulton levő kis távcsővel nézem, ahogy messze kiúszik a tengerbe, a lapos hullámok néha el is takarják a fejét, aztán elindul visszafelé, és kimászik a móló végénél. Leül a kőre, lassan körülnéz, szemlátomást élvezi, hogy egyedül van.
Muszáj odamennem. Futok a mólón, nehogy elmenjen, mielőtt odaérek. Megállok a háta mögött, egy darabig gyűjtöm a bátorságot, aztán angolul megszólítom: Hi, honey! Csak a fejét fordítja hátra, felnéz rám, nem tudom, mit gondol rólam. Mit akarsz? - kérdezi. Elmondom, hogy mennyire tetszik, közben le nem bírom venni a szemem a melléről. Mondom neki, hogy gyönyörű, hogy más, mint az itteni lányok, és más, mint az idejáró turisták zöme. Olyan az arca, mint egy modellnek. Meghökkentő a válasza: Azt mondja, hogy az arca talán szép, de a feneke túl nagy, modellnek fele ekkorával se vennék fel. Akkor kitör belőlem: - Imádom a segged, egy félórája is azt bámultam, és legszívesebben két kézzel markolnám.
Kicsit gyanakvóan méreget, leülök mellé egész szorosan. Nem húzódik arrébb, a nadrágom vizes, de nem bánom. Nézem a mellét, nézem a szemét, és látom, hogy zavarban van. Ösztönösen összeszorítja a combjait, a térdén elfehéredik a bőr. Felhúzza a lábait, átkarolja őket, védekező testtartásba helyezkedik, még a fejét is lehajtja. Melle hozzáér a combjához, nem bírok magammal, egy ujjal megsimogatom, oldalról a bimbójáig. Nem tiltakozik, nem húzódik el, pofon se akar vágni, viszont a mellbimbója kőkemény kis cseresznyévé húzódik össze. Nagyot sóhajt, utána nyel is egyet, látom, libabőrös a háta és a combja.
Bemutatkozom, Alexnek hívnak, magam felé fordítom az arcát, a szemét keresem. - Akarsz velem jönni? - kérdezem tőle. Nem szól semmit, csak néz a szemembe, megcsókolom. A szája egy pillanatra kemény vonallá húzódik, aztán megpuhul, és minden ellenállás eltűnik róla. Visszacsókol, a nyelvét érzem a fogaimon. Kézen fogva futunk végig a mólón, megvárom, amíg magára kap valamit, aztán húzom a motor felé. Felveszi a sisakot, iszonyú szexis ez a pici lány, bikiniben, papucsban, hatalmas bukósisakban, napszemüvegben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.58 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 10. 9. csütörtök 12:17
Nem rossz.
#6 A57L 2014. 09. 22. hétfő 07:35
Szerintem jó lett.
#5 Bikmakkocska 2012. 12. 30. vasárnap 17:47
Közepes.
#4 vki96 2012. 12. 17. hétfő 22:08
Te szerintem nem tudsz olvasni többen voltak és felsorolja a tulajdonságaikat.
#3 Olvasó 2012. 12. 17. hétfő 11:16
Magas, nagydarab, pici lány. Wtf?
#2 Rinaldo 2012. 12. 17. hétfő 08:10
Végre csak meg kurta.
#1 Törté-Net 2012. 12. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?