A+ A-

Katinka

Önhibámon kívül 57 évesen munkanélküli lettem. Minden alkalmat megragadtam, hogy pénzt keressek. Mivel elég jó affinitásom van a barkácsoláshoz - meg tudok javítani szinte mindent a házban és a ház körül - úgy döntöttem, készítek egy kis hírdetést, és bedobom minden postaládába. Kicsi városka vagyunk, nem lesz nagy fáradtság. Főként a lakótelepieket céloztam meg.
El is készítettem a hírdetést, miszerint ajtózártól kezdve ágygépig, vízcsaptól a kisebb villanyszerelésekig mindent megjavítok. És vártam a hívásokat.
Nem is kellett sokáig várni. Egy fiatalos hangú hölgy hívott, hogy folyamatosan folyik a WC-ben a víz, nem tud vele mit kezdeni.
Mát ott is vagyok - mondtam. Felpakoltam a kis szerszámosomat és az alkatrészes kiskoffert, és biciklimmel igyekeztem a helyszínre.
Nyári meleg volt, de nem lehetett hőségnek nevezni, azért kissé megizzadtam, mire odaértem.
A másodikra kellett felmennem, ami a két kofferral nem volt könnyű, de jó erőben voltam, így nem okozott nagyobb fáradtságot. Becsöngettem, mire egy harminc körüli, kissé molett, rövidre vágott, szőke hajú hölgy nyitott ajtót. A nyári meleghez öltözve, egy átlátszó neglizsé takarta piciny tangáját és fedetlen kebleit. Huncutul elmosolyodott, amikor észrevette, hogy megakadt szemem a két gyönyörű kebelcsodán. Bennem meg megmoccant a kisördög - egyem a húsát.
Kölcsönös bemutatkozás után, meg is mutatta az ominózus WC tartályt, amelyben elég szépen csordogált a víz.
- Semmi probléma, azonnal nekilátok és kész is lesz egyhamar.
- Megkínálhatom egy hideg itallal -kérdezte Katinka - merthogy így hívták.
- Igen, köszönöm, az jól esne ebben a nagy melegben.
- Sajnos, csak fröccsel tudok szolgálni, de az jó hideg. Magam is azt iszogatom, mert az igazán jól oltja a szomjat, és még jól is érzi tőle magát az ember.
- Való igaz, jól hűsít, és ha eleget fogyaszt az ember, akkor jó kedve támad. No meg jó gondolatai.
- Miféle gondolatok? - kérdezte Katinka.
- Hát mindenfélék. Leginkább a fiatalságommal kapcsolatos emlékeim jönnek elő. És abból is a lányok, asszonyok.
- Nocsak - nocsak. Miken nem jár az esze.
Közben persze a kezem is járt, és lassacskán el is készültem a munkával. És mire kész lettem, már le is gurítottunk három fröccsöt. A testem lehűlt, de a fejem forró lett. Főként azért, mert Katinka kezdett kacérkodni. Legalább is én úgy értelmeztem viselkedését.
- És miféle asszonyocskák voltak magának? És hány éves volt akkoriban?
- Én fiatalon mindig a tőlem idősebb lányokat, fiatal asszonyokat szerettem. Ők meg engem.
Volt köztük szép is, jó is, és volt olyasféle is, mint kiskegyed. Tulajdonképpen, egy ilyesmi korú és alkatú menyecske vette el a szüzességemet, tizenhat éves koromban.
- Mesélje el hogy volt - kérlelt, és a szobába invitált. Ott leültünk a fotelokba, egymással szembe, köztünk az asztalka, rajta a poharak és a fröccsös kancsó. Töltött, és ittunk.
- Nem nagy sztori, de nekem nagyon emlékezetes. Egy este randira mentem a folyó hídhoz. Kicsit korábban indultam, s leültem a folyóparton egy szomorúfűz alá, gondolkodni, hogyan kellene megdugni a csajt. Míg ott gondolkodtam, kerékpárral megérkezett a nő. Akkoriban volt az aratás a derekán, és az emberek a folyóra jártak mosakodni, hiszen nem volt a házaknál fürdőszoba. Aki csak tehette, vagy úgy gondolta, leugrott a folyóra és ott mosakodott.
A nő nem vette észre, hogy ott vagyok, mert már majdnem sötét volt, másrészt a fűzfa lógó ágai is elég jól takartak. Ledobta magáról a felső ruháit, majd a bugyiját, és belegázolt a vízbe. Csodálatos látvány volt. Hosszú haját kibontotta, belefeküdt a vízbe, majd kibukkanva, hátravetette fejét, s haja takarásából előbukkant két hatalmas, kerekded mellcsodája. Kész voltam. Úgy álltam, mint a cövek, azt hittem felrobban a farkam. Észre sem vettem, hogy lassanként kimenten a fűzfa lombjai közül, és már szinte karnyújtásnyira voltam tőle. Ő észrevett, de már nem tehetett semmit az ellen, hogy meg ne lássam, így tovább fürdött, mint ha mi sem történt volna. Ismert engem, tudta ki és miféle vagyok.
- Ha már úgy is ott vagy, dobd ide a bugyimat - kérte és én oda dobtam.
Ő hamar kiöblítette és magára húzta, úgy vizesen, és kijött a vízből. Elővette kosarából a törölközőt és akkurátusan megtörölte testét, különös figyelmet fordítva két mellére, és arra, hogy mindezt velem szemben állva tegye. Meg kellett igazítanom farkamat a nadrágban, mert már nem fért a helyén. Persze a mozdulat nem kerülte el figyelmét.
- Nem férsz a gatyádban? - kérdezte pajzán mosollyal arcán. Úgy látom, tetszenek neked ezek itt ketten. Akarod őket megfogni?
A szavam is elakadt a hirtelen jött ajánlattól, és így csak artikulátlan hangokat kiadva vetettem rá magam a két gyönyörű kebelre. Kemények és nagyok voltak. A két mellbimbó antennaként állt a hideg folyóvíztől.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.23 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2013. 12. 15. vasárnap 08:50
Tetszik
#7 A57L 2013. 11. 26. kedd 06:16
Nem rossz.
#6 x124 2012. 12. 4. kedd 18:36
Jó!
#5 sikamika 2012. 12. 4. kedd 16:55
jo sztory . ..
#4 genius33 2012. 12. 4. kedd 07:49
Jóféle.
#3 Rinaldo 2012. 12. 4. kedd 07:07
Jó viz szerelés volt Minden lukat be dugott.
#2 tiborg 2012. 12. 4. kedd 00:36
Na,ne mar!! 57eves haromszor egymas utan?Meg pinengetve is abszurdum!!
Kulonben a sztory erdekes(8)
#1 Törté-Net 2012. 12. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?